0

کباب بختیاری سنتی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کباب بختیاری سنتی

گردشگران خارجی به ویژه فرانسویان هنگام سفر به ایران و خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند. دراین بین فرانسویانی که به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند هنگامی که برای غذاخوردن سفارش غذا می دهند، بدون درنگ نام از کباب بختیاری می برند و حتی برخی از آنها در آستانه صرف غذا نیز از سلف و نحوی پخت آن عکسبرداری و فیلم برداری می کنند.

مواد لازم:
فیله مرغ  5  عدد
نمک و فلفل   به مقدار لازم
زعفران   2/1 قاشق چایخوری
پیاز کوچک خلال شده   1 عدد
روغن زیتون یا مایع  3 قاشق سوپخوری
فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند     5 عدد
نمک و فلفل   به مقدار لازم
زعفران    2/1 قاشق چایخوری
ماست 1      قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خلال شده  1   عدد
روغن زیتون یا مایع      3 قاشق سوپخوری
سیخ کباب چوبی یا فلزی      به مقدار کافی



طرز تهیه :
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .

 
 
دوشنبه 1 آذر 1389  9:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها