0

دل نوشته های فاطمی

mdsh1001
mdsh1001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 94

دل نوشته های فاطمی

یا زهرا

ای ایّوب بلاها؛ ای یعقوب فراق ها؛ ای یوسف جغاها؛ ای کوه پر ابهت؛ ای جاری محبّت؛ ای چشمه طهارت؛ ای اسوه خدایی؛ ای جلوه الهی؛ ای عشق کبریایی؛... ای آفتاب سفر کرده، من فریاد سبز تو را، که از پشت دیوار قرن ها هنوز به گوش می رسد شنیدم. ...من در جغرافیای خانه گلی تو، تا ریخ های تاریخ را دیدم. 

من در ناله های تو بر زمینِ از دست رفته ات، طهارت چشمه غدیر را و در ارتفاع نگاهت قیام طوفان را دیدم... 
سه شنبه 6 فروردین 1392  5:04 PM
تشکرات از این پست
mdsh1001
mdsh1001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 94

همسر بهترین انسان ها

و هرگاه كبوتران قلبم دل تنگى مى‏كنند و زندان سينه‏ام را تاب نمى‏آورند ، آن‏ها را به پرواز در مى‏آرم تا بر فراز آستانت بچرخند و خودشان را معطر به عطر حريم فاطمى نمايند؛ زيرا تو زاده برترين پيامبرى و لياقت داشتى همسر بهترين انسان‏ها باشى. 
تو همان حوريه انسيه هستى كه ملائك خادمانت بودند و غُبار خانه‏ات را سُرمه چشم مى‏كردند. 
تو فاطمه‏اى هستى كه از بهشت برايت غذا مى‏آمد و پيامبرصلى الله عليه وآله سلام خدا را به تو مى‏رساند. 
تو همان هستى كه هر روز، نور وجودت بر اميرمؤمنان‏عليه السلام درخشش مى‏كرد و شهر مدينه را روشن مى‏كرد. 
اما آن‏ها كجا بايد بال بگسترانند؟! 
اى فاطمه! چرا مانند پدرت حرم و بارگاه ندارى؟! 
سال هاست مشتاقانت حيرانند در كدامين كوى به دنبال قبر گمشده‏ات بگردند!! 
چرا هرگز نتوانستيم عكسى از بارگاه تو همانند فرزندانت، امامان معصوم عليهم السلام داشته باشيم؟! 
و هنگامى كه كبوتران قلبم نا اميدانه باز مى‏گردند، تنها كارى كه مى‏توانم انجام دهم اين است كه پرچم «يازهرا» يى را كه بر فراز وجودم افراشته‏ام، در دستان بفشارم و ميثاقى تازه با تو ببندم و به تو بگويم: 
اى فاطمه! تا ابد در دل‏هاى ما جا خواهى داشت و براى هميشه از دشمنانت همانان كه محسنت را شهيد كردند و تو را آزردند بيزار خواهم بود. 
ما هيچ گاه فراموش نمى‏كنيم كه حق تو را غصب كردند و فدك را به يغما بُردند . دستشان شكسته باد آنان كه درب خانه‏ات را آتش زدند و به صورتت سيلى زدند. 
اى فاطمه! اگر نبوديم آن روز كه از تو دفاع كنيم، اكنون كمال نفرتمان از دشمنانت را اظهار مى‏كنيم و از خدا مى‏خواهيم هر چه زودتر فرزندت بقية اللَّه الأعظم عجل اللَّه تعالى فرجه الشريف را برساند تا انتقامت را از آن ناپاكان بگيرد. 
سه شنبه 6 فروردین 1392  5:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها