0

سوپ هویج و زنجبیل برای افطاری

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ هویج و زنجبیل برای افطاری



با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
 
مواد اولیه برای 6 نفر :
روغن : 2 قاشق سوپ خوری 
پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
شکر : 2 قاشق سوپ خوری 
فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری 
رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
هویج : 8 عدد
سیب زمینی : 1 عدد 
خامه : 1 پیمان
 
طرز تهیه :
 

 

پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 19 تیر 1392  3:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها