نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
بابت اضافه شدن پيام هاي خوانده نشده در قسمت ورود به محيط كاربري از شما تشكر مي كنم. (من امروز متوجه شدم)
لطفا يه فكري به حال فيض انلاين بكنيد. گرچه من ازش استفاده نمي كنم ولي واقعا خرابه. درست هم كه ميشه فقط صفحه اولش باز ميشه و بقيه آيات رو نشون نميده. شرمنده من خيلي رو اين مساله پافشاري كردم و مي دونم خيلي باعث ناراحتي شما و همكارانتون شدم.
اميدوارم پيام بعدي من تشكر بابت درست شدن بخش فيض آنلاين باشه.
به اميد موفقيت و پيشرفت روزافزون سايت.
با سلام
طاعات و عبادات شما هم قبول حق باشد
این گزینه همین امروز اضافه شده. از این که مثل همیشه بخش های مختلف سایت را با دقت زیر ذره بین خود قرار می دهید خوشحالیم و از شما تشکر می کنیم.
در مورد فیض آنلاین، ما باید شرمنده باشیم که این همه شما پیگیری کردید و اطلاع دادید ولی متأسفانه هنوز برطرف نشده است. البته یکی از دلایلش این است که ما متوجه خرابی و اصلاح بخش فیض آنلاین در داخل موسسه نمی شویم. چون به صورت مستقیم سایت را مشاهده می کنیم ولی کاربران و سایر بازدیدکنندگان، همانطور که شما اشاره داشتید، این قسمت را نمی توانند باز کنند.
بنده با دیدن هر پیام شما در این مورد، چندین مرتبه پیگیری می کنم و نهایتاً پاسخ "مشکل برطرف شد" را می شنویم ولی این که آیا هه کاربران قادر به مشاهده هستند یا خیر، برای ما مشخص نبوده. امیدواریم فردا آخرین پیگیری ما در خصوص فیض آنلاین باشد و مشکل آن به طور کامل برطرف گردد.
التماس دعا