پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
داداش آره گرد و خاک کردیم .راستش من داداش ندارم اگه شما بودین میومدین میرفتین ازمون دفاع می کردین (یه داداش نیومد جلو ازمون دفاع کنه)
من اصلا قصد جسارت و بی ادبی نداشتم خدمت این مدیر ولی نمیدونم چرا اینجوری شد.امروز دیدیم جناب نجاران اومدن گفتن بیایین دوباره شرکت کنین بازم ما رفتیم از شانس، من دوباره برنده شدم ولی به این اقا برخورد و دوباره جنجال دیروز شروع شد.داداش یه چیز جالب اینه که هر وقت من و آجی یاس میرفتیم تاپیک شلوغ می شد میومدیم بیرون دیگه کسی نمی رفت
خلاصه داداش کلی معروف شدیم هر تالاری میریم همه دارن می پرسن که چی شدهخلاصه معروف شدیم رفت
ای بابا آجی کی گفته تو داداش نداری ؟ پس من کیم ؟؟؟ (البته اگه افتخار بدی )
شرمنده نبودم . چند دقیقه پیش رفتم ولی چیزی نبود مثل اینکه پست هاتون پاک شده .
خب پاقدمتون خوبه هر جا میرید شلوغ میشه !!
مدیر تالار زبان انگلیسی و زیر تالار ها
zaban.rasekhoonblog.com
zaban92@yahoo.com
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز راسخونی!
اینجا چه خبره؟!! در عرض چند روز تعداد صفحات بینقدر زیاد شده؟!!
سلام. اينجا اتاق چت هست و طبيعتا هميشه برقرار و پايدار با حضور گرم كاربران تالار گفتگوي آزاد و مديراني كه به ما محبت دارند.
بعضي ها كه قابل نمي دونن و سر نمي زنن ولي ما نمي گذاريم اينجا خلوت بشه!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
آواتار مديرا رو چرا اين ريختي كردن آخه؟!!! توخالي!! واقعا مسخره است. بايد طراحشو گردن بزنن با اين نبوغش.!!! چيه آخه. آدم قالب تهي مي كنه تا يكي از اينها كه شكل روحه به آدم تذكر بده. فكر كنم خانم معلم هم براي همين نيومده؟ مي ترسه بهش بخنديم :))))
تقصير آجي ميناست . گفت آواتارها رو عوض كنيد و خانم و آقا معلوم بشن اينا هم زدن همه رو بي ريخت كردن...... واااااي از دست اين جناب نجاران و كياني
تازه مسئولین عزیز یه سوتی دیگه هم دادن عکس آجی طهمورس رو مرد گذاشتن .
داداش برو تو تاپیک سوتی ها اینم بزن .پس بگو چرا اجی امروز نیومده
سلام وای چه جالب
چرا اواتارای اجی طهمورس اینطوری شده
حالا چی صداش کنیم اجی طهمورس یا داداش طهمورس
راستی چرا آجی طهمورس نیست ؟؟؟ جای خالیش احساس میشه !
آجی یاس هم که میاد یه پست میذاره بعد یکی دو ساعت غیبش میزنه !!!
سلام داداش
ما از صبح بودیم شما تشریف ندارید
ما شیفت صبح هستیم قاعدتا عصر تحویل میدیم که شما تحویل بگیرید و تا صبح ادامه بدید
اینجا چه خبره؟!! در عرض چند روز تعداد صفحات اینقدر زیاد شده؟!!
سلام آقای only_n85
خوش اومدین .
راستش فکر می کنم در آینده این تاپیک پر ارسال ترین تاپیک بشه !!!
اجی های عزیز شنیدم گرد و خاک کردین ودست به دست هم دشمنا رو به خاک و خون کشیدین !!!
(آجی یاس و نازنین )
خلاصه گفتم اگه میخواین داداشی بیاد جلو همه رو نابود کنه !!!(غیرتمونو به جوش آوردن )
سلام داداش صدری
جاتون خالی دیگه داشتیم بلیط اصفهان بگیریم بریم تکلیف روشن کنیم بچه ها پادر میونی کردن
دیدیم داداشا نیستن از اجیاشون دفاع کنن
اجی سلما امد خواهرانه از ما دفاع کرد
ما کم نیاوردیم انقدر ادامه دادیم که التماس کردن بیاید دیگه شرکت کنید
يعني واقعا اعتماد به نفس بعضي ها منو كشته!!! البته بگم خط من خوب نيست. ولي خط داداش هاي خودم از اين هم بدتره :))))
داداشم هميشه نمي تونست خطش رو بخونه مي داد من براش مي خوندم. :(((
آره آجی کاملا حست رو درک می کنم چون یکی رو همین تابستون تجربه کردم و یکی دیگش رو سالها پیش . ولی چه میشه کرد
در مورد پدرتونه؟ كي؟ درست حدس زدم؟!
نه آجی خدا نکنه !!!
بهترین دوست تمام زندگیم رو تابستون از دست دادم ! باورتون نمیشه انقدر گریه کردم داشتم می مردم .
خدا همه رفتگان رو بيامرزه. دوستان عزيز يك حمد و سه توحيد براي پدراني كه درجمع ما نيستند بخوانيد.
با تشكر از همه دوستان سعي مي كنم سر بزنم ولي كارهام رو زمين مونده. ما صبح بوديم شما شيفت بعد از ظهر رو تحويل بگيرين.
شب هم زود بخوابيد يعني تا ساعت 2 برق مي سوزونيد؟؟؟ !!! بد عادت مي شين.
خدا به همه پدرها عمر با عزت بده و اونهايي كه نيستند رو خدا خودش مورد رحمت و مغفرت خودش قرار بده. فاتحه يادتون نره.
ببخشيد. انشاءالله خدا بهشون عمر با بركت بده. آخه شما جمله اي كه در مورد روز پدر نوشته بودين به اين نكته نزديك بود. من هم ذهنم منحرف شد. به هر حال خدا دوست شما رو بيامرزه و پدرتون رو براتون نگه داره. :)
این هم عکس سوتی
البته داداش من هم يك پدر بود :(((
سلام آجی یاس عزیزم
گفتم که شرمنده نتونستم ازتون دفاع کنم .
البته شما هم که اصلا کم نیاوردین .
حسابی از خجالتشون دراومدین !
واقعا سخت تر شد . خیلی سخته . بچه هاشون . وای
ممنون از شما. من اشتباه كردم كه وسط خوشحالي دوستان از رفتگان حرف زدم. اين مطلب جاش تو هر چه مي خواهد دل تنگت بگو بود. به هر حال از شما ممنونم. راستي چند روز ديگه تا كنكور مونده؟؟ البته دوستان قبلا خبر داشتند و تسليت گفته بودند. باز هم تشكر