0

استقلال 100درصد قهرمان مي شود

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

استقلال 100درصد قهرمان مي شود

من خودم درگير همان مشکلات هستم. طلب نيم فصلم هنوز مانده است . عيد است و همه بي پول فشار مي آيد

امين منوچهري سال کهنه را با دلخوري تمام کرد. اين چيزي بود که از لحظه تعويض او در بازي استقلال از قيافه اش مي شد خواند . با اين حال ، بعد از استراحت ، لابد او هم يادش مي رود ...

از تعويضت ناراحت شدي؟

شرايط خوبي داشتم و ميتوانستم به تيم کمک کنم و گل هم بزنم . 30 دقيقه آخر زماني بود که ميتوانستم ثمره تلاشم را ببينم اما خوب تعويض شدم و من هم تابع تصميمات کادر فني هستم. ما مي توانستيم از خستگي استقلالي ها استفاده کنيم اما باور نداشتيم که ميتوانيم آنها را ببريم.

چرا بعد از تعويض به سمت قلعه نوعي رفتي؟

دلم براي ايشان تنگ شده بود و رفتم يک خسته نباشيد هم بگويم.

از گل رضا نوروزي خوشحال شدي؟

طبيعي است که خوشحال باشم. همين که رضا برگشته واقعاً خوشحالم.

ولي در شادي جمع شرکت نکردي؟

به هرحال استقلال تيم سابقم است. خودم هم گل مي زدم شادي نمي کردم.

با مساوي شما با استقلال قهرماني اين تيم به خطر افتاد؟

استقلال 100درصد قهرمان مي شود. به نظر من اگر مشکلاتشان حل بشود اين تيم به راحتي قهرمان است در بازي ما باهم کمي حاشيه و خستگي باعث شد که نتوانند آن بازي دلخواه خود را انجام دهند.

استقلالي ها خيلي از پول حرف ميزنند در حاليکه به نظر تماشاچي ها خيلي از آنها از نظر مالي بي نياز هستند .

من خودم درگير همان مشکلات هستم. طلب نيم فصلم هنوز مانده است . عيد است و همه بي پول فشار مي آيد ...در ضمن چرا نبايد از پول حرف بزنند آنها روي آن پول حساب کردند.ما که پزشک نيستيم تا آخر عمر پول بگيريم. مثلا دلار الان کلي گران شده است و اگر پولهاي بازيکنان را به وقتش مي دادند از نظر ارزش خيلي فرق ميکرد

سهميه مي گيريد؟

4تا بازي داريم که اگر باهوش عمل کنيم و بتوانيم امتيازات را کسب کنيم ، ميتوانيم سهميه بگيريم.

حرف خاصي نداريد؟

اميدوارم در آينده هم نفت و هم استقلال به نتايج خوبي دست پيدا کنند.

دوشنبه 5 فروردین 1392  5:37 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

پاسخ به:استقلال 100درصد قهرمان مي شود

سلام:

کاربر گرامی : از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم . فعالیت شمارا هم ارج نهاده و بسیار مشتاقیم که با درنظر گرفتن نکاتزیر فعالیت های خود را وفق دهید . متشکرم.

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.

سپاس

سه شنبه 6 فروردین 1392  12:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها