پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چرا من خبرهارا میخونم و رای میدهم امتیازاتم اضافه نمیشه ؟
با سلام و عرض ادب و احترام
امتیاز مربوط به "رای دادن به محتوای سایت" لغو شده است.
در صورت نیاز و جهت آگاهی از سایر روش های کسب امتیاز، تاپیک زیر را مطالعه فرمایید:
روش های کسب امتیاز در راسخون
با تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در موارد نادر و با ارائه درخواست به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net پس از بررسی های لازم در صورت موافقت، موارد لازم انجام و به کاربر مربوطه اطلاع داده می شود.
موفق باشید
ببخشید یه سوال دیگم داشتم دعوت از دوستان را چه جوری باید انجام بدهیم ؟
با تشکر از حضور فعال جنابعالی، این بخش در حال پیاده سازی بوده و در آینده نزدیک از طریق صفحه پروفایل کاربری در اختیار قرار می گیرد.
موفق و سلامت باشید
با سلام
ببخشید امکان داره مسابقه هدیه آسمانی رو پنجشنبه برگزار کنید آخه من فردا پاسبخش (در سربازی) هستم و به کامپیوتر دسترسی ندارم؟
با سلام و تشکر
دوست عزیز مدت زمان این مسابقه 48 ساعت می باشد و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه فرصت بری شرکت دارید. إن شاالله از خدمت سربازی نیز، خاطره ها و تجارب خوبی برایتان ثبت شود.
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده خواستم در مسابقه هدیه اسمانی شرکت کنم متاسفانه وقتی برروی گزینه شرکت در مسابقه کلیک میکنم پیغامی مبنی بر شما قبلا در مسابقه شرکت نموده اید را میدهد
خواهشمند است رسیدگی بفرمایید .
سلام آجی جون. واسه منم همین جوری بود. وقتی از قسمت مسابقات وارد شدم درست شد. امتحان کن. :)
غصه هایت را با «ق» بنویس
تا همچون قصه فراموش شوند...
سلام اجی تبریک میگم تو قسمت روابط عمومی استخدام شدی ؟
با تشکر از پاسخگویی سریع جنابعالی
با سلام و احترام:
کاربر گرامی javadunit در نشانی زیر درخواستی داشته:
http://rasekhoon.net/forum/thread/443179/page33/success/
لطفا بررسی شود.
سپاس
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
پاسخ کاربر مورد نظر داده شد.
با سلام مجدد:
دستتون درد نکنه ، متشکرم . اما لینک های زیر پاسخ شما مربوط به سال 91 است و کار نمی کنند . منظور خاصی داشتید ؟ اصلاح کنم؟
همراه گرامی با سلام و عرض ادب
مشکل رفع گردید.
با تشکر و عرض پوزش از تاخیر پیش آمده
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
حق باشماست، از آنجا که پاسخ از قالبی پیش فرض ارسال شده است، در زمان ارسال، قالب 91 انتخاب گردیده است. لذا با تشکر از جنابعالی، محتوای پست مورد نظر نیز اصلاح گردید.
سلام. احساس می کنم که صندوق پستی من غیر فعال شده. لطفا بررسی کنید. ممنون
ضمن سلام و عرض ادب
اون طرحی که گفتین برای فروشگاه دارین هدیه ی عکس پرینت برای خریداران فروشگاهه؟