آلو، از آنفلوآنزا پيشگيري مي کند
آلو ميوه اي سرشار از فيبر است که تاثير چشمگيري روي عملکرد سيستم گوارشي دارد. هزاران نوع مختلف آلو در سراسر جهان به رنگ هاي قرمز، آبي، سياه، بنفش، زرد و سبز وجود دارد. اين ميوه که بومي کشورهاي آسيايي است در تمام دنيا کشت مي شود.براي به دست آوردن اطلاعات بيشتر درباره خواص اين ميوه اين مطلب به نقل از «هلث نيوز» را مطالعه کنيد.
اين ميوه در پيشگيري از ابتلا به آنفلوآنزاي انساني مفيد است.
مصرف آلو به جذب آهن در بدن کمک مي کند بنابراين در بهبود روند گردش خون موثر است.
مصرف آلو، در طول زمان از بروز تباهي لکه زرد و عفونت چشمي پيشگيري مي کند. اين ميوه باعث تقويت بينايي مي شود.
داراي خاصيت ضدسرطاني است و مانع از رشد سلول هاي سرطاني مي شود.
از بروز بيماري قلبي پيشگيري مي کند.
ويتامين C در آن،از ناراحتي هايي مانند آسم، سرطان روده بزرگ، التهاب مفصل و استخوان و آرتريت پيشگيري مي کند.