0

وبلاگ های برتر 92

hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

پاسخ به:وبلاگ های برتر 92

با عرض معذرت سوالی رو فراموش کردم بپرسم

: چرا بعضی ها 4000 می گیرن و اول میشن

ولی بعضی ها 3000 کروب می گیرند و مشترکا اول میشن  تشکر

شنبه 1 تیر 1392  6:24 AM
تشکرات از این پست
mrza2001 mohsen_alavi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول hoseini1362

با عرض معذرت سوالی رو فراموش کردم بپرسم

: چرا بعضی ها 4000 می گیرن و اول میشن

ولی بعضی ها 3000 کروب می گیرند و مشترکا اول میشن  تشکر

امتیازات بستگی به میزان فعالیت وبلاگ ها در آن هفته دارد ، و رتبه وبلاگ ها نشانه برتری مطلق آنها نسبت به دیگر وبلاگ ها نیست .

شنبه 1 تیر 1392  9:26 AM
تشکرات از این پست
mrza2001
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم 

در زمینه پست گذاشتن در وبلاگها یه مشکلی دارم که احتمالا بخاطره عدم اطلاع کافی بنده باشه 

مشکلم اینه که من دو تا وبلاگ دارم که وقتی میخوام در وبلاگ شماره 1 پستی قرار بدم بعد از تایید میبینم در وبلاگ شماره 2 نشسته نمیدونم چرا لطفا راهنمایی کنید چون وقتی 5 یا 6 تا پست میذارم مثل الان و میاد تو وبلاگ شماره 2 میشینه دوباره انتقال دادن به وبلاگ شماره 1 و حذف کردن در وبلاگ شماره 2 واقعا دردسره چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه 

ممنون از صبری و حوصله ایی که در راهنمایی کاربران به خرج میدین

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 1 تیر 1392  7:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mrza2001
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول salamat595

در زمینه پست گذاشتن در وبلاگها یه مشکلی دارم که احتمالا بخاطره عدم اطلاع کافی بنده باشه 

مشکلم اینه که من دو تا وبلاگ دارم که وقتی میخوام در وبلاگ شماره 1 پستی قرار بدم بعد از تایید میبینم در وبلاگ شماره 2 نشسته نمیدونم چرا لطفا راهنمایی کنید چون وقتی 5 یا 6 تا پست میذارم مثل الان و میاد تو وبلاگ شماره 2 میشینه دوباره انتقال دادن به وبلاگ شماره 1 و حذف کردن در وبلاگ شماره 2 واقعا دردسره چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه 

با سلام

به احتمال زیاد شما وارد وبلاگ شماره 2 شدید و از آن خارج نشدید.

برای این کار در سمت راست محیط کاربری و در قسمت وبلاگها وبلاگ مورد نظری رو که می خواهید مطلب قرار دهید رو انتخاب و سپس از قسمت بالای صفحه با کلیک کردن روی پست ها شروع به پست گذاشتن کنید.

یا از قسمت منوی کشویی سایت(لینک اصلی) گزینه وبلاگ را انتخاب ، سپس وبلاگ مورد نظر را انتخاب کنید و شروع به پست گذاشتن کنید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 2 تیر 1392  2:57 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salamat595 mrza2001
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

نقل قول salamat595

با سلام

به احتمال زیاد شما وارد وبلاگ شماره 2 شدید و از آن خارج نشدید.

برای این کار در سمت راست محیط کاربری و در قسمت وبلاگها وبلاگ مورد نظری رو که می خواهید مطلب قرار دهید رو انتخاب و سپس از قسمت بالای صفحه با کلیک کردن روی پست ها شروع به پست گذاشتن کنید.

یا از قسمت منوی کشویی سایت(لینک اصلی) گزینه وبلاگ را انتخاب ، سپس وبلاگ مورد نظر را انتخاب کنید و شروع به پست گذاشتن کنید.

سلام

همانطور که کاربر عزیز samsam اشاره کردند ، شما باید قبل از پست گذاشتن ، از لیست وبلاگ های خود ، وبلاگ مورد نظر را انتخاب کنید .

یک شنبه 2 تیر 1392  8:06 AM
تشکرات از این پست
salamat595 mrza2001 AliFanoodi
mrza2001
mrza2001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

اگه میشه به وبلاگ منم یه نگاه بندازید

mrza2001.rasekhoonblog.com

سه شنبه 8 مرداد 1392  9:57 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog parseman_110 AliFanoodi
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

با سلام.

ملاک های شما برای رتبه بندی وبلاگ ها چیست؟

اگر می شود توضیح بدهید.

ممنون

سه شنبه 8 مرداد 1392  6:54 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

چرا میزان جایزه حسنه برای وبلاگ های برتر کاهش بیدا کرده؟؟sad

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

چهارشنبه 9 مرداد 1392  6:28 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossian1390

با سلام.

ملاک های شما برای رتبه بندی وبلاگ ها چیست؟

اگر می شود توضیح بدهید.

ممنون

با سلام خدمت شما

ملاک اصلی فعالیت مستمر ، رعایت اصول وبلاگ نویسی و پست های مفید در هفته گذشته است ؛

ولی بعضی اوقات هم وبلاگی بخاطر نوآوری یا فعالیت خاصی که در وبلاگش انجام داده بعنوان وبلاگ برتر انتخاب میشود .

چهارشنبه 9 مرداد 1392  8:18 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h parseman_110 AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

چرا میزان جایزه حسنه برای وبلاگ های برتر کاهش بیدا کرده؟؟sad

سلام

قبلا حسنه نفر اول بیشتر بود ولی تصمیم گرفتیم حسنه های وبلاگ های برتر یکسان شود ولی اگر وبلاگ های فعال هفته زیاد بودند تعداد بیشتری معرفی شود .

چهارشنبه 9 مرداد 1392  8:30 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h parseman_110 AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

وبلاگ های برتر هفته معرفی شدند .

http://publicrel.rasekhoonblog.com/show/198610

یک شنبه 20 مرداد 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h nazaninfatemeh parseman_110 AliFanoodi
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3

سلام. مثل این که قرار است وبلاگ من هیچ وقت در بین وبلاگ های برتر قرار نگیرد! وبلاگ نجوم تنها وبلاگ در راسخون است که بروز می شود و انشاءالله تا پس فردا بخش  پاسخ به سؤالات نجومی کاربران خواهد داشت. چه زمانی وبلاگم در جمع وبلاگ های برتر قرار می گیرد؟

یک شنبه 20 مرداد 1392  12:27 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi mina_k_h
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossian1390

سلام. مثل این که قرار است وبلاگ من هیچ وقت در بین وبلاگ های برتر قرار نگیرد! وبلاگ نجوم تنها وبلاگ در راسخون است که بروز می شود و انشاءالله تا پس فردا بخش  پاسخ به سؤالات نجومی کاربران خواهد داشت. چه زمانی وبلاگم در جمع وبلاگ های برتر قرار می گیرد؟

سلام

وبلاگ شما یکی از وبلاگ های فعال و مفید راسخون است و با ادامه همین روند بین وبلاگ های برتر خواهد بود .

ولی این که فرمودید وبلاگ شما تنها وبلاگ راسخون است که بروز می شود کم لطفی است ! اگر به وبلاگ های فعال راسخون نگاهی بیندازید می بینید که هر روز در حال بروز رسانی هستند .

دوشنبه 21 مرداد 1392  10:56 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 AliFanoodi mina_k_h
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amirhossian1390

سلام

وبلاگ شما یکی از وبلاگ های فعال و مفید راسخون است و با ادامه همین روند بین وبلاگ های برتر خواهد بود .

ولی این که فرمودید وبلاگ شما تنها وبلاگ راسخون است که بروز می شود کم لطفی است ! اگر به وبلاگ های فعال راسخون نگاهی بیندازید می بینید که هر روز در حال بروز رسانی هستند .

سلام. سوءظن نشود. منظور من فقط در بین وبلاگ های نجوم بود. در راسخون فقط دو وبلاگ نجوم وجود دارد که یکی از آن ها اصلاً بروز نمی شود و آن یکی که وبلاگ من است دائماً بروز می شود. همچنین اخبار و مقالات نجومی کمتر از اخبار و مقالات عمومی و معمولی است؛ پس اگر کمتر از وبلاگ های دیگر مطلب داشت بدین معناست که دیگر بیشتر از آن مطلب نیست. ولی من تلاشم را می کنم تا وبلاگم مطالب زیادی داشته باشد و تاکنون هم موفّق شده ام.

دوشنبه 21 مرداد 1392  2:07 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossian1390

سلام. سوءظن نشود. منظور من فقط در بین وبلاگ های نجوم بود. در راسخون فقط دو وبلاگ نجوم وجود دارد که یکی از آن ها اصلاً بروز نمی شود و آن یکی که وبلاگ من است دائماً بروز می شود. همچنین اخبار و مقالات نجومی کمتر از اخبار و مقالات عمومی و معمولی است؛ پس اگر کمتر از وبلاگ های دیگر مطلب داشت بدین معناست که دیگر بیشتر از آن مطلب نیست. ولی من تلاشم را می کنم تا وبلاگم مطالب زیادی داشته باشد و تاکنون هم موفّق شده ام.

همانطور که عرض کردم وبلاگ بسیار خوب و فعالی دارید ، امیدوارم با فعالیت مداوم شاهد موفقیت شما باشیم .

دوشنبه 21 مرداد 1392  4:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها