پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
سلام
باشه چشم
ممنووووووووونم ازتون خداخیرتون بده پس منتظرخبرتونم آ خواهشاپیگیرباشین اجرتون باخدا
وبلاگم
http://beyad2.rasekhoonblog.com/
www.as1369.mihanblog.com
منتظرتون هستم
بنده به علت مشکلات شخصی و عدم دسترسی به اینترنت ،استعفای خود را از مدیریت انجمن مذکور اعلام می نمایم.
در ضمن از زحمات شما و مسئول انجمن های سایت جناب آقای نجاران تقدیر و تشکر می نمایم.
در پناه حق پیروز و سربلند باشید
سلام و عرض خسته نباشید
بدینوسیله از زحمات و تلاش های همیشگی شما در قسمت انجمن های راسخون و تلار تحت مدیریت خود ، سپاسگذاری می کنم.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی خود موفق و پیروز باشید. به خاطر داشته باشید که شما از مدیریت تالار استعفا داده اید، نه از سایت و انجمن ها! منتظر حضور پررنگ و موثر شما همانند سایر مدیران سابق، در سایت راسخون خواهیم بود.
سلام!
امکان اهدا حسنه و یا امتیاز از طرف کاربران به یکدیگر وجود داره یا خیر؟
اگه جواب مثبته راهنمائی بفرمائید.
با سلام و تشکر
این امکان وجود ندارد و کاربران برای کسب امتیاز لازم است خودشان در سایت فعالیت داشته باشند.
موفق باشید
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
ببخشید در خلاصه وضعیت کاربری من
رای دهی به محتوای سایت ثابت است
و چند روزی است با توجه به رای دادن تغییری نمیکند لطفا بررسی نمایید
با تشکر
وبلاگ شیعه 12 امامی
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
امتیاز رای دهی به محتوای سایت لغو شده است و بزودی امتیاز "ارسال نظر برای محتوا" و "ارسال پست در انجمن" از 5 به 6 اضافه خواهد شد.
با سلام.
مشکل ارسال پیامک در مرورگر کروم هنوز پابرجاست.لطفاً زودتر درستش کنید.
با تشکّر.
آیا تشکر زدن پست امتیازی برای کاربر ها دارد؟
و دیگر اینکه بخش فعالسازی ارسال پیامک را از طریق سایت پیگیری کردین به نتیجه رسید؟
این مشکل را باید از طریق شرکت گوگل پیگیری کنیم که چرا در نسخه های قبلی و مرورگرهای دیگر این مشکل وجود ندارد ولی در نسخه جدید کروم، این خطا وجود دارد.
ممنون از یادآوری شما.
تشکر زدن امتیازی ندارد. طرح فعالسازی سامانه پیامک از طریق سایت موافقت شده است اما برای اجرا نیاز به زمان دارد و در حال حاضر انجام نمی گردد چون اولویت های کاری مهم تری در گروه برنامه نویسی مطرح شده است.
سایت راسخون حدود یک ماهی هست برای من باز نمیشه
نه مشکل از انتی ویروس هست نه مرورگر چون تست کردم
ولی با فیلتر شکن باز میشه و من هرماه باید هزینه ای بپردازم
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
مشکلی در این زمینه وجود ندارد. کاربران مختلفی از سراسر ایران سایت را مشاهده می کنند. شاید مشکلی در dns باشد که پیگیری خواهیم کرد.
با سلام وآرزوی موفقیت خواهشمندم در صورت امکان در بخش محیط کاربری ریز امتیازات اهدایی را هم مثل ریز نظرات و پستها را قرار داده تا معلوم شود امتیاز اهدایی مربوط به چه قسمتی است .ممنون
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست
با سلام بنده در اصفهان زندگی میکنم میخواستم بدونم برای دریافت جوایز و یا خرید از فروشگاه می تونم حضوری بیام تا احتیاج به هزینه پستی نباشه با تشکر
امیرالمومنین حضرت علی (ع)
نهج البلاغه خطبه 184
با سلام و تشکر از پیشنهادتان
باید موارد فنی این کار نیز بررسی شود. اگر امکان پذیر بود، حتماً اعمال خواهیم کرد.
برای دریافت جایزه، پیش از مراجعه حتماً تماس بگیرید. تحویل حضوری آن مانعی ندارد.
خرید از فروشگاه حتماً باید از طریق سایت انجام گیرد و تحویل حضوری امکان پذیر نیست.
موفق باشید.