0

نوجوان 17 ساله به یاهو رفت

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نوجوان 17 ساله به یاهو رفت

یاهو با درک اهمیت کار نیک، Summly را به قیمت 30 میلیون دلار خرید.

 



Summly نام اپلیکیشنی است که برای طبقه‌بندی و خلاصه کردن هوشمندانه اخبار و مقالات به کار می‌رود.

این نرم‌افزار توسط یک نوجوان ۱۷ ساله استرالیایی به نام نیک دی آلویسیو (Nick D'Aloisio) نوشته شده است.

وی هنگامی که ۱۵ سال بیشتر نداشت، بر ایده اولیه خلق این نرم‌افزار کار کرد و به مرور آن را توسعه داد و تقویت نمود. 


یاهو با پرداخت ۳۰ میلیون دلار به طور نقدی، ساملی را خریداری کرده است.

خالق این اپلیکیشن در وب سایت رسمی آن به آدرس summly.com گفته ساملی به جای استفاده از الگوریتم‌های جست‌وجوی خطی و رباتیک، از یک نوع الگوریتم ژنتیک استفاده می‌کند که با استفاده از آن می‌کوشد نحوه اندیشیدن توسط انسان‌ها را تقلید کند.

بر این اساس ساملی می‌تواند آن دسته از مقالات، اخبار و گزارش‌هایی را که برای کاربر بیشترین اهمیت و جذابیت را دارد، شناسایی و استخراج کند. 
 
 گفتنی است الگوریتم ژنتیک نوع خاصی از الگوریتم‌های تکامل است که از تکنیک‌های زیست شناسی فرگشتی استفاده می‌کند.

در واقع الگوریتم‌های ژنتیک، از اصول انتخاب طبیعی داروین برای یافتن فرمول بهینه جهت پیش‌بینی یا تطبیق الگو استفاده می‌نماید.

نیک دی آلویسیو می‌گوید: ساملی مانند یک انسان می‌اندیشد نه مانند یک ربات. 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 11 فروردین 1392  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها