0

یاشاسین اذربایجان

geograf_reza
geograf_reza
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 326

یاشاسین اذربایجان

اینجـا آذربایجـان است .
امروز رفته بودم نون بگیرم که دیدم نونوایی بسته س و این جمله رو روی یک کاغذ نوشته و چسبونده روی شیشه:
در صـورت بستـه بـودن
هر بسته 3000 تومـان
از بـالا بـنـدازیــد داخـل
از پـنـجــره بـالــایــی مـغــازه، 3000 تـومـن انـداخـتــم داخـل، و یـک بـسـتـه نون ورداشتـم
و احساس غرور کردم که در کنار چنین مردمی زندگی میکنم و با چنین فرهنگی بزرگ شده ام!

6518067-b.jpg

آخه خود این نونوا آدم درستیه. درست فکر میکنه و درست عمل میکنه. واسه همینه که دیگران رو دزد نمیبینه و کسی هم از اون دزدی نمیکنه. دلیل دارم براش. به عکس خوب دقت بکنین. اون دزد نیست. از مردم نمیدزده. کم فروشی نمیکنه. به ترازوی داخل نونوایی دقت کردین؟ چندتا نونوایی میشناسید ترزاوی دیجیتالی دارن که کم فروشی نکنن؟ آفرین به این نونوا و غیرتش و اینکه از مردم دزدی نمیکنه

چهارشنبه 29 خرداد 1392  3:30 PM
تشکرات از این پست
rashon mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:یاشاسین اذربایجان

نقل قول geograf_reza
اینجـا آذربایجـان است .
امروز رفته بودم نون بگیرم که دیدم نونوایی بسته س و این جمله رو روی یک کاغذ نوشته و چسبونده روی شیشه:
در صـورت بستـه بـودن
هر بسته 3000 تومـان
از بـالا بـنـدازیــد داخـل
از پـنـجــره بـالــایــی مـغــازه، 3000 تـومـن انـداخـتــم داخـل، و یـک بـسـتـه نون ورداشتـم
و احساس غرور کردم که در کنار چنین مردمی زندگی میکنم و با چنین فرهنگی بزرگ شده ام!

6518067-b.jpg

آخه خود این نونوا آدم درستیه. درست فکر میکنه و درست عمل میکنه. واسه همینه که دیگران رو دزد نمیبینه و کسی هم از اون دزدی نمیکنه. دلیل دارم براش. به عکس خوب دقت بکنین. اون دزد نیست. از مردم نمیدزده. کم فروشی نمیکنه. به ترازوی داخل نونوایی دقت کردین؟ چندتا نونوایی میشناسید ترزاوی دیجیتالی دارن که کم فروشی نکنن؟ آفرین به این نونوا و غیرتش و اینکه از مردم دزدی نمیکنه

سلام کاربر عزیز

با احترام و ضمن تشکر از شما ، متاسفانه عکسی مشاهده نمیشود .

امیدوارم شاهد فعالیت مستمر و خوب شما در تالار همسفران باشیم .

چهارشنبه 29 خرداد 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها