پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
همچنين در پست جداگانه روز پدر و مرد رو به كاربران گرامي آقا سيد صادق، علي آقا فنودي ، علي آقا صدري، حسين صالحي، آقا ميثم، آقا صادق فافي (نمي دونم اسمشون چيه) جناب فرشون، آقا مهدي، آقا ميلاد و همه بزرگواراني كه در اين جشن شركت كردند تبريك مي گم. انشاءالله پدران خوبي براي فرزندان آينده خود باشيد. و همچنين فرزندان خوبي براي پدران خود.
منم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم واین روز بزرگ را به شما وپدر بزرگوارتون تبریک می گم انشا الله همیشه خوش وخرم باشین وطول عمر باعزت را برا پدرتون از خداوند منان ارزومندم
راستی لازمه که روز مادر هم پیشاپیش به کاربران عزیز راسخون تبریک بگم!!!!!
داداش واقعا امتحان فشار اورده بهت
گذشت که الان یک ماهه گذشته
دوستان من دیگه باید برم بیرون پارکی جایی.
فعلاً خداحافظ.
داداش فنودی کی تعطیل میشین که دیگه شب تا صبح بیاین ؟
20 خرداد
سلام
روز به اندازه کافی فرصت هست. شب را برای استراحت بذارید. چشم، فکر و .... باید استراحت کنن. اینجوری همکاران ما هم مجبور میشن شب تا صبح پست های شمارو چک کنند
با سلام
لازم است توضیحاتی رو درمورد اتاق چت خدمت شما عرض کنم
اینجا دو دسته افراد وجود دارند
دسته یک : بنده و اجی سلما هستیم که از صبح هستیم تا عصر درواقع شیفت صبح حساب میشیم
دسته دو : اجی نازنین فاطمه اجی طهمورث داداش صادق داداش صدری هستند که عصر شیفت رو از ما تحویل میگیرند و ماشاالله تا صبح ادامه میدهند
و دوباره روز از نو ما شیفت رو تحویل میگیریم
نمیذاریم اتاق چت خالی بمونه
شما هم مثل ما شیفت کاری اعلام کنید تا خسته نشید برادر
به به عجب اتاق چت فعالی
بسیار عالی
ما هم ان شاء ا... با شما همراه خواهیم بود
سلام به همه
سلام. خوش آمديد روز پدر بر شما مبارك
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
روز مرد است و عجب! کادوی ما نایاب است / گر چه این دُر گرانقدر همان جوراب! است
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
جناب کیانی ما یار همیشه همراهیم شب و روز نداره که
باز شما جوراب مي گيرن براتون!
روز پدر مبارک
2 ماهه پدرمو ندیدم
دلم تنگ شده براش ):
روز پدر رو به بابای خوب دست و دلبازم تبریک میگم!
( هم اکنون نیازمند یاری سبز شما می باشیم )
بدلیل گران شدن اجناس و تورم امسال
روز پدر یوم الشک اعلام شد !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ جناب نجاران انگار مطلع نیستید کشتی جورابی که داشت از چین میومد توسط دزدان دریایی ربوده شد امسال از جوراب هم خبری نیست
نمک بر زخم من شیرین تر از خواب سحر گردد ، جگرها خون شود تا یک پسر مثل پدر گردد
آجی یاس خوبی؟
اشتباه کردی اجی.من معمولا برای اینکه خرج زندگیم در بیاد دو شیفت هم کار کردممن به دوستانم گفتم که پاس بخش پاتوق هستم یعنی از شیفت قبلی تحویل میگیرم وبه شیفت بعدی تحویل میدم
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست