0

فیس بوک دیگر جذاب نیست

 
yaskabod
yaskabod
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 1114
محل سکونت : تهران

فیس بوک دیگر جذاب نیست


 

فیس بوک دیگر جذاب نیست

نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد که شبکه اجتماعی فیس بوک در حال از دست دادن جذابیت خود در میان نوجوانان است.

 مطالعه انجام شده توسط موسسه مطالعاتی پیپر جفری نشان می‌دهد که ۳۳ درصد از پنج هزار و ۲۰۰ نوجوان شرکت کننده در نظرسنجی این موسسه شبکه اجتماعی فیس بوک را به عنوان مهمترین شبکه اجتماعی خود انتخاب کرده‌اند.

اگرچه این بررسی نشان می‌دهد که فیس بوک همچنان محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در میان نوجوانان است اما این رقم کاهش ۹ درصدی نسبت به گزارش سال ۲۰۱۲ این موسسه نشان می‌دهد.

در گزارش سال گذشته ۴۲ درصد از نوجوانان شرکت کننده در نظرسنجی اظهار کرده بودند که فیس بوک مهمترین شبکه اجتماعی آنها است.

در همین حال ۳۰ درصد از این نوجوانان شبکه اجتماعی توئیتر را مهمترین شبکه اجتماعی خود معرفی کرده‌اند و اینستاگرام و تامبلر با سهم ۱۷ و چهار در صدی در مکان‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش شبکه خبری ABC News، نکته‌ای که در این گزارش برای فیس بوک از اهمیت بالایی برخوردار بود این است که سهم اینستاگرام از شبکه‌های محبوب نوجوانان در مقایسه با سال گذشته افزایش پنج درصدی داشته است که این میزان افزایش از هر شبکه‌ اجتماعی دیگری در جهان بیشتر بوده است.

منبع: ایسنا

 

چهارشنبه 28 فروردین 1392  9:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها