0

طرز تهیه مرغ کره‌اى با ژامبون

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه مرغ کره‌اى با ژامبون

می‌گویند به تعداد انسان‌ها راه برای بریان کردن مرغ وجود دارد. مهم‌ترین دغدغه در تهیه مرغ بریان آن است که گوشت آن بی‌مزه از کار درنیاید. روشی که در ادامه آموزش داده می‌شود، از معدود راه‌هایی است که برخلاف بیشتر مرغ‌های بریان تنها پوست آن طعم‌دار نیست، بلکه مزه‌ مواد به خورد گوشت می‌رود. در تهیه این غذا هم تا آنجا که می‌توانید خلاقیت به خرج داده و بنا به سلیقه خود در تهیه آن تغییراتی ایجاد کنید تا به مزه مورد علاقه‌تان نزدیک شود.

مواد لازم:

مرغ متوسط: یک عدد

کره گیاهی: 60 گرم

ترخون: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری

رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای‌خوری

کالباس ژامبون: 50 گرم، ساطوری (اختیاری)

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

1- مرغ را شسته و خشک کنید، سپس داخل و بیرون آن را کمی نمک و فلفل بپاشید.

2- در یک کاسه، کره، ترخون، پوست لیمو و ژامبون را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.

3- با دست بین مرغ و پوست آن را باز کنید تا فضای خالی ایجاد شود. سپس کره را در فاصله بین پوست و گوشت قرار دهید. با دست از روی پوست مرغ فشار دهید تا مایه کره یکنواخت زیر پوست پخش شود.

4- پاهای مرغ را با نخ ببندید، سپس آن را درون یک ظرف نسوز قرار داده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید. در اواسط کار یکی، دو بار مرغ را خارج کرده و از کره که در ظرف جمع شده روی مرغ و داخل آن بریزید. مرغ بریان را با نان و سالاد سبز سرو کنید.

نکات:

1- برای هر نیم کیلو مرغ، نیم ساعت زمان پخت لازم است، یعنی یک مرغ یک و نیم کیلویی طی یک ساعت و نیم می‌پزد.

2- برای اطمینان از پخته شدن مرغ، یک خلال دندان را داخل ران مرغ فروکرده و خارج کنید. اگر از محل سوراخ آب شفاف خارج شد، یعنی مرغ پخته است.

3- می‌توانید داخل شکم مرغ را با گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و لیموترش پر کنید.

4- پوست مرغ دارای هورمون است؛ پس با اینکه بسیار خوشمزه است در برابر خوردن آن مقاومت کنید و آن را دور بریزید.

5- می‌توانید در ران و سینه مرغ با یک چاقوی کوچک چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا مواد بیشتر به خورد مرغ برود.

منبع: مجله آشپزی ایده آل

جمعه 28 تیر 1392  6:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها