****دلم براي ......... تنگ شده****
سلام.
گاهي اوقات آدم دلش براش كسي يا چيزي تنگ ميشه. جايي كه قبلا ديده و الان نمي بينه و يا كساني كه مدتي هست اونها رو نديده
شما دلتون براي كي يا چي تنگ شده؟؟
اين جمله رو كامل كنيد! و اگه خواستين تو چند خط ادامه بدين.
دلم براي ..................... تنگ شده.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
پاسخ به:دلم براي ......... تنگ شده
سلام اجی
من دلم برای بابابزرگها و مامان بزرگم که دیگه الان در جمع ما نیستند تنگ شده دوست داشتم یکبار دیگه ببینمشون دلم برای بچگیهام تنگ شده بازی با خواهرم و البته دعواهامون دلم برای کسایی تنگ شده که الان از جمع ما رفتن و ما صدحیف که قدرشون رو ندونستیم و متاسفانه الان هم قدر کسایی را که با ما زندگی میکنن رو هم نمیدونیم و بعدها میخوایم افسوس انها رو بخوریم
دلم برای روزهایی که مردم یک رنگ و بی ریا بودن تنگ شده ... دلم برای پاکی و نجابت مردمی که بهم میرسیدند جز نگاه محبت آمیز هدیه ای بهم نمی دادند تنگ شده.. برای شبهایی که تلویزیون برنامه نداشت و بزرگترها قصه ها یا شعرها می گفتند وشبها را طی میکردند با خاطرات گذشته ما را به دوران قدیم میبردن ...برای بازی های ساده توی کوچه ها خاکی ..برای نبودن امکانات و رفاه اما دلی خوش تنگ شده..راستی الان دل خوش سیری چنده؟
پاسخ به:****دلم براي ......... تنگ شده****
دلم برای اون کوچه خاکی که وقتی بارون میامد بوی نمش بهم آرامش می داد.واسه اون آدمایی که از هم گریزون نبودند.واسه اون مسجدی که کاهگلی بود و رجب و شعبان و رمضونش...
همه ی اینا هنوز هم هستند ولی دیگه این کوچه نه اون کوچه است نه این آدما همون آدمای قدیمی و نه حتی مسجدی که حال وهوای بی ریاش هنوز هم منو به گریه میندازه
من اون روزا رو می خوام
دلم برای بچه گی هایم تنگ شده زمانی که بزرگترین غصه ام گم شدن مدادم بود
دلم برای جمع صمیمی فامیل تنگ شده
از همه مهم تر دلم برای خودم تنگ شده
دلم برای صمیمیتها ، صداقتها، دلم واسه نیمه گمشده ام تنگ شده
دلم برای ندانم کاریهایم واسه خودم واسه اعمالم درزندگی بخاطرکارایی که نبایدمی کردم وبه اینجارسیدم
تنگ شده
دلم برای خیلی چیزاتنگ شده
دلم برای قدیمی ها، برای اونایی که قبلا"بودنددربین ماوحالانیستندتنگ شده
دلم خیلی تنگه
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
دلم براي شلمچه تنگ شده. خیلی خیلی زیاد
برای صفای رزمنده ها برای پاکی دلشون
دلم برای معصومیت کودکیم تنگ شده
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*