0

نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 

 
 
 
این تخم‌مرغ همه فن حریف را اگر در دست داشته باشید، در آشپزی غوغا می‌كنید. آشپزی با تخم‌مرغ یكی از لذتبخش‌ترین نوع هنر آشپزی در سراسر دنیاست.
 
 
 



مجله ایده آل : این تخم‌مرغ همه فن حریف را اگر در دست داشته باشید، در آشپزی غوغا می‌كنید. آشپزی با تخم‌مرغ یكی از لذتبخش‌ترین نوع هنر آشپزی در سراسر دنیاست. صدالبته زردی تخم‌مرغ مانند خورشیدی است كه به اشتها گرما می‌بخشد. این بخش را از دست ندهید. نكاتی در آن نهفته است كه شما را شیفته تخم‌مرغ می‌كند.

نيمرو، املت يا عسلي؟
 
مواد لازم برای 2نفر:
  •   تخم‌مرغ: 4 عدد
  •   نمك: به میزان لازم

روش تهیه: 

  • 5 دقیقه برای تخم‌مرغ نقلی و آبكی
  • 7/5 دقیقه برای تخم‌مرغ نیمه‌سفت
  • 10 دقیقه برای تخم‌مرغ كاملا سفت

تخم‌مرغ آبپز  یا سفت شده جزء  بهترین‌خوراکی‌هاست كه می‌شود از آن در زمان صبحانه، ناهار یا حتی شام استفاده كرد. تخم‌مرغ را می‌توان به میزان دلخواه سفت یا شل درست كرد. مهم ترین نكته این است كه اگر كمی نمك را در آب در حال جوش حاوی تخم‌مرغ‌ها بریزید كمك می‌كند تا تخم‌مرغ‌ها نشكند. با استفاده از یك قابلمه كوچك پر از آب كار خود را شروع كنید و بگذارید به سرعت به جوش برسد و كمی نمك به آن اضافه كنید. یك قاشق فلزی را در عمق آب فرو ببرید و بیرون بكشید. این كار باعث می‌شود تا تخم‌مرغ‌های شما كه از فضای یخچال به آب در حال جوش انداخته می‌شود، ترك نخورد. نكته مهم‌تر اینكه می‌توانید تخم‌‌مرغ‌ها را درون یك كیسه فریزر گذاشته و در آن را سفت گره بزنید تا آب به داخل آن نفوذ نكند بعد به آرامی آن را داخل آب قرار دهید، این کار باعث می​شود پوسته آن هرگز ترک نخورد. با زمان‌های پیشنهادی می‌توانید شروع كنید یا اینكه بنا به سلیقه خودتان زمان را انتخاب كنید. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 فروردین 1392  8:44 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 

املت ایتالیایی خوشرنگ و خوشمزه

 
 
 
یك املت ایتالیایی خوشرنگ و لعاب و نیز خوشمزه. مجموعه‌ای از تمام مواد غذایی كه دوست دارید و بدن به آنها نیاز دارد. هرنوع كالباس یا گوشت سردی كه دوست دارید، می توانید در تهیه آن استفاده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
 
 
 


برترین ها: یك املت ایتالیایی خوشرنگ و لعاب و نیز خوشمزه. مجموعه‌ای از تمام مواد غذایی كه دوست دارید و بدن به آنها نیاز دارد. هرنوع كالباس یا گوشت سردی كه دوست دارید، می توانید در تهیه آن استفاده کنید و از خوردنش لذت ببرید. 


موادلازم برای 4 تا 6 نفر:
  •  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  •  پیازمتوسط: یك عدد، ورقه خیلی نازك
  •  سیب‌زمینی: یك عدد، ورقه خیلی نازك
  •  هویج‌ آبپز: 2عدد، خلالی
  •  كدوی كوچك: 2عدد، خلالی
  •  فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد، خلالی
  •  تخم‌مرغ: 6عدد
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم
  •  ژامبون: 150گرم، ورقه ورقه شده
  •  پودرپنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1- یك ظرف نسوز را چرب كرده و پیاز را كف آن پهن كنید و سیب‌زمینی را روی آن بچینید. ظرف را 30دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم و پخته شود. ظرف را خارج كرده و كنار بگذارید تا خنك شود. 

2- كمی نمك و فلفل روی سیب‌زمینی پاشیده و سبزیجات را روی آن بچینید. روغن را كف ظرف ریخته و تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا یكدست شود، دوباره كمی نمك و فلفل روی سبزیجات بریزید. ظرف را تا زمانی كه تخم‌مرغ‌ها ببندد، در فر قرار دهید، سپس خارج كرده و پس از پاشیدن پنیر روی آن، با نان سرو كنید. 

نكات: 

1- به دلخواه می​توانید از انواع دیگر سبزیجات مثل قارچ،‌ بادمجان تنوری یا انواع پنیر می‌توانید استفاده كنید. 
2- اگر فر در دسترس ندارید، سیب‌زمینی و پیاز را در روغن كمی سرخ كنید تا  نرم شود، سپس مواد را روی آن چیده و با در بسته روی شعله متوسط51 تا 02 دقیقه ‌آن را بپزید.  3- اگر از اجاق‌گاز استفاده می‌كنید، سیب‌زمینی را كف ظرف بچینید. 
 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 فروردین 1392  8:45 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 

امــــلــت

 
 
 
با اینكه املت جزو غذاهای سریع است، اما تهیه یك املت لذیذ و خوشمزه، كار آسانی نیست.
 
 
 



برترین ها: از هر كس كه بپرسید آشپزی بلدی یا نه، در جواب می‌گوید: بله یا خیر. اگر جواب مثبت باشد كه هیچ، اما اگر جواب منفی باشد، در ادامه خواهید شنید: فقط بلدم املت درست كنم. با اینكه املت جزو غذاهای سریع است،  اما تهیه یك املت لذیذ و خوشمزه، كار آسانی نیست. همیشه به یاد داشته باشید غذاهایی كه مواد كمی در تهیه آن به كار می‌رود، دشوارتر از خوراك‌هایی است كه شلوغ‌پلوغ هستند، نیز به یاد داشته باشید تخم‌مرغ به دلیل حساسیت ویژه‌ای كه به حرارت دارد و ساختار منحصربه‌فردش، نیاز به توجه ویژه در پخت دارد و باید نكاتی را راجع به آن باید رعایت كرد.


مواد لازم برای 4 نفر:
  •  تخم‌مرغ درشت: 3 عدد
  •  گوجه‌فرنگی: 500 گرم، پوست‌كنده
  •  زردچوبه: 2 قاشق  چای‌خوری
  •  كره یا روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه بزنید تا یكدست شود، سپس كمی نمك و فلفل به آن اضافه كنید.


2 - هر گوجه‌فرنگی را 10 تا12 تكه كنید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و گوجه‌فرنگی را حداقل 5 دقیقه در آن سرخ كنید. قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ، گوجه باید كاملا نرم شده و آب انداخته باشد.


3 - زردچوبه را همراه نمك به گوجه اضافه كرده و مخلوط كنید. شعله را كم كرده و مایه تخم‌مرغ‌ها را وسط تابه بریزید. مایه را به سرعت مخلوط كرده و دیگر دست به آن نزنید. هنگامی كه املت كاملا یكدست پخت، آن را از روی شعله برداشته، فلفل سیاه پاشیده و سرو كنید.

 


رازهای یک خوراک

برای تهیه یك املت خوب كه خوش‌رنگ و لعاب و خوشمزه باشد، بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتكس و مایع ظرفشویی نباشد، چه كار باید كرد؟

1 - هم زدن تخم‌‌مرغ:

كسانی كه در شیرینی‌پزی و قنادی خبره هستند، می‌دانند برای اینكه بوی بد تخم‌مرغ گرفته شود باید آن را به خوبی مخلوط كرد. تخم‌مرغ‌های املت را در یك كاسه بشكنید و با همزن دستی یا چنگال آنقدر بزنید تا یكدست شود. اما كف نكند. این كار را به آرامی انجام دهید و كمی نمك و فلفل به آن اضافه كنید تا اندكی طعم بگیرد. در صورت تمایل یك‌دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر یا پیاز به آن اضافه كنید.


2 - گوجه‌فرنگی برهنه: 

یكی از حال‌گیری‌های املت، پوست گوجه است كه زیر دندان می‌آید و به سقف دهان می‌چسبد. برای همین پوست گوجه‌فرنگی را بگیرید، مگر آنكه بخواهید از پوره گوجه‌فرنگی استفاده كنید.


3- چرب و چیلی: 

از ما نشنیده بگیرید اما املت خوشمزه، چرب است. برای تهیه املت، از مقدار بیشتری روغن استفاده كنید تا خشك نشود. از روغن مناسب مانند روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و كنجد استفاده كنید و در پایان كار روغن اضافه را بگیرید، در غیر این صورت نان به كف تابه بكشید و نوش‌جان كنید!


4 -  به گوجه‌فرنگی احترام بگذارید:

4 نكته درباره گوجه‌فرنگی املت مهم است؛ اول اینكه بهتر است آن را به صورت نگینی درشت خرد كنید، نه اینكه رنده‌اش كنید. در این صورت بافت املت بهتر از آب درمی‌آید. دوم اینكه در صورت امكان از رب گوجه‌فرنگی استفاده نكنید، با گوجه‌فرنگی بسیار بهتر است. سوم اینكه گوجه‌فرنگی را حتما قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ حداقل 5 دقیقه روی شعله متوسط سرخ كنید و آخر آنكه برای هر تخم‌مرغ، 2 تا 3 گوجه‌فرنگی متوسط در نظر بگیرید. املت خوب پرملاط است.


5 - دیگر بازیگران فیلم املت: 

استفاده از فلفل دلمه‌ای، پیاز، سبزیجات معطر، پنیر و هر چیز دیگری در املت به میل شماست، اما سعی كنید زیاد شلوغش نكنید. اگر می‌خواهید این همه مواد را به املت اضافه كنید، بهتر است قید املت را زده و پیتزا درست كنید!


6 - بوگیر طبیعی: 

زردچوبه علاوه بر خواص فراوان، یك‌ بوگیر طبیعی در غذاست و رنگ خوبی نیز به آن می‌دهد. زردچوبه را برای هر یك تخم‌مرغ، یك‌سوم قاشق چای‌خوری در نظر بگیرید و قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ به گوجه‌فرنگی، در تابه ریخته و آن را هم بزنید.نمك و فلفل را هم به گوجه‌فرنگی اضافه كنید، اما به مقدار كم چون به تخم‌مرغ هم نمك زده‌اید.


7 - تخم‌مرغ از حرارت می‌ترسد:

حرارت بیش از حد باعث سوختگی دور تخم‌مرغ و لاستیكی شدن آن می‌شود. بنابراین هیچ وقت بیش از اندازه به تخم‌مرغ‌ حرارت ندهید.


8 - هوای آزاد برای نفس كشیدن: 

برای تهیه املت هیچ وقت در تابه را نبندید، چون باعث افت كیفیت آن می‌شود. پس از اضافه كردن تخم‌مرغ، حرارت را كم كنید و در تابه را باز بگذارید.


9 - هم نزن، سرم گیج میره: 

پس از اضافه كردن تخم‌مرغ، مایه املت را كاملا مخلوط كنید، سپس مایه را یكدست كرده و دیگر به آن دست نزنید. اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی كوچكی در املت ایجاد كنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید. اگر روی املت كمی شل بود، نگران نباشید. هنگام سرو و هم زدن املت، قسمت‌های شل خودش را می‌گیرد.


10 - املت بی‌كلاس:

ظرفی كه املت را در آن می‌پزید مهم نیست چه جنسی باشد. اگر تابه تفلون دارید، بهتر است، چون نمی‌چسبد اما استفاده از ظروف رویی، آلومینیومی و... هم هیچ ایرادی ندارد. حتی به نظر خیلی‌ها املت در ظرف كهنه و كج و كوله خوشمزه‌تر می‌شود. عاقلان ‌دانند!

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 فروردین 1392  8:45 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 

ملوان زبل به دنیا بیاورید

املت پنیر و اسفناج

 
 
 
غذایی که پروتئین و کلسیم لازم برای بدن شما را تامین می‌کند.
 
 
 



برترین ها:  

مواد لازم:

  • برگ اسفناج تازه و پاک‌کرده: یک لیوان 
  • تخم‌مرغ: 3 عدد 
  • پنیر سفید خرد شده: 50 گرم 
  • کره: 20 گرم 
  • شیر: نصف لیوان 
  • مربای تمشک در صورت تمایل: نصف فنجان 
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

آب را جوش بیاورید. کمی نمک در آن بریزید و اسفناج‌ها را در آب جوش بریزید. بعد از 3 دقیقه، اسفناج‌ها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید. با این روش کمتر از هر روش دیگری آهن اسفناج از دست می‌رود. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید و کمی بزنید تا کف کند. کره را در یک تابه آب کنید و مایه تخم‌مرغ را در تابه بریزید و روی سطح آن نمک و کمی فلفل بپاشید. کمی که خودش را گرفت، برگ‌های اسفناج را روی نصف سطح آن بچینید و پنیر را روی اسفناج‌ها پخش کنید. اگر طعم شیرین دوست دارید کمی مربا روی پنیر بریزید. سپس در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کمی ببندد. حالا می‌توانید نصفه‌ای را که روی آن چیزی نیست، روی بخش دیگر برگردانید و سرو کنید.


مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری

جنین در این مدت آهن مورد نیاز برای ماه‌های اول تولد را از ذخاير مادر تهيه كرده و  در کبدش ذخیره می‌کند. برای این‌که ذخیره‌های آهن بدن‌تان را از دست ندهید و با خونریزی‌هایی که حین زایمان برای‌تان اتفاق می‌افتد، به مشکل فقر آهن برنخورید، باید آهن مورد نیاز بدن‌تان را با یک تغذیه درست تامین کنید. آهن در گوشت قرمز و سبزی‌هایی مثل اسفناج وجود دارد. املت پنیر و اسفناج یک غذای خوشمزه و کامل و پر از آهن برای صبحانه است. این املت با داشتن تخم‌مرغ و پنیر، پروتئین و کلسیم لازم برای بدن شما را هم تامین می‌کند.
 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 فروردین 1392  8:46 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نيمرو، املت يا عسلي؟ مسئله اين است

 

اشتهابرانگیز خوش‌رنگ

املت سوسیس

 
 
 
غذای سبک مناسب برای وعده ناهار
 
 
 

 

  • زمان آماده‌سازی: 15   دقیقه
  • زمان پخت: 30   دقیقه
  • مقدار:  2 نفر


مواد لازم:
  • جعفری ریز شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • سوسیس: 250 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 5 عدد
  • روغن‌زیتون: 100 گرم
  • پیاز ریز شده: دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: یک‌چهارم فنجان
  • تره فرنگی: یک عدد


روش تهیه:

روغن‌زیتون را در ظرفی داغ می‌کنیم، بعد پیاز را تفت داده و سوسیس، تره فرنگی و گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه می‌کنیم تا نیم‌پز شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، به آن نمک و فلفل و کمی جعفری ریز شده زده و خوب هم می‌زنیم. حالا وقت ریختن مواد مخلوط شده در قالب خمیر است، به‌طوری‌که مواد نیم‌سانت از لبه ظرف پایین‌تر باشد. در آخر هم مقداری پنیر را روی سطح خمیر می‌ریزیم و املت را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا مخلوط تخم‌مرغ‌ها بگیرد.

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 فروردین 1392  8:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها