0

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81084
محل سکونت : تهران

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

 

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت مغز ران گوسفندی                       500 گرم

برنج                                                        6 پیمانه

زرشک                                                    2 قاشق غذاخوری

شکر                                                      1 قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ                                                   2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی                                     1 قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده                        1 قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام                                              1 قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته                                            1 قاشق‏ غذاخوری

گلاب                                                     1 قاشق‏ غذاخوری

 

دارچین، هل، زیره                                1 قاشق‏ غذاخوری

کره                                                      100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ                        1 قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه                            به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 20 تیر 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

پاسخ به:قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

با سلام با عرض پوزش از شما این روش غذای سنتی شهر قزوین نیست .دستور پخت صحیح ان در برنامه به خانه برمیگردیم شبکه 5 سیما اجرا شد . این مقدار گوشت با خلا ل ها اندازه صحیح نمیباشد وپیاز اول که با گوشت تفت داده میشود فقط برای لعاب غذاست .در اخر غذا 2قاشق پیاز سرخ کرده برای طعم ان اضافه میکنیم .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 7 مرداد 1392  7:19 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها