عسل- ۶قاشق غذاخوري
سس سويا- ۲ قاشق مرباخوري
پوست ليمو رنده شده- ۲قاشق مرباخوري
آب ليمو-۶ قاشق غذاخوري
فلفل- به اندازه کافي
ران و سينه بدون چربي و پوست- ۲۰۰ گرم
عسل، سس سويا، پوست ليمو، آب ليمو و فلفل را در کاسه اي بزرگ با هم مخلوط کنيد. تکه هاي مرغ را اضافه و با هم خوب مخلوط کنيد و بگذاريد ۲ ساعت در يخچال بماند.
گريل را از قبل روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. تکه هاي مرغ را بدون مواد در گريل قرار دهيد و بگذاريد به مدت ۳۰دقيقه بپزد.
در اين زمان موادي را که براي خواباندن مرغ استفاده کرده بوديد روي حرارت قرار دهيد تا کمي غليظ شود.
مواد غليظ شده را هر از گاه با استفاده از برس روي مرغ در حال پخت بماليد.