0

حلیم بادمجان ویژه ماه رمضان

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

حلیم بادمجان ویژه ماه رمضان

 

مواد لازم:

بادمجان: 10 عدد

گوشت گوسفند: 1 کیلو

عدس : نیم کیلو

پیاز داغ : 3 قاشق سوپخوری

کشک: 2 فنجان

روغن: 350 گرم

نمک و فلفل به مقدتر لازم

طرز تهیه:

گوشت و عدس و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بادنجان ها را پوست می کنیم سر آنها را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ می کنیم و بعد بادنجانها و گوشت و عدس را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا بهم می زنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود.

ظرف را از روی آتش برمی داریم و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تزیین می کنیم.

نکته:عده ای به جای  عدس از لوبیا سفید استفاده می کنند که به این ترتیب رنگ حلیم بادمجان روشن تر می شود.

منبع:آشپزو سرآشپز

یک شنبه 23 تیر 1392  12:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها