پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
مهر رخشنده من کی برسد وقت طلوع کی رسد نوبت صبح سحرت مهدی جان تا که هر جا سخن از آمدنت را گویند رسد از کوی و خیابان خبرت مهدی جان
اللهم عجل لولیک الفرج
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
ناقابل است پیش کشم در برابرت چشمم سرم دلم همه اقا فدایتان با این همه که رنج کشیدی به خاطرم کشتی مرا دوباره به اشک و دعایتان
حسین کردی
( الهم عجل لولیک الفرج )
نگاه كن به قلب من كه سرخ از غرور توست
نگاه كن به چشم من، به راه تا عبور توست
نگاه كن به جان من، در انتظار جمعه ای ست
كه وعده داده اند و گفته اند ظهور توست
تسلیم هجر توست دل شرحه شرحه ام تیغ فراق هست و مسیر فرار نیست معلوم شد از اینکه به یاد تو نیستم این ناله ها ز دوری تو جز شعار نیست
السلام علیک یا اباصالح المهدی
تلمیحی از آن رایحه در رایحه پنهان تصویری از این آینه در آینه پیدا هفتاد غزل خفته به یک گوشهی چشمت هفتاد «نعم»خفته به خاموشیِ یک «لا»
عقیق
اگر عاشقانه هوادار یاری اگر مخلصانه گرفتار یاری اگر آبرو می گذاری به پایش یقیناً یقیناً خریدار یاری
ادرکنی یا صاحب الزمان
یا ایهاالعزیز دلم مبتلایتان دارد دوباره این دل تنگم هوایتان از حال ما اگر که بپرسی ملال نیست جز دوری شما و فراق صدایتان
کردی
نمی ماند دگر اینگونه دوران که منجی جهانی خواهد آمد مشو نومید از آن دیدار رویش که از او یک نشانی خواهد آمد
دعا می کنم باز باران بیاید بر آوار ِمن حس ِطوفان بیاید دعا می کنم مثل هر شب نباشم کسی سمت ِدل های ِلرزان بیاید
حقیقت
دل غمگین تو را خوش خبری می آید که سواری به شتاب از سفری می آید خیز از این خواب گران با دل و جانت حس کن که نسیم خوش وقت سحری می آید
العجل بقیة ا...
در شور نوشتن به تو افتادهام از دست در راه رسیدن به تو افتادهام از پا جز خشت خرابات به بالین دلم نیست آجر شده نان همگان، آجَرَکَ الله
همه جا زمزمه عید و هلال است بیا عاشقان را هوس روز وصال است بیا بی تو کی عید بود بر همه ی منتظران؟ ماه من رویت تو عین کمال است بیا
«یا صاحب الزمان ادرکنی»
می آیی از آن دورها می دانم این را پُر می کنی از عدل، دامان زمین را در انتظار گام هایت می کنم فرش این دل، دل شیدایی بی بغض و کین را
آنانکه صفا موسم حج داشته اند از برکت ثامن الحجج داشته اند آنانکه امان ز فتنه پیدا کردند توفیق دعا بهر فرج داشته اند
شجاع