0

کراوات آری یا نه؟(نظر بدین)

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

پاسخ به:کراوات آری یا نه؟(نظر بدین)

نقل قول amir83610

در کل کراوات تقلید از غربیهاست خوب نیست

نکنه با اینکار اسلام نابود میشه؟؟!!!

بهتره افکارمون رو بروز کنیم. کراوات که مال غرب نیست اینو تاریخ میگه. متاسفانه بعضی از ... اینو تو گوش ما فرو کردند.

ما در خیلی از مسایل از غرب تقلید کردیم مانند تکلونوژی و فناوری و پوشاک و ... که خیلی هم خوب بود.

درباره پوشاک باید بگم منظورم این پوشاک زننده و به ظاهر مد نیست بلکه لباس های شیک و مدرن مثل کت و شلوار.

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

سه شنبه 29 مرداد 1392  3:14 PM
تشکرات از این پست
golestan98
golestan98
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 297

نقل قول hessamnice

نقل قول amir83610

در کل کراوات تقلید از غربیهاست خوب نیست

نکنه با اینکار اسلام نابود میشه؟؟!!!

بهتره افکارمون رو بروز کنیم. کراوات که مال غرب نیست اینو تاریخ میگه. متاسفانه بعضی از ... اینو تو گوش ما فرو کردند.

ما در خیلی از مسایل از غرب تقلید کردیم مانند تکلونوژی و فناوری و پوشاک و ... که خیلی هم خوب بود.

درباره پوشاک باید بگم منظورم این پوشاک زننده و به ظاهر مد نیست بلکه لباس های شیک و مدرن مثل کت و شلوار.

..............................................................................................

کروات هرچی که بوده و با هر ریشه ای که هست الآن به عنوان نماد فرهنگ غرب شناخته می شود.

درضمن ما علم و فناوری را از غربی ها تقلید نکردیم، بلکه آموختیم (البته قابل توجه شما که رنسانس و تجدید حیات علمی اروپا پس از جنگ های صلیبی و مشاهده ی فرهنگ غنی و علوم و فنون پیشرفته ی مسلمانان رخ داد و این کار با ترجمه ی کتب علمی و گوناگون مسلمانان آغاز شد.در حقیقت، براثر غفلت، علم خودمان را فروخته و پس از مدتی از آن ها خریدیم.)

درمورد تقلید پوشاک هم که شما معتقد به مفید بودن آن هستید باید بگویم که این پوشش برای اروپا که تقریبا دارای آب و هوای یکسان و مشخصی است خوب است اما برای ایران که سرزمین هفت اقلیم بوده و هوای شمال و جنوب و غرب و شرق و مرکز آن باهم کاملا متفاوت است، تعیین لباس متحدالشکل هم کار سختی است چه برسد به آن که این لباس مال ممالک خارجه با آب و هوای متفاوت با ایران هم  باشد. و مشاهده می کنید بسیاری از افراد از همان لباس های بومی خودشان استفاده می کنند . مثلا برای یک اهوازی پوشیدن کدام لباس در گرمای پنجاه درجه راحت تر است؟ دشداشه یا کت و شلوار؟

و در پایان دوست عزیز فکر نمی کنم تقلید فرهنگ دیگران که نشانه ی ضعف فرهنگی ما در دوره ای از تاریخ است چیز قابل افتخاری باشد و از آن راضی باشیم.

سه شنبه 29 مرداد 1392  4:14 PM
تشکرات از این پست
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

بیاین جواب دادن به این سوال رو راحتر کنیم و اون هم اینکه فایده کروات چی هست ؟ 

میگن قشنگه ؟ 

ما که زیبایی از پوشیدن اون ندیدیم 

البته بی احترامی به افرادی که می پوشن نشه شاید ما بد سلیقه ایم 

یه نکته درباره اینکه ما باید هم رنگ جماعت باشیم بگم که این حرف از اساس اشتباه هست

و در مصادیق زیادی اشتباه در می آید

مثلا اگه در محله ای همگی دزد بودند شما هم باسد دزد باشید چون زشته !

یکی از هزار مصادق اشتباه

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

سه شنبه 29 مرداد 1392  5:02 PM
تشکرات از این پست
amir83610
amir83610
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 995
شنبه 2 شهریور 1392  2:19 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

اگه کروات غربیه که نیست و نباید زد؛ پس کت و شلوار هم که اصالت غربی داره نباید پوشید.شما که مخالف ترویج فرهنگ غربی هستین، چون کت و شلوار مال غربه پس نباید در مجالس مختلف از آن استفاده کنین.

ستِ بیژامه راه راه با زیر پراهن خیلی خوبه برای شرکت در مجالس؛نه؟؟! من که همینو میپوشم خیلی شیکه!!!

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

سه شنبه 5 شهریور 1392  11:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها