0

اتاق چت راسخون

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول salma57
من دیگه برم. دیرم شد. با اجازه همگی. التماس دعا

به سلامت اجی التماس دعا

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 8 تیر 1394  3:01 AM
تشکرات از این پست
fatemeh74 salma57
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3091

نقل قول ravabet_rasekhoon

شما آجی ها ساعت چند میرید سحری؟

من ساعت 3 و ربع می رم

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول masomezare4

نقل قول masomezare4

نقل قول hossein201273

نقل قول masomezare4

سلام دوستان اتاق چت که دارین در مورد رژیم درمانی صحبت می کنید اگه امکان داره برای صرفه جویی در وقت و هزینه برنامه رژیم خود تون رو در اختیار من هم قرار بدین

درود بر شما دوست عزیزم سال گذشته به عبارتی با هجده جلسهذکه هر دوهفته یکبار بود ومن بعضی از جلساتم را یکماه یکبار رفتم چیزی در حدود صدوهفتاد هزار تومن اگه اشتباه نکنم خرج ام شد وخدارا شکر وزن نود کیلو به هفتاد وچهار کیلو رسید وکلی از امراض بدنی که بر اثر چاقی در انتظارم بود نابود شد وارزشش را دارد ،ان شالله بعداز شصت روزی که راسخون را ترک کردم ،بخش تالار تغذیه را بر عهده خواهم گرفت ومطالب آموزشی را درباره رژیم ونحوه وزن کم کردن که تمامی کاغذهای اون دکتر رژیم را دارم میگذارم وان شالله کمکی باشد برای وزن کم کردن ولی در نظر داشته باشید وزن کم کردن بسیار ساده هست ده تا پانرده قاشق برنج وشش قاشق خورش ویک کاسه ماست ،ظهر میل کنید قبل از ناهار ظهر ،نیم ساعت قبل از ناهار ظهر یک لیوان آب وآبلیمو میل کنید وبعداز نیم ساعت ناهار را میل کنید ،روزی دو واحد تا چهار واحد میوه عصرانه میل کنید ،فقط حق مصرف هفت قند یا دوقاشق غذاخوری شکر دارید ،در شب ها دو کف دست نان وهشت قاشق خوش ،یا بعضی شب ها دوکف دست نان ودوتا کتلت که انشالله آموزش های آن را می گذارم :-)

ممنون دوست عزیز خخیلی کامل و جامع گفتین امید وارم بتونم انجام بدم و نتیجه بگیرم البته دوست دارم کامل ترش رو بذارین

دوست عزیز دارم خوب بررسی می کنم فکر نکنم من بیشتر از این غذا بخورم ها

وزن وقد وسن ونوع جنسیت را بگید ببینم اصن اضافه وزن دارید؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
salma57
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

نقل قول salma57
من دیگه برم. دیرم شد. با اجازه همگی. التماس دعا
یاعلی ظاهرا همه باید بریم 

حاج آقا شماره موبایلتون را برام تو صندوق پیلم بفرستید وبرید .خخخخ،می خوام سیو کنم رو تبلتم تو شبکه های اجتماعی بیارمتون بالا باهاتون در ارتباط باشم .خخخ

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

دوشنبه 8 تیر 1394  3:03 AM
تشکرات از این پست
salma57
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

خدا نگهدارهمه عزیزان راسخونی التماس دعا 

تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

امشب زیاد موندم چون سحری آماده بود. معمولا تا دو و نیم بیشتر نمیمونم

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
hossein201273 fatemeh74 nazaninfatemeh liasam
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2

نقل قول hossein201273

نقل قول masomezare4

نقل قول masomezare4

نقل قول hossein201273

نقل قول masomezare4

سلام دوستان اتاق چت که دارین در مورد رژیم درمانی صحبت می کنید اگه امکان داره برای صرفه جویی در وقت و هزینه برنامه رژیم خود تون رو در اختیار من هم قرار بدین

درود بر شما دوست عزیزم سال گذشته به عبارتی با هجده جلسهذکه هر دوهفته یکبار بود ومن بعضی از جلساتم را یکماه یکبار رفتم چیزی در حدود صدوهفتاد هزار تومن اگه اشتباه نکنم خرج ام شد وخدارا شکر وزن نود کیلو به هفتاد وچهار کیلو رسید وکلی از امراض بدنی که بر اثر چاقی در انتظارم بود نابود شد وارزشش را دارد ،ان شالله بعداز شصت روزی که راسخون را ترک کردم ،بخش تالار تغذیه را بر عهده خواهم گرفت ومطالب آموزشی را درباره رژیم ونحوه وزن کم کردن که تمامی کاغذهای اون دکتر رژیم را دارم میگذارم وان شالله کمکی باشد برای وزن کم کردن ولی در نظر داشته باشید وزن کم کردن بسیار ساده هست ده تا پانرده قاشق برنج وشش قاشق خورش ویک کاسه ماست ،ظهر میل کنید قبل از ناهار ظهر ،نیم ساعت قبل از ناهار ظهر یک لیوان آب وآبلیمو میل کنید وبعداز نیم ساعت ناهار را میل کنید ،روزی دو واحد تا چهار واحد میوه عصرانه میل کنید ،فقط حق مصرف هفت قند یا دوقاشق غذاخوری شکر دارید ،در شب ها دو کف دست نان وهشت قاشق خوش ،یا بعضی شب ها دوکف دست نان ودوتا کتلت که انشالله آموزش های آن را می گذارم :-)

ممنون دوست عزیز خخیلی کامل و جامع گفتین امید وارم بتونم انجام بدم و نتیجه بگیرم البته دوست دارم کامل ترش رو بذارین

من تا پارسال اصلا مشکل اضافه وزن نداشتم خیلی هم خوب بودم حدود 55 بودم

الان وزن 70 قد 158و سن هم که نمی تونم بگم و خانم هستم

دوشنبه 8 تیر 1394  3:04 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 fatemeh74 salma57 nazaninfatemeh liasam
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

منم دیگه برم.خدانگهدار همگی .التماس دعا

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 8 تیر 1394  3:06 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 liasam
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

خدا نگهدارهمه عزیزان راسخونی التماس دعا 

خدانگهدار حاج آقا .التماس دعا

دوشنبه 8 تیر 1394  3:06 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh liasam
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2

من رفتم التماس دعا دیگه دیرم می شه

دوشنبه 8 تیر 1394  3:07 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 liasam
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول masomezare4

نقل قول hossein201273

نقل قول masomezare4

نقل قول masomezare4

نقل قول hossein201273

نقل قول masomezare4

من تا پارسال اصلا مشکل اضافه وزن نداشتم خیلی هم خوب بودم حدود 55 بودم

الان وزن 70 قد 158و سن هم که نمی تونم بگم و خانم هستم

خب طبق قدتون باید بین شصت تا شصت وسه کیلو باشید یعنی اگر وزنتون شصت وسه تا شصت وپنج هم بشه عالی میشه در اصل شما بین پنج تا ده کیلو اضافه دارید ،پنج کیلو بتونید کم کنید کافیه والا امکان یه کاری دیگه بکنید چون خانم هستید یه کاری بکنید وزنتون رو هفتاد ثابت بموند ،اصولا چاقی به ساعت خواب هم مربوط میشه چون دوهفته پیش شبکه چهار از زیاد خوابیدن وکم خوابیدن روی چاقی ولاغری می گفت که دیرتر خوابیدن بالاتر از ساعت ۲۳شب ودیر تر بیدار شدن ازخواب روی ساعت ۹صبح می تونه یکی از عوامل چاقی باشد

دوشنبه 8 تیر 1394  3:09 AM
تشکرات از این پست
masomezare4 liasam
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

خب منم برم

توکل به خدا

یه دعا بکنم وبرم

خدایا ،در این شب های عزیزات هرکی مشکل دارد کمکش کن مشکلش حل شود وهرکی هم مشکل ندارد دلش را شاد نگه دارد وبهش شادی بیشتر عطا فرما

شب بر همگی خوش

التماس دعای فراوان

دوشنبه 8 تیر 1394  3:11 AM
تشکرات از این پست
salma57 liasam khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

* بسم الله الرحمن الرحیم *

امام علی علیه السلام :
مـَا الُْمجَاهِدُ الشَّهيدُ فِى سَبِيلِ اللّهِ بِاءَعْظَمَ اءَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفيفُ اءَن يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلاَئِكَةِ؛
اجـر مـجاهد شهيد در راه خدا بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد اما خويشتندارى مى كند. گويى كه انسان پاكدامن، فرشته اى است از فرشتگان!
نهج البلاغه: ح 466، ص 1303

دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان *

أَللّـهُمَّ زَيِّـنّى فـيهِ بِالسِّـتْرِ وَ الْعَـفـافِ وَ اسْتُرْنى فيهِ بِلِباسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفافِ وَ احْمِلْنى فيهِ عَلَى‏ الْعَدْلِ وَ الاِْنْصافِ وَ آمِنّـى فيـهِ مِنْ كُلِّ ما أَخـافُ بِعِصْمَتِكَ يا عِصْمَةَ الْخآئِفينَ.

«خدايا در امروز، مرا به زيور ستر و عفّت بياراى، و به جامه قناعت و كفاف بپوشان، و به كار عدل و انصاف وادار، و از هر چه می ترسم ايمن ساز، اى نگهدار و عصمتِ خداترسان».

*
التماس دعا
*

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 8 تیر 1394  7:17 AM
تشکرات از این پست
farshon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام صبح همه بخیر . طاعات و عبادات دوستان هم قبول باشه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 8 تیر 1394  7:19 AM
تشکرات از این پست
farshon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام بر داداش خدایی، داداش حاضری منو بزن، درم نیمه بازه با زور رد شدم اونم بی زحمت کامل بازش کن.خخخخ

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 8 تیر 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها