0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول amirhossian1390

سلام. لطفاً مسابقه میعادگاه عاشقان را تمدید کنید. آخه من خیلی در مورد سؤالاتش تحقیق کردم و خواستم که امروز پاسخ های قطعی را درج کنم که مهلتش پایان یافته بود. خواهش می کنم.

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به مدت زمان یک هفته ای برگزاری مسابقه و برنامه ریزی های انجام شده برای مسابقات آتی و جلوگیری از تضییع حقوق سایر کاربران، امکان تمدید زمان شرکت در مسابقه "میعادگاه عاشقان" وجود ندارد.

با تشکر

موفق باشید

پنج شنبه 7 شهریور 1392  11:49 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 ali_kamali khodaeem1
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول azim88

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول azim88

سلام

اگر امکان داره در بخش مسابقات قسمت پاسخ صحیح سوالات مخصوصا در اعلام نتایج پیش بینی لیگ برتر جواب هایی که کاربر داده را با رنگ قرمز مشخص کنید و جواب صحیح را با رنگ سبز تا متوجه شود که کدام را اشتباه انتخاب کرده است

با تشکر

با سلام

این موضوع را با واحد فنی درمیان خواهیم گذاشت. اگر امکانپذیر باشد، حتماً اعمال می شود.

از سربازی چه خبر؟!

سلام

حقیقتش سربازی هفته های اولش خیلی سخت می گذشت ولی الان خیلی خوش می گذره و راحتم هم مسئول خیلی خوبی دارم و هم همخدمتی های گلی

از اینکه به فکر ما هستید بسیار متشکرم جناب آقای کیانی

راستی اگر بخوام توی طرح حفظ قرآن شرکت کنم چون سرباز هستم امکان پاسخدهی به مسئولینی که برای برنامه ریزی در مورد چگونگی حفظ تماس می گیرند ندارم آیا باز هم می توانم شرکت کنم؟

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

امیدواریم در تمام مراحل زندگی از جمله دوران خدمت مقدس سربازی موفق و پیروز باشید.

در ارتباط با طرح حفظ موضوعی قرآن کریم می توانید با ثبت نام در طرح و دریافت کتاب مربوطه، خودتان شخصا و بدون کمک از مربیان اقدام به حفظ نمایید، آنچه مهم است حفظ کتاب و دریافت مفاهیم آن است.

با تشکر

موفق و سلامت باشید

پنج شنبه 7 شهریور 1392  12:21 PM
تشکرات از این پست
azim88 ali_kamali khodaeem1
alikhosravi
alikhosravi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 11

نقل قول alikhosravi

نقل قول alikhosravi

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول alikhosravi

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول alikhosravi

سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات  100 بار ثبت شده است،  لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.

موفق باشید

سلام

من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید

با سلام و عرض ادب

پس از لاگین کردن در سایت، به آدرس ذیل بروید و در لیست مسابقاتی که شرکت کرده اید، روی مسابقه مورد نظرتان کلیک کرده تا صفحه آن مسابقه باز شود، سپس آدرس موجود در نوار آدرس مرورگر را برای ما ارسال نمائید تا بررسی گردد:

/user/competition/

موفق باشید

سلام آقا قبول کنید که سایت شما مشکل داره من رفتم اونجا که گفتید ولی بر روی مسابقاتی که من برنده شدم هیچی نیست و خالیه. ببخشید کدوم مسابقه بود که جایزش 20 هزار امتیاز بود یعنی 100 هزار حسنه. من نمیتونم پیدا کنم

سلام آقای روابط عمومی لطف کنید حسنه مرا پس دهید. من در یک مسابقه شما که اسمش یادم نیست برنده 20 هزار امتیاز یعنی 100 هزار حسنه شدم اما شما به علت اشتباه سیستمی خودتون کل امتیازهای منو برداشتید. لطف کنید تو بانک برندگانتون اسم منو سرچ کنید متوجه میشید

سلام خوشبختانه بعد از روزها تلاش و سرچ در اینترنت بلاخره تونستم مسابقه ای را که بنده در آن اول شده و جایزه آن 100000 یکصدهزار حسنه بود را پیدا کنم و حالا انتقاد من به شما . شما که میگفتید چنین چیزی وجود نداره پس مسابقه عقل عشق کربلا چیه که من اول شدم. الان قبول میکنید اشتباهتون رو یا باز میخواید حسنه منو پس ندید؟ این هم آدرس مسابقه

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/103088/page1/

لطفاً جواب قانع کننده ای بهم بدید چون من چند روز از وقتم زدم و دنبال این لینک گشتم چون مطمئن بودم و میخواستم به شما ثابت کنم . الان وقت هدر رفته منو که به خاطر شما اینطوری شد رو چطور میخواید جواب بدید؟

جمعه 8 شهریور 1392  7:39 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali khodaeem1
zeinab_p
zeinab_p
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

سلام

متاسفانه از گرفتن پاسخ مشاورم هام از راسخون ناامید شدم.

خیلی وقته دو تا سوال مطرح کردم ولی پاسخ ندادید. (یکی ازدواج، یکی پزشکی) فکر میکردم نهایتا یه هفته ای جواب میدین.

در شرایطی اون سوالات رو مطرح کردم که به شدت به پاسخش نیاز داشتم. متاسفم.

به کانال تلگرام "دوستداران کتاب" بپیوندید

من کتاب های خوبی رو که خوندم تو این کانال معرفی میکنم همراه با مطالب مفید دیگر

دوستداران کتاب

@bookworms2

جمعه 8 شهریور 1392  9:24 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali khodaeem1
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به alikhosravi

با سلام

کاربر گرامی، طبیعی است امتیازات و ریز مسابقات برگزار شده در طول این 5 سال را به خاطر نداشته باشیم. امتیاز شما، مجدداً اهداء گردید.

موفق باشید

شنبه 9 شهریور 1392  8:03 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali khodaeem1
salamat
salamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 324

نقل قول zeinab_p

سلام

متاسفانه از گرفتن پاسخ مشاورم هام از راسخون ناامید شدم.

خیلی وقته دو تا سوال مطرح کردم ولی پاسخ ندادید. (یکی ازدواج، یکی پزشکی) فکر میکردم نهایتا یه هفته ای جواب میدین.

در شرایطی اون سوالات رو مطرح کردم که به شدت به پاسخش نیاز داشتم. متاسفم.

کاربر گرامی سلام علیکم

البته حق با شماست اما شما باید در همان قسمت مشاوره پیگیری میکردید و با دادن کد رهگیری از روند پاسخگویی مطلع میشدید . گاهی ممکن است بدلیل مشکل فنی پاسخ ها به ایمیل ارسال نشود لذا چنانچه سوالی که میفرستید اگر به مدت یک هفته پاسخ داده نشد حتما پیگیری کنید.  البته سوال مربوط به ازدواج به ایمیل شما ارسال شده است اما در مورد سوالات پزشکی باید عرض کنم که فعلا به دلیل عدم دسترسی به پزشک متخصص مقدور به پاسخدهی در این زمینه نیستیم . ممنون که به سایت خودتان توجه میکنید. موفق و سربلند باشید .

شنبه 9 شهریور 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ali_kamali ravabet_rasekhoon zeinab_p
sanajun
sanajun
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 65

با سلام و خسته نباشید در مسابقه ویژه هدیه آسمانی اشتباهی رخ داده است و جواب یکی از  سوالات را خود سایت اشتباه درج کرده لطفا دوباره بررسی و قرعه کشی کنید چون واقعا برای این مسابقه خیلی زحمت کشیدم دوست ندارم حقی از من و بقیه دوستان ضایع بشه

این سخن از کدام بزرگوار نقل گردیده است ؟«کمال دین در پذیرش ولایت ما و دوری از دشمنان ماست»

امام صادق (ع)

امام رضا (ع)

امام سجاد (ع)

امام مهدی (عج)

اگر چتــــرتــ خداستـــ بگذار باران سرنوشتـــ هرچقدر میخواهد بــــبارد

شنبه 9 شهریور 1392  11:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh mina_k_h
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول sanajun

با سلام و خسته نباشید در مسابقه ویژه هدیه آسمانی اشتباهی رخ داده است و جواب یکی از  سوالات را خود سایت اشتباه درج کرده لطفا دوباره بررسی و قرعه کشی کنید چون واقعا برای این مسابقه خیلی زحمت کشیدم دوست ندارم حقی از من و بقیه دوستان ضایع بشه

این سخن از کدام بزرگوار نقل گردیده است ؟«کمال دین در پذیرش ولایت ما و دوری از دشمنان ماست»

امام صادق (ع)

امام رضا (ع)

امام سجاد (ع)

امام مهدی (عج)

سلام من هم فکر می کنم در منابع امام رضا (ع) نام برده شده است :|

شنبه 9 شهریور 1392  12:26 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh mina_k_h fazli1184r132
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sanajun

امام صادق (ع)

امام رضا (ع)

امام سجاد (ع)

امام مهدی (عج)

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مشکل رفع گردید و پاسخ صحیح اعمال شد.

با تشکر

شنبه 9 شهریور 1392  2:23 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh yasbagheri a_sadri mina_k_h onehamed fazli1184r132
ghiyase65
ghiyase65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 421

نقل قول  ghiyase65
 با عرض سلام
با توجه به تصحیح سوال لطفا دوباره قرعه کشی شود تا حق کسی ضایع نشود *
با تشکر

شنبه 9 شهریور 1392  3:43 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 yasbagheri tahmores nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

با عرض سلام و ادب و احترام 

عکسهای مربوط به مسابقه بزرگ عکاسی از امام زادگان رو به ایمیل مربوطه فرستادم ولی چند دقیقه بعد ارسال پیامی به ایمیل بنده ارسال میشود که گویا ایمیل تحویل داده نشده است لطفا در صورت دریافت ایمیل مربوطه اعلام فرمایید در غیر اینصورت هم اعلام نمایید تا مجددا ارسال نمایم

با تشکر

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 9 شهریور 1392  10:12 PM
تشکرات از این پست
tahmores ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog
alikhosravi
alikhosravi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 11

آقای روابط عمومی جواب بدید به سوالم

قل قول alikhosravi

سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات  100 بار ثبت شده است،  لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.

موفق باشید

سلام

من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید

با سلام و عرض ادب

پس از لاگین کردن در سایت، به آدرس ذیل بروید و در لیست مسابقاتی که شرکت کرده اید، روی مسابقه مورد نظرتان کلیک کرده تا صفحه آن مسابقه باز شود، سپس آدرس موجود در نوار آدرس مرورگر را برای ما ارسال نمائید تا بررسی گردد:

/user/competition/

موفق باشید

سلام آقا قبول کنید که سایت شما مشکل داره من رفتم اونجا که گفتید ولی بر روی مسابقاتی که من برنده شدم هیچی نیست و خالیه. ببخشید کدوم مسابقه بود که جایزش 20 هزار امتیاز بود یعنی 100 هزار حسنه. من نمیتونم پیدا کنم

سلام آقای روابط عمومی لطف کنید حسنه مرا پس دهید. من در یک مسابقه شما که اسمش یادم نیست برنده 20 هزار امتیاز یعنی 100 هزار حسنه شدم اما شما به علت اشتباه سیستمی خودتون کل امتیازهای منو برداشتید. لطف کنید تو بانک برندگانتون اسم منو سرچ کنید متوجه میشید

سلام خوشبختانه بعد از روزها تلاش و سرچ در اینترنت بلاخره تونستم مسابقه ای را که بنده در آن اول شده و جایزه آن 100000 یکصدهزار حسنه بود را پیدا کنم و حالا انتقاد من به شما . شما که میگفتید چنین چیزی وجود نداره پس مسابقه عقل عشق کربلا چیه که من اول شدم. الان قبول میکنید اشتباهتون رو یا باز میخواید حسنه منو پس ندید؟ این هم آدرس مسابقه

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/103088/page1/

لطفاً جواب قانع کننده ای بهم بدید چون من چند روز از وقتم زدم و دنبال این لینک گشتم چون مطمئن بودم و میخواستم به شما ثابت کنم . الان وقت هدر رفته منو که به خاطر شما اینطوری شد رو چطور میخواید جواب بدید؟

شنبه 9 شهریور 1392  11:26 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و خسته نباشید

اسامی کاربران و وبلاگ های برتر مرداد ماه را کی اعلام می کنید؟

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 10 شهریور 1392  1:22 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام چرا این هدیه ویژه عکس پرینت هر کاربر یبار حق استفاده داره؟:((

من الان از راسخون 3 تا بردم هیچکدومشو قبول نمیکنه و میگه فقط یبار میشه از تخفیف استفاده کرد...

لطفا پیگیری کنید مسئولین محترم راسخون

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

یک شنبه 10 شهریور 1392  3:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول alikhosravi

آقای روابط عمومی جواب بدید به سوالم

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اگر کمی به پست های قبلی توجه می نمودید، مشاهده می کردید پاسخ شما داده شده است. به هر جهت مجددا پاسخ رابرایتان تکرار می کنیم:

کاربر گرامی، طبیعی است امتیازات و ریز مسابقات برگزار شده در طول این 5 سال را به خاطر نداشته باشیم. امتیاز شما، مجدداً اهداء گردید.

موفق باشید

با تشکر  

یک شنبه 10 شهریور 1392  8:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها