0

انواع نودل

 
katty_30
katty_30
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : مازندران

انواع نودل

سالاد نودالیت و قارچ 

نودالیت سبزیجات 1بسته 
قارچ کنسروی اسلایس شده 1پیمانه 
خیار 1عدد 
فلفل دلمه ای رنگی 1عدد 
خیار شور 1 عدد 
گوجه فرنگی 1عدد 
هویج 1عدد 
نخود فرنگی 1/3 پیمانه 
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری 
روغن زیتون 2قاشق سوپخوری 
نمک ، فلفل 
پودر سیر به میزان دلخواه 

طرز تهیه : ابتدا تمامی سبزیجات شامل (خیار شور ، گوجه، فلفل دلمه ای ) را بصورت ژولین (نوار های باریک) برش زده، در ظرفی ریخته و همراه با نخود فرنگی و قارچ اسلایس شده را با مواد مخلوط می کنیم . آب را بجوش می آوریم سپس نودالیت را در آبجوش ریخته پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با مواد بالا بخوبی مخلوط می کنیم به آن سس اضافه کرده و سرو می نماییم . برای تهیه سس تمامی مواد ( آبلیمو، روغن زیتون ، و ادویه ها را ) را بخوبی مخلوط کرده و بر روی سالاد می ریزیم. در صورت دلخواه می توان از سس فرانسوی هم استفاده کرد. قارچ حتما باید کنسرو باشد (با ابلیمو ، نمک ، آب حدوداً 20دقیقه بجوشد) 

جمعه 28 تیر 1392  4:56 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
katty_30
katty_30
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : مازندران

نودالیت با فیله مرغ

 

نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته 
عصاره پیاز = ۱ عدد 
تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم 
فلفل دلمه ای= ۱ عدد 
قارچ = ۲۵۰ گرم 
کره= ۵۰ گرم 
آبلیمو= به مقدار کافی 
فلفل سیاه= به مقدار کافی 

طرز تهیه: .نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید 2.فلفل را با عصاره پیاز در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود 3.در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید 4.مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید. 


قـــــــصـۀ اصـــــــحـاب کـــــــهـف یـــــــک شـــــــوخـیـسـت .... ایـــــــنـجـا اگـــــــر یـک روز بـــــــخـوابـی ؛ تـو را از یـاد مـی بـرنـد ... !!!

جمعه 28 تیر 1392  5:00 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
katty_30
katty_30
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : مازندران

نودل با سس گوجه

 

نودالیت با طعم مرغ ۱بسته 
گوجه فرنگی رنده شده 1پیمانه 
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری 
سیر کوبیده شده ۲ حبه 
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری 
عصاره مرغ 1 ق س 
اب 1/3 پیمانه 
ریحان یا جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 

در تابه ای روغن زیتون مولیناری را روی حرارت ملایم قرارداده سیرکوبیده شده، فلفل، ریحان را در آن تفت می دهیم، سپس گوجه فرنگی رنده شده را بهمراه آب و عصاره مرغ به مواد بالا اضافه و تفت می دهیم تا حدی که آب آن تبخیر شود. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با سس گوجه به خوبی مخلوط کرده و سرو نمایید. می توان با جعفری، ریحان تازه یا سبزیجات خشک به دلخواه نوالیت را تزیین نمود. 

قـــــــصـۀ اصـــــــحـاب کـــــــهـف یـــــــک شـــــــوخـیـسـت .... ایـــــــنـجـا اگـــــــر یـک روز بـــــــخـوابـی ؛ تـو را از یـاد مـی بـرنـد ... !!!

جمعه 28 تیر 1392  5:01 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
katty_30
katty_30
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : مازندران

نودالیت قارچ و اسفناج


نودالیت با طعم گوشت ۱ بسته -برگ اسفناج(خرد شده) ۱۰۰گرم -قارچ ۱۰۰گرم -کره ۲۵ گرم- -روغن زیتون الیت 1قاشق سوپخوری -نمک وفلفل به میزان لازم 

1. ابتدا اسفناج ،را خرد کرده و در تابه ای همراه باروغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیمنمک ، فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم. 2. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط کرده وسرو نمایید. 

قـــــــصـۀ اصـــــــحـاب کـــــــهـف یـــــــک شـــــــوخـیـسـت .... ایـــــــنـجـا اگـــــــر یـک روز بـــــــخـوابـی ؛ تـو را از یـاد مـی بـرنـد ... !!!

جمعه 28 تیر 1392  5:01 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها