پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
آخیش یکی اومدم.آجی سر بحثو باز کن.
سلام داداش فنودی.خوبی؟بحث رو باید از کتاب علوم شما که انشاالله فردا امتحانشو داری شروع کنیم.مگه نه؟
بله.یه سوال.دمای سطحی خورشید تقریبا چه قدر است و نوری که از آن بیرون می آید از چیست؟؟؟
آدم وقتی این جا می یاد دلش بد جور می گیره!!!
سلام دوستان من به حاجتم رسیدم الان دارم از اعتکاف براتون پست میذارم جای تک تکتون خالیه
ساعت 3 صبح طلبیده شدم برای همتون دعا میکنم اگه بشه سعی میکنم بازم بیام پیشتون آجی زهرا و آجی نورا پیشمن براتون سلام رسوندن
واسه همه دعا میکنیم
یا علی
سلام آجي جونم.
خوش به سعادتت. توروخدا دعا يادت نره عزيزم.
عيدت هم مبارك. ♥
غصه هایت را با «ق» بنویس
تا همچون قصه فراموش شوند...
سلام آجي مينا. چند روز نبودي دلمون برات تنگ شده بود. آجي از صفحه 110 اين تاپيك شروع كن به خوندن در مورد جشن روز پدره. نبودي جات خالي بود.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
راستي آجي مينا هم حالش خوبه. (طبق اطلاعات به دست آمده) فقط گويا سرش شلوغ بوده شديدا! نتونسته بياد. انشاءالله زود مياد. گفتم از نگراني درتون بيارم.
سلام سلما جونم.
آجي جونم ممنونم كه نگرانم بودي. اين چند روز حسابي درگير كارهاي شركت بودم و اصلاً فرصت نكردم به سايت سر بزنم.
دلم واسه اينجا و دوستاي عزيزم تنگيده بود. ♥
عيد همگي مبارك.
بابا یکی یه چیزی بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما كه داشتيم حرف مي زديم اومدي صفحه رو ريختي به هم كه نتونيم پاسخ بديم؟؟
خوبي!انگار علوم خوندي حسابي ريختي به هم! مثلا امروز تعطيله. ملت رفتن استراحت كنن. شما هم درس بخون و بعد هم استراحت كن! :)
دِ فرار.خانوم معلّم بیاد منو می کشه.
تا الان داشتم صفحات رو نگاه ميكردم. خيلي دوست داشتم واسه جشن كنارتون بودم حيف كه فرصت نشد :(
تو قسمت محيط كاربري پستي كه علامت تعجب زياد داره ويرايش كن. و علامت تعجبها رو كم كن. لااقل نصف. اينطوري صفحه به حالت اول برمي گرده.
آجی سلما می شه تصویری بگین.
تصويري چجوري بگم؟
بلدي بري تو محيط كاربري؟
پست هاي ارسال شده؟
پستي كه علامت تعجب زياد زدي بالاي همين صفحه رو پيدا كني؟
بلدي ويرايش كني؟
بعد علامت تعجب ها را كم كن! بعد هم ارسال
فينيش
آدم وقتي عصبانيه نبايد دستش رو بذاره رو كيبورد و برنداره. زودتر دستت رو برمي داشتي به مشكل برنمي خوردي برادر من!
شما می تونین برین تو محیط کاربری تون؟؟؟مال من هی ارووووووووووووووووووووووووووووووووووووور می ده!!!
یه راه جدید برای ویرایش پست ها :
زوم صفحه رو کمتر کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!