پاسخ به:اتاق چت راسخون
وااااااااااااااااااای اجی مردم از خنده .الهیییییییییی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
به سلامت اجی جون .التماس دعا
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نقل قول shayesteh2000 شما هر شبی که من هستم ی موضوع مطرح کن بعدش حاضرم کورس بزارم تو پست زدن!!خخ خوبه؟ در ضمن تشکر که میزنم دیگه عکس:: سو قصد به حجت الاسلام خامنه ای! دیشب یه موضوع مطرح شد ولی شما فقط در تشکر زدن رکورد زدین نه در پست ...
نقل قول shayesteh2000
شما هر شبی که من هستم ی موضوع مطرح کن
بعدش حاضرم کورس بزارم تو پست زدن!!خخ خوبه؟
در ضمن تشکر که میزنم دیگه
دیشب یه موضوع مطرح شد ولی شما فقط در تشکر زدن رکورد زدین نه در پست ...
میبنم که امشب بد جوری بهم گیر دادی آجی شایسته!
گناه دارم هاا خخخ
مگه دیشب من بودم؟یادم نمیاد اصلا!
موضوع چی بود حالا
نقل قول ehsan007060 نقل قول shayesteh2000 شما هر شبی که من هستم ی موضوع مطرح کن بعدش حاضرم کورس بزارم تو پست زدن!!خخ خوبه؟ در ضمن تشکر که میزنم دیگه عکس:: سو قصد به حجت الاسلام خامنه ای! دیشب یه موضوع مطرح شد ولی شما فقط در تشکر زدن رکورد زدین نه در پست ... میبنم که امشب بد جوری بهم گیر دادی آجی شایسته! گناه دارم هاا خخخ مگه دیشب من بودم؟یادم نمیاد اصلا! موضوع چی بود حالا تشکراتون بود. خودتون کجا بودین؟
نقل قول shayesteh2000 شما هر شبی که من هستم ی موضوع مطرح کن بعدش حاضرم کورس بزارم تو پست زدن!!خخ خوبه؟ در ضمن تشکر که میزنم دیگه عکس:: سو قصد به حجت الاسلام خامنه ای!
تشکراتون بود. خودتون کجا بودین؟
یعنی نمیخواهید بگید موضوع چی بوده؟ میگم یادم نیس دیگه!
قهر کنم برم؟!
عکس:: تفاوت احمدینژاد «84» با «92»!
نقل قول salma57 تجربه ثابت کرده آقایون یا باید موضوع سربازی ، یا اشتغال، اقتصاد مطرح بشه تا واردد بحث بشن. مخصوصا بحث موانع ازدواج کلا مشتری پسنده.
موضوعات تخصصی بذارید که منم وارد بشم!!!!!!خخ
مثلا در مورد ناهمسانی شناختی !! یا....
نقل قول salma57 نقل قول ehsan007060 نقل قول salma57 تجربه ثابت کرده آقایون یا باید موضوع سربازی ، یا اشتغال، اقتصاد مطرح بشه تا واردد بحث بشن. مخصوصا بحث موانع ازدواج کلا مشتری پسنده. موضوعات تخصصی بذارید که منم وارد بشم!!!!!!خخ مثلا در مورد ناهمسانی شناختی !! یا....
نقل قول salma57
نقل قول ehsan007060
والا من سوادم به موضوع تخصصی قد نمیده. الان اینکه گفتین یعنی چه؟؟
شکست نفسی میفرمایید آجی!
هر وقت خودم فهمیدم به شمام میگم خخخخخخخ
آجی این لینک بار گذاری سوال ویژه ماه رمضان کجاس؟بفرس لطفا
http://rasekhoon.net/forum/thread/1063088/page1/