او در یك گفتگوی تلفنی با رویترز در روز دوشنبه گفت: «اگر ایده خوبی در سر دارید، و یا فكر میكنید كه خلایی در بازار وجود دارد، بروید و اجرایش كنید چون سرمایهدارانی وجود دارند كه دنبال چنین شركتهایی برای سرمایهگذاری درآنها میگردند.
۴ ماه پس از به بهرهبرداری رسیدن ساملی در آیفونها، هنوز هم شروط فروش آن فاش نشده است و دآلویسو كه هنوز برای امتحانات مدرسهاش خود را آماده و میكند و همزمان جوانترین كارمند یاهو نیز هست صحبتی از این شرایط نمیكند. اما وبلاگ مرتبط با تكنولوژی با نام AllThingsD گفت كه یاهو ۳۰ میلیون دلار به او پرداخت كرده است.
دآلویسو گفت كه او مالكیت عمده این اپلیكیشن را داراست و حالا پولی را كه از این راه در آورده است سرمایهگذاری خواهد كرد، از این جهت كه سن و سال او اجازه قانونی برای دسترسی به این پولها را نمیدهد.
او گفت: «من با این موضوع مشكلی ندارم و برای به سرانجام رساندن این دوره زمانی با والدینم خواهم بود.
دآلویسو كه در حومه متمول لندن، ویمبلدون زندگی میكند، از حمایت خانواده و مدرسهاش كه به او زمان اضافی برای انجام این كار دادهاند تقدیر میكند.
او اولین بار دو سال پیش بود كه رویای ساخت این نرمافزار را در یك امتحان تاریخ به ذهنش آمد، كه در ادامه نمونه اولیه این اپلیكیشن را ساخت كه اخبار مرتبط را تصحیح كرده و در قالب متون قابل خواندن بر روی صفحههای كوچك تلفنهای هوشمند نمایش میدهد.
او میگوید این ایده را از جست و جوی خستهكننده در موتور جست و جوی گوگل و بسیاری سایتهای دیگر برای یافتن اطلاعات در هنگام آماده شدنش كسب كرده است.
تریمیت نسخه اولیه این اپلیكیشن بوده است و از الگوریتمی استفاده میكند كه مقالات را به طور خودكار به حدود ۴۰۰ كلمه تقلیل میدهد. این برنامه نظر هورایزن ونچرز، یك شركت سرمایهگذاری در كسب و كارهای مخاطرهآمیز را جلب كرد كه صاحب آن میلیاردر هونگكونگی لی كا شینگ است و او ۲۵۰۰۰۰ دلار بابت آن پیشنهاد داد.
این سرمایهگذاری توجه دیگر سرمایهگذاران را جلب كرد كه در میان آنها اشتون كوچر بازیگر، مجری انگلیسی استفن فرای، یوكو اونوی هنرمند (بیوه جان لنون از گروه موسیقی بیتلز) و غول خبر رسانی مردوك حضور داشتند.
اینها همه به محبوبیت ساملی پس از اجرا شدنش در نوامبر ۲۰۱۲ افزود،اما سرمایهگذاران چیزی بیشتر از پول نقد برای اپلیكیشنی كه نزدیك به یك میلیون بار دانلود شد پیشنهاد میدادند.
دآلویسو گفت: «واقعا خیلی هیجانبرانگیزی بود، سرمایهگذاران در سال ۲۰۱۲ و پس از سرمایهگذاری اولیه لی كاشینگ و عمومی شدن این اپلیكیشن درباره آن خبردار شدند.آنها همگی به این ایده اعتقاد داشتند اما هر كدامشان ببه نحو متفاوتی برای كمك به ما پیشنهاد دادند.»
او گفت كه با نزدیك به ۲۵۰ منتشر كننده مطالب مانند خبرگزاریهای وال استریت ژورنال كار كرده است.مردم میتوانند به سادگی خلاصهای را كه با یك كلیك به مقاله كامل منتهی میشود بخوانند و از این طریق میزان مراجعین وبسایتها را افزایش بخشند.
دآلویسو گفت: «یكی از مهمترین مزیتهای كار در یاهو برای من این است كه آنها ناشرین زیادی دارند، آنها با هر كسی كه قادر به كار است قرار داد دارند.
او در دوازده سالگی و پس از به راه افتادن فروشگاه اپلیكیشنهای اپل كد نویسی را یاد گرفت و چندین اپلیكیشن از جمله فیسمود را ساخت كه احساسات فرد را تجزیه و تحلیل نموده و خلق و خوی كاربر را هنگام استفاده از شبكه اجتماعی فیسبوك نشان میدهد و همچنین سرویس موزیك یاب سانگ استامبلر را نیز طراحی كرده است.
با اینكه او یك اپلیكیشن چند میلیون دلاری طراحی كرده است، با اینحال دآلویسو میگوید كه یك خوره كامپیوتر نیست.
او میگوید: «من از ورزش خوشم میآید. به طراحی علاقهمندم و دوست دارم با دوستانم وقت بگذرانم.