0

کوفته نخودی (تویسرکان)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81084
محل سکونت : تهران

کوفته نخودی (تویسرکان)

کوفته نخودی (تویسرکان)

کوفته نخودی (تویسرکان)

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت مغز ران                    500 گرم

نخود                                    400 گرم

تخم ‏مرغ                             1 عدد

پیاز داغ                               2 قاشق غذاخوری

رب‏ گوجه ‏فرنگی                 1 قاشق غذاخوری

سرکه                                 یک دوم لیوان

شیره انگور                         یک دوم لیوان

نمک، فلفل، زردچوبه              به میزان لازم

 

برای داخل کوفته ‏ها:

خرمای‏ هسته گرفته، آلو، کشمش، زرشک، گردو و یک عدد تخم مرغ آب پز

 

طرز تهیه:

نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید، سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. بعد ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. تخم ‏مرغ را نیز اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کاملا ورز دهید.

 

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید.

 

در یک ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با کمی روغن و رب گوجه ‏فرنگی کمی تفت دهید. 2 لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

 

سپس کوفته ‏ها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفته‏ ها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفته ‏ها نیز بپزد.

 

بعد از 20 دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سُس کوفته‏ ها اضافه کنید و 10 دقیقه زمان بدهید تا کوفته‏ ها طعم سرکه شیره را بگیرند.

انرژی کل: 3000 کیلوکالری

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 تیر 1392  4:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها