0

حجت الاسلام مهدي كروبي عقب نشست

nasrinzebihi
nasrinzebihi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 716

ناراحت بودم؛ نگفتم آزار جنسي اتفاق افتاده است

خبرگزاري فارس: حجت الاسلام مهدي كروبي در پي اعتراضات گسترده مردمي درباره ادعاي آزار جنسي برخي زندانيان و تهيه خوراك براي رسانه هاي اجنبي از موضوع عقب نشست و گفت: به علت ناراحتي شديد از اين موضوع نامه‌اي را به صورت محرمانه به رييس مجلس خبرگان نوشتم. در همان نامه هم نگفتم كه حتما چنين اتفاقي روي داده است.

به گزارش خبرنگار سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس ،سايت حجت الاسلام مهدي كروبي نوشت؛دبيركل حزب اعتمادملي گفت : "‌طي هفته اخير حملات تندي نسبت به من وارد شد ، حملاتي كه از تريبون نماز جمعه و يا از سوي برخي از نمايندگان مجلس ، صدا و سيما و مطبوعات و وابستگان به نهادها و برخي از روحانيت مطرح شد كه من در برابر اين مباحث گفته بودم كه چنانچه اين روند ادامه پيدا كند من ناگفته هايي را بازگو خواهم كرد .
حجت الاسلام كروبي با اشاره به اينكه بارها از طريق نامه و مصاحبه اين مطالب را بيان كرده است گفت:‌ " من اين مسائل را طي نامه‌اي به رياست محترم قوه قضائيه، وزير سابق اطلاعات و ديگر مسئولان يادآور شده و يا در مصاحبه‌ها به صورت مكرر بيان كرده‌ام تا شايد با توجهي كه نسبت به اين رفتارها مي‌شود مانع از تكرار آن شوند ولي بعد از مدتي اخباري به من درباره آزار جنسي بازداشت شدگان رسيد كه به علت ناراحتي شديد از اين موضوع نامه‌اي را به صورت محرمانه به رييس مجلس خبرگان نوشتم. در همان نامه هم نگفتم كه حتما چنين اتفاقي روي داده است بلكه گفتم كه شايعه شده كه چنين ماجرايي روي داده و افرادي از آشنايان خودمان نيز اين مطلب را گفته‌اند و تاكيد كردم كه انشاء الله اخباري دروغ و شايعه باشد ولي بايد اين اخبار بررسي شود تا اگر شايعه‌اي بيش نيست كه همه از رفتارها و عملكردها با قاطعيت دفاع كنيم ولي اگر هم در مواردي چنين اتفاقي روي داده است بگوييم كه عاملان اين قضيه جز نيروهاي خودسر بوده‌اند كه بايد معرفي و مطابق قانون مجازات شوند تا اينكه ساحت مقدس جمهوري اسلامي ايران را از چنين مباحثي پاك كنيم كه چنين موضوعي در تاريخ ثبت نشود و شاخ و برگ فراواني به آن داده شود و از سوي ديگر خون بچه‌هايي كه در اين راه كشته شده اند تضييع گردد. "
حجت الاسلام كروبي افزود: "‌من در اين نامه تاكيد كردم كه اگر هم چنين اتفاقي روي نداده است و ثابت شد كه اين چنين نبوده از زبان ما كه خودمان به انتخابات معترض بوده‌ايم مطرح شود تا حداقل عده اي باور كنند "
كروبي با اشاره به برخوردهايي كه در واكنش به انتشار چنين نامه اي صورت گرفت گفت: "‌بيش از ده روز منتظر پاسخ نامه‌ام بودم ولي به من خبري نرسيد و بنابراين اين نامه را علني كردم و در اين ميان جمعيت بسياري از دلسوزان نظام مرا تحسين كردند و برخي هم دوستانه انتقاداتي را مطرح كردند كه من نيز استقبال كردم ولي در همين راستا برخي از تريبون نماز جمعه،‌مجلس، وابستگان به نهادهاي نظامي، سايتها و خبرگزاري‌ها، مطبوعات و صدا و سيما به بنده فحاشي كردند. ولي از اين ميان آنچه بيش از همه تاسف مرا برانگيخت مطالبي بود كه از تريبون نماز جمعه عليه من مطرح شد.
اظهارات قبلي كروبي بازتاب وسيعي در رسانه هاي بيگانه پيدا كرد ولي اين رسانه ها از عقب نشيني كروبي از اظهارات قبلي عليرغم شعار دروغين بي طرفي در انعكاس اخبار هيچ خبري منتشر نكردند.
انتهاي پيام/

سه شنبه 27 مرداد 1388  5:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها