0

صبح‌به‌خیر با شیر

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

صبح‌به‌خیر با شیر

صبح‌به‌خیر با شیر

صبح‌به‌خیر با شیر

«چرا حواست به درس نیست؟ چرا حافظه‏ات ضعیف شده؟ چرا دقتت کمه؟ بذار ببینم... اصلاً تو صبحانه خورده‌ای؟ شیر چه‏طور؟»

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که همیشه مدرسه‏تان دیر می‏شود و صبحانه نمی‏خورید، یا بهانه می‏آورید که اول صبح چیزی از گلویتان پایین نمی‏رود و نمی‏توانید چیزی بخورید، وای به حالتان! آن‏قدر درباره اهمیت صبحانه صحبت شده که فکر کنم همه از بر شده‏اید. اما صحبت من درباره نوشیدن شیر در وعده صبحانه است. شیر به دلیل داشتن ویتامین «ب-2» به افزایش قدرت حافظه کمک می‏کند. از طرف دیگر داشتن پروتئین در آن باعث می‏شود که فعالیت سلول‏های عصبی مغز بهتر شود.

صبح‌به‌خیر با شیر

در واقع برای این که سلول‌های مغز بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، به انتقال‌دهنده‌های عصبی نیاز دارند. این انتقال‌دهنده‏ها که پیام را از یک نورون به نورون دیگری می‏فرستند، از اسیدهای آمینه تشکیل شده‏اند بنابراین وجود آنها برای عملکرد مناسب مغز بسیار حیاتی است.

اسیدهای آمینه موجود در شیر یک غذای کامل برای فعالیت این انتقال‌دهنده‌هاست که باعث می‏شود قدرت فکر و یادگیری بالاتر برود. پس یادتان باشد که صبح را با نوشیدن شیر شروع کنید؛ البته شیر پاستوریزه یا استریلیزه!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 26 تیر 1392  2:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها