0

شیرینی گوش فيل

rezagh9
rezagh9
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 397

شیرینی گوش فيل

گوش فيل

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ آرد ۵/۲ الی ۳ لیوان

ـ شیر نصف لیوان

ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد

ـ سفیده تخم مرغ ۱ عدد

ـ بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

ـ روغن مایع ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ پسته ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

ـ شهد ۵/۱ الی ۲ لیوان

ـ روغن مخصوص سرخ به میزان لازم

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ را خوب بزنید و در شیر ریخته و با هم مخلوط کنید . یک عدد سفیده را با همزن خوب بزنید و با روغن در شیر بریزید . بکینک پودر و آرد را مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه و هم بزنید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد بعد از اینکه خمیر به مدت ۲ ساعت ور آمد گلوله های کوچکی از آن را برداشته و با وردنه پهن کنید و یک طرف آن را جمع کنید و در ماهی تابه کوچکی روغن به حدی بریزید که روی گوش فیل را بپوشاند و آنرا دانه دانه و با حرارت کم سرخ کنید و بعد از سرد شدن در شهد بیندازید . من برای اینکه زیاد شهد به خودش نگیرد زمان کوتاهی در شهد انداخته ام اما بایستی مدت بیشتری در شهد بماند تا گوش فیلها تقریباْ شیشه ای شود . از شهد که در آوردید در دیس بچینید و روی آنرا با پسته تزیین کنید.

یکی از دوستان عزیزم طرز تهیه گوش فیل را خواسته بود این شیرینی را به خاطر ایشان درست کردم و به علت اینکه غذاهایی با شیرینی کم و کم چرب در منزل ما خواهان دارد من این شیرینی را زیاد سرخ نکرده ام و شهد زیادی هم جذب آن نشده ولی شما میتوانید مقدار سرخ آن را بیشتر کنید.

برای تهیه شهد ۱ لیوان شکر را بانیم لیوان آب بجوشانید و وقتی شکر حل شد به آن یک چهارم لیوان گلاب و یک قاشق چایخوری آبلیمو و هل و زعفران و یک قاشق عسل اضافه کنید .

گوش فيل (آشپزي رنگين )

دوشنبه 13 خرداد 1392  1:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها