0

آخرين مراسم تقدير از عسل بديعي +فيلم

sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

آخرين مراسم تقدير از عسل بديعي از سوي مهندس ضرغامي رئيس رسانه ملي را اينجا ببينيد.
باشگاه خبر نگاران؛ آخرين مراسم تقدير از  بازيگر سينما و تلويزيون عسل بديعي از سوي مهندس ضرغامي رييس رسانه ملي را اينجا ببينيد.

سه شنبه 13 فروردین 1392  7:37 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:آخرين مراسم تقدير از عسل بديعي +فيلم

آخرين هنرنمايي عسل بديعي دريك سريال +تصاوير

آخرين تصاوير از هنرنمايي عسل بديعي در يك سريال را اينجا ببينيد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛سریال «ششمین نفر» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه‌کنندگی کاشفی با حضور پولاد کیمیایی ، نرگس محمدی و عسل بديعي در دهه فجر سال 90 به روي آنتن شبكه سه سيما رفت.
بنابراين گزارش در خلاصه داستان سریال "ششمین نفر" آمده است: در پی قتل پدر سرگرد آسایش که از افسران بلند پایه ارتش بوده، داود برادر همسرش دستگیر می شود و این سرآغاز روشن شدن ماجراهای پنهان دیگری است.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:35 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

ابوالحسن داوودی:

بدیعی در مسیر شکوفایی پژمرده شد

عسل بدیعی بازیگر جوانی که به تازگی هنرش به مرحله شکوفایی رسیده بود.

ابولحسن داوودی کارگردان مجموعه تلویزیونی "زمین انسان ها" در خصوص فوت ناگهانی عسل بدیعی به خبرنگار حوزه راديو تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: خبر فوت عسل بدیعی بسیار شوک برانگیز بود و فکر نمی کنم مصرف دو قرص مسکن منجر به مرگ کسی شود .
وی افزود: همسرم از نزدیک با وی در ارتباط بود عسل بدیعی تنها یک قرص مسکن مصرف کرده بود اما نمی دانم چرا چنین ضایعه ای باید اتفاق بیفتد و یک دارو خاصیتی مرگبار را به همراه داشته باشد.
داوودی تصریح کرد: بدیعی جوانی 35 ساله بود که به تازگی داشت هنرش شکوفا می شد و متاسفم از این که باید چنین عزیزی را از دست بدهیم.
وي عنوان كرد: عسل بدیعی رفت و دیگر باز نخواهد گشت اما امیدوارم مسئولان در جهت این موضوع رسیدگی های لازم را صورت دهند تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
وی عنوان کرد: بدیعی هم همچون بازیگران افسردگی و ناراحتی هایی را در جهت حوزه فعالیتش داشت اما توانست از عهده 8 ماه کار مداوم و سخت "سرزمین انسان ها" برآید.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم روح بدیعی قرین رحمت قرار گیرد.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 14 فروردین 1392  10:43 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

ماهايا پطروسیان هم بازی عسل بدیعی در "از صمیم قلب":

شنیدن خبر فوت "عسل بدیعی" شوکه ام کرد

چند روز قبل از عید "عسل بديعي" را دیدم و با شنیدن خبر فوت او بسیار شوکه شدم.
ماهايا پطروسیان بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت "عسل بدیعی" هنرمند کشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: چند روز قبل از عید عسل بدیعی را دیدم و حالش بسیار خوب بود ولی از شنیدن این خبر خیلی شوکه شدم.
وی افزود: این خبر آنقدر ناگهانی بود که نمی توانم خاطره خاصی را بر زبان بیاورم چراکه بسیار متاثر هستم.
پطروسیان ادامه داد: او مادر یک بچه کوچک بود و متاسفم که در سن جوانی از دنیا رفت عسل بدیعی داشتنی بود که صفات یک زن خوب را داشت.
بازیگر فیلم سینمایی "از صمیم قلب" تصریح کرد: به جز همبازی بودن در فیلم سینمایی "هفت پرده" در " از صمیم قلب" به کارگردانی بهرام کاظمی با او همبازی بودم و بدیعی در آن زمان تنها 24 سال داشت و تازه قدم به این عرصه گذاشته بود.
پطروسیان اظهار داشت: بسیار متاسف هستم و به همه همکاران و مردم عزیز تسلیت می گویم و امیدوارم کمتر شاهد شنیدن این گونه اتفاقات در سال نو باشیم و تنها می توانم بگویم خیلی حیف شد./ي2

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 14 فروردین 1392  10:45 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

امیر محمد زند:

"بدیعی" یکی از بهترین همكاران من بود

"عسل بدیعی" یکی از بهترین و بی نظیرترین همكارانم در مجموعه تلویزیونی "سرزمین انسان ها" بود.
امیر محمد زند بازیگر تلویزیون در خصوص فوت عسل بدیعی و همکاریش با وی به خبرنگار حوزه تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: واقعاً نمی دانم باید چه بگویم از شنیدن این خبر بسیار شوکه شدم و از صمیم قلب با خانواده محترمش همدردی می کنم.

وی افزود: بدیعی یکی از بهترین همكارانم در بازیگری بود. مجموعه تلویزیونی سرزمین انسان ها آخرین همکاری من با وی بود و مدت 6 ماهی که با همدیگر همکاری داشتیم یکی از بهترین و بی نظیرترین خاطرات همکاریم با وی بود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم روحش قرین رحمت باشد و از خداوند برایش طلب آمرزش و آرامش را دارم.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 14 فروردین 1392  10:47 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها