0

انتخاب من چادر مشکی!

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

انتخاب من چادر مشکی!

روانشناسان میگویند اگر کسی در زندگی شخصی اش مدام  رنگ مشکی را استفاده میکند ، بدون اینکه ایام سواگواری ابا عبدالله حسین باشد یا بدون اینکه غم یا مصیبت شخصی را داشته باشد. به طور عادی از رنگ مشکی استفاده میکند در معرض افسردگی قرار داد و یا افسرده است.
اما رنگ حضور اجتماعی درجه یک اش مشکی است.
اما رنگ مشکی یازده معنی دیگه دارد. به عنوان مثال:

- رنگ مشکی رنگ اقتدار است ، برای همین است که در ورزش های رزمی کمربند مشکی یعنی بالاتر از آن رنگی نیست.
- رنگ مشکی رنگ دانایی است، برای همین است که ردای قاضی ها و وکلا در جهان غرب همچنان رنگ مشکی یا سرمه ای بسیار سیر است که به مشکی میزند.
- رنگ مشکی رنگ تقدس است ،به خاطر همین است که ردای کشیش ها ،راهب ها و راهبه ها رنگ مشکی است.
- رنگ مشکی رنگ نه گفتن به غریزه جنسی و شهوت است، به خاطر همین هم کارکرد ویژه در حجاب دارد، به خاطر اینکه قرار است جاذبه های جنسیتی را به حداقل برساند.
- رنگ مشکی رنگ هیبت و عظمت است به خاطر همین است که رنگ پرده کعبه و حتی سنگ های خانه خدا هم به رنگ مشکی است و در آنجا عظمت را بیشتر احساس می شود.
- رنگ مشکی رنگ نجابت  و شرافت است به همین دلیل در فرانسه و انگلستان  قصر های نجبا و اشراف زادگان  به رنگ  مشکی است حتی سنگ ها یا وسایل منزل آنها هم مشکی است .در بازار امروز ما هم در لوازم خانگی رنگ مشکی مد شده است  و به صورت مکشکی متالیک کاربرد دارد.البته با مد فروشی اشرافی منشی همراه است.

از طرفی رنگ تیره مثل مشکی موجب استتار و اختفای اشیاء و مانع از دیدن آنهاست. چشم در تاریکی جایی را نمی‌بیند و پارچه یا پرده سیاه مایه احتجاب اشیایی است که در پس پرده قرار دارند. لذا بانوان عفیف مسلمان، رنگ لباس‌های ظاهر ـ اعمّ از چادر، مانتو و روسری ـ را از رنگ‌های تیره برگزیده‌اند تا اندامشان از چشم نامحرمان پوشیده‌تر باشد و بدین وسیله «گوهر عفاف» خود را محفوظ‌تر بدارند و استفاده از رنگ‌های شاد و مهیّج و هرگونه مجلس‌آرایی را به خلوت خانه و در جمع محارم خویش اختصاص می‌دهند.
مشکی در یک نگاه دیگر رنگ وقار و اقتدار و از رنگ‌های صامت است که نگاه را سریع به سمت خود جذب نمی‌کند. از هنگام نزول آیه جلباب، زنان با پوشش تیره در جامعه حضور می‌یافتند و رسول اکرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ نیز آن‌ها را نهی نمی‌کرد و این نهی نکردن رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ خود بیانگر مقبولیت این عمل است

رنگ مشکی رنگ محبوب مسلمانان قطعا نیست.

رنگ اول اسلام در حریم خصوصی رنگ سفید است حتی در عبادات هم رنگ سفید است بعد رنگ سبز ، رنگ زرد و تمام رنگ های زیبای عالم است که با هر سلیقه ای می توان از ان استفاده کرد.

اما رنگ حضور اجتماعی درجه یک اش مشکی است.

در بحث حجاب هم رنگ مشکی این دورباش را به نامحرم می‌دهد، ضمن اینکه به دلیل صامت بودنش جلب توجه هم نمی‌کند. نکته‌ای را هم که در روایات‌مان بدان اشاره می‌شود این است که رنگ مشکی، شهوت را کم می‌کند. رنگ مشکی به عنوان نماد اجتماعی برای زن و مرد یکسان است، اما به دلیل اینکه حجاب ظاهری زن ظرافت‌های بیشتری دارد، اولویت با خانم‌ها خواهد بود.

پس من با افتخار رنگ مشکی را انتخاب میکنم برای چادر مشکی ام.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 21 اردیبهشت 1392  6:11 PM
تشکرات از این پست
09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها