0

مهارتهای اقتصادی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مهارتهای اقتصادی

باسلام

ازامروزمی خواهم من هم دربحثهای کلامی اقتصادی مشارکت داشته باشم نمی دونم اینطوری مثل تالارگفتگوی آزادبشه اینجابحث وگفتگوکردیاخیر؟

درعین حال من اولین بحث اقتصادی روشروع می کنم باشدکه سایرین هم دنباله رواین گفتگوهاباشند:

درموردمهارتهای اقتصادی باتوجه به سیکل وچرخه اقتصادی می بایست حداقل هارادرنظرگرفت تابه سرمنزل مقصودرسیدنظرتون دراین رابطه چیست؟ آیاموافقیدیامخالف وعلتش روبیان نمائید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  1:16 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:مهارتهای اقتصادی

سلام و خیر مقدم

مدیر گرامی،

واقعیت این است که گفتگو به معنای بحث و مشارکت کاربران در این تالار صورت نمی گیرد. مهمترین دلیل آن، برخورد احساسی با موضوعات است نه مشارکت از روی تجربه و دانسته ها.

در این زیر تالار مباحث اقتصادی که به صورت گفتگو با اقتصاددانان صورت گرفته و حاوی مطالب دسته بندی شده است قرار می گیرد. البته از مباحث مشارکتی استقبال می کنیم اما اگر مشارکتی صورت بگیرد.

در مورد موضوع اشاره شده، بهتر است کمی موضوع را بازتر کنید تا اگر کاربری قصد مشارکت داشت متوجه منظور و مفهوم باشند.

سفر به سلامت و التماس دعا

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  6:20 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مهارتهای اقتصادی

باسلام مجدد

کاربران عزیز

منظورازمهارتهای اقتصادی فرآیندجلب مشتری به سمت کالاست که دارای مراحلی است کلا"می خواهم ببینم آیادراین موردسررشته وتجربه ای(عملی یانظری)داشته ایدکه بیان نمائیدیاخیر؟ که به گفتگودرموردآن ب÷ردازیم.باتشکرازمدیرمحترم تالاراقتصاد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 17 اردیبهشت 1392  8:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها