0

اخبار مهم از پرسپولیس؛ چند تغيير در تركيب سرخپوشان مقابل داماش

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

اخبار مهم از پرسپولیس؛ چند تغيير در تركيب سرخپوشان مقابل داماش

احتمال حضور علی کریمی در ترکیب اصلی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل داماش زیاد است.

جام ورزشي؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی شنبه آینده در مرحله نیمه نهایی جام حذفی باید به مصاف داماش گیلان برود که برای این دیدار محرومی ندارد. این در حالی است که داماش علیرضا نظیف‌کار را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد.

* احتمالا برای این دیدار مهرداد پولادی و امير عابدزاده تنها غايبان سرخپوشان هستند. پولادي به علت جراحی که روی پایش انجام داد نتوانست تمرین کند. وی از 5-4 ماه قبل این مصدومیت را داشت و باید عفونتی که در پایش بود را خارج می‌کرد.

* رضا حقیقی و غلامرضا رضایی روز گذشته با بازیکنان تیم تمرین کردند و مشکلی نداشتند و مقابل داماش می‌توانند  به میدان بروند. با توجه به مصدومیت پولادی به احتمال فراوان امیر حسین فشنگچی در ترکیب پرسپولیس قرار خواهد گرفت.

* پرسپولیس در این دیدار تغییراتی در ترکیب خود دارد که این تغییرات بیشتر در خط دفاع است. حسین ماهینی و سیدجلال حسینی که به آنها استراحت داده شده بود در ترکیب قرار می‌گیرند و از میان نورمحمدی و بنگر یک نفر در کنار حسینی بازی خواهد کرد.  اگر حقیقی در ترکیب اصلی قرار بگیرد احتمال نیمکت نشینی یک نفر از میان نوری و نقی‌زاده وجود دارد. در صورتی که پرسپولیس با سیستم 2-4-4 لوزی به میدان برود هر 3 بازیکن در ترکیب حضور خواهند داشت ولی اگر از 2-4-4 خطی استفاده کند یکی از این دو نفر بیرون خواهد ماند.

* مهدی مهدوی‌کیا به احتمال فراوان با پرسپولیس به گیلان می‌رود.

* محمد رویانیان از وقتي كه از سفر خانه خدا به ایران بازگشته (جمعه، 9 فروردین) هنوز در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا نکرده و احتمالا قبل از بازی با داماش دیدار با بازیکنان خواهد داشت.

* کریم باقری به دلیل مسافرتی که داشته از سوم فروردین در تمرینات غایب بوده است.

* هنوز مشخص نیست علی کریمی در ترکیب پرسپولیس به صورت ثابت به میدان برود اما این احتمال وجود دارد به صورت ثابت مقابل داماش بازی کند. در صورت حضور کریمی در ترکیب اصلی احتمال حضور زلاتکو دانوفسکی در ترکیب بسیار کم خواهد شد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 14 فروردین 1392  5:24 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:اخبار مهم از پرسپولیس؛ چند تغيير در تركيب سرخپوشان مقابل داماش

علی کریمی باید از اول بازی در تیم باشه تا روحیه بده به تیم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 14 فروردین 1392  5:28 PM