زنده شوم براى تو
آرزویى که هرگز نباید بر دلها بماند دیدار روى او و روز اوست. خداى مهربان و قادر، به دلهاى شکسته اى که در انتظار او چشم از این جهان بستند رحم کرده وبه آنان وعده داده که قبل از روز قیامت یک بار دیگر آنان را زنده کند تا آن روزها را با چشمان منتظر مانده خود ببینند.
اى خدایى که چنین کارى براى قدرت تو آسان تر از آن است که ما فکر مى کنیم، ما را نیز از چنین مرحمتى محروم مفرما واگر عمر ما تا روز حضور او کفاف نداد، در عصر ظهور ما را آماده به خدمتش زنده کن تا فرمان او را بر دیدگان نهیم:
اللَّهُمَّ ابْعَثْنا فى کَرَّتِهِ... وإِنْ حالَ بَیْنى وبَیْنَهُ الْمَوْتُ فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى...
خدایا ما را در بازگشت او زنده کن. خدایا اگر بین من و لقاى او مرگ - که براى بندگانت حتم مقدر شده قرار داده اى - حایل شد، هنگام قیامش مرا از قبرم مبعوث فرما در حالیکه کفن خود را به تن کرده باشم وشمشیرم را کشیده باشم ونیزه ام را بر آورده باشم ودعوت او را که صداى آن در همه جا پیچیده است لبیک بگویم وپیشاپیش او جهاد کنم در لشکرى که بر اهل آن ثنا گفته اى وفرموده اى: (صفى که گویى پایه اى منسجم هستند)
مشتاق روى ماه توام
خوشا به حال شیعیانى که در زمان پیامبرصلى اللَّه علیه وآله بودند وچهره آسمانى ترین مخلوقات خدا را به تماشا مى نشستند. پیشانى هاى نورانى که جلوه عصمت از آن هویدا بود ومظهر کامل (جالِسوُا مَنْ یُذَکِّرْکُمُ اللَّهُ وَجْهَهُ) بودند. اینک غیبت هزار ودویست ساله آخرین امام معصوم علیه السلام عطش چشمها را به سرمه اى از دیدارش شعله ور ساخته است. یک دیدار هم بس است تا روشنى چشمهاى بى فروغ ما باشد. خدایا لیاقتى در خود نمى بینیم، ولى صبرى هم تا زمان ظهور در خود نمى یابیم! چاره اى کن!
اللَّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ والْغُرَّةَ الْحَمیدَةَ واکْحُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ...
خدایا آن قامت رشید وآن پیشانى زیبا را به من نشان ده وچشمانم را سرمه اى از دیدار او بکش. خدایا روى مبارک ولیّت را در زمان حیات وبعد از مرگمان به ما نشان ده. خدایا آقاى ما را به ما نشان ده، وعطش ما را به دیدارش - با زیارت جمالش - خنک فرما، وما را از کسانى قرار ده که با دیدار او چشمشان روشن مى شود.
خدایا ما را در بازگشت او زنده کن. خدایا اگر بین من ولقاى او مرگ - که براى بندگانت حتم مقدر شده قرار داده اى - حایل شد، هنگام قیامش مرا از قبرم مبعوث فرما در حالیکه کفن خود را به تن کرده باشم وشمشیرم را کشیده باشم ونیزه ام را بر آورده باشم ودعوت او را که صداى آن در همه جا پیچیده است لبیک بگویم وپیشاپیش او جهاد کنم در لشکرى که بر اهل آن ثنا گفته اى وفرموده اى: (صفى که گویى پایه اى منسجم هستند)
دوست دارم یار تو باشم
امروز پس از چهارده قرن نداى (اللَّهُمَّ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ...) از غدیر در گوش جهانیان طنین انداز است. آخرین یادگار غدیر، پرچم (مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ...) را بر دوش مى کشد ویاور وناصر مى طلبد. چه در عصر غیبت وچه روزى که بیاید باید با نشان خدمتگزارى او زندگى کنیم، ولحظه اى از این مأموریت بزرگ غفلت نورزیم. پروردگارا، روزى را میاور که از یارى او با قلب ودل وزبان وجان ومال وآبرویمان دست برداشته باشیم. شعار همیشگى حیاتمان حمایت از حضرت بقیة اللَّه الاعظم عجل اللَّه فرجه است که مى گوییم:
اللَّهُمَّ اجْعَلْنا مِنْ أَنْصارِهِ وأَعْوانِهِ والذَّابّینَ عَنْهُ والْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِهِ...
خدایا، ما را از انصار ویاران امام زمان علیه السلام ومدافعین او وسرعت گیرندگان در انجام خواسته هاى او قرار ده. ما را از کسانى قرار ده که در یارى دینت آنان را بکار مى گیرى وبا یارى ولیّت به آنان عزّت مى بخشى.
خدایا ما را از اصحاب وگروه او ودر شمار تابعین وشیعیانش قرار ده ودر زمره خالصین درگاهش مکتوب بدار. ما را از تابعین او وآنان که در برابر دشمنانت تو را یارى مى کنند ثبت کن.
پروردگارا، ما را از اعوان او وتقویت کنندگان حکومت او ودعوت کنندگان به اطاعتت وراهنمایان به راهت قرار ده.