نقل قول nazaninfatemeh
نقل قول a_sadri
نقل قول AliFanoodi
نقل قول salma57
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
داداش صدری منم شنیدم .راست میگن دوستان.مثلا اگه تو استفتائات آقای خامنه ای نگاه کرده باشین زدن که بازی کردن این دو مشکل داره حتی برای خودم هم جالب بود وقتی میخوندم که بازی پاسور در کامپیوتر هم مشکل داره.
ولی من دیدم و شنیدم که صفحه شطرنج مخصوص شیطان پرست هاست و برای اون شطرنج نهی شده
اگه دوستان چیز بیشتری میدونن بگن و منم اگه یادم اومد میگم
آجی آخه چه علامتی من نمیفهمم با این علامت ها چی میشه !!!
علامتی که تو خودتم ازش خبری نداری . جالبه ها !!!
آخه به نظر شما یکی میشین با دوستش شطرنج بازی می کنه ، خدا از دستش ناراحت میشه . به نظر شما مسخره نیست ؟؟؟
ضمنا تو دنیایی که همش رو شیطان پرستی پر کرده این چیزی نیست !!! شیطان پرستی رو تو خیابونا میتونی ببینی !