0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول ayeneh

نقل قول tahmores

کاربر محترم ayeneh   از 6 پستی که در این تاپیک زده شده بود 5 پست به بی فایده بودن  تقلب اشاره کرده بود قبول دارم که عنوان تاپیک خوب نبوده

اما بر خلاف شما معتقدم تا قبح و زشتی نباشه خوبی  جلوه ای نداره

همه دوستان اشاره کردن که تقلب دارن اما در انتها از بدیه تقلب گفتن 

شما اصلا مطالب را خواندید و انتقاد کردید یا فقط عنوان را دیدید

شما سابقه 100 ساله هم که درراسخون و تبیان داشته باشد   باز هم دلیل بر این نمیشود که به خاطر یک عنوان نا بجا چنین اعتراضی کنید 

در ضمن مگر تالار گفتگوی آزاد صندوق انتقادات پیشنهادات ندارد 

شما هدفی جز عمل مغرضانه داشتید که به طور مستقیم  با روابط عمومی مطرح کردید

شما چندین مورد در انتقادات و پیشنهادات با من صحبت کرده اید

اگر به بنده در انتقادات و پیشنهادات میگفتید  عنوان 100 % اصلاح میشد نه آنکه تاپیک قفل شود

شما حتی به خودتان این زحمت را ندادید تا پست ها را بخوانید

شما را به خیر و ما را به سلامت . موفق وموید باشید درراه اطاعت خدا . ان شاء الله

با سلام و عرض خسته نباشید

ساعت پاسخ ها را که دیدم، متعجب و خرسند شدم که حتی در آن زمان از شب نیز، کاربران نظرات و انتقادات خود را مطرح می کنند. جمله آخر را به حساب خستگی و رسیدن زمان استراحت می گذاریم  و نه دلخوری شما... یکی از اهداف ما در انجمن ها ، تعامل بین کاربر و مدیر تالار است. در مواردی که حق با کاربر است، مدیر باید منصفانه قضاوت کند و در سایر موارد، با دلایل خود کاربر را قانع نماید. 

بنده معتقدم کلام و نحوه بیان منظور، در تأثیر گذاری بسیار کارساز است. این را به عنوان یک فن می توان حساب کرد. فنّی که اگر داشته باشید، اثر مثبت و جادویی و اگر نداشته باشید، کار کمی سخت می شود.

در اینجا شما دو کاکربر خوب را به همکاری و تعامل بیشتر دعوت می کنم. باتوجه به اینکه در آن تالار هر دو فعالیت دارید، لازم است رابطه بین شما نیز نزدیک تر و بهتر باشد. در هر موردی که به نتیجه نرسیدید، می توانید در این جا مطرح کنید تا در اسرع وقت پیگیری لازم انجام شود.

موفق باشید

چهارشنبه 8 خرداد 1392  8:54 AM
تشکرات از این پست
farshon tahmores AliFanoodi
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول tahmores 

نقل قول rasekhoon_m 

نقل قول ayeneh 

سلام علیکم

مسئولین محترم راسخون آیا به نظر شما این رواج گناه نیست و قبح گناه را در سایت فرهنگی راسخون و جامعه اسلامی از بین نخواهد برد که مطلبی با این عنوان وپاسخهای متفاوت در تالار مطالب عمومی و گفتگوی آزاد گذاشته شده؟!!!!!!!!!!!!!

43 6
دوشنبه 6 خرداد 1392   5:46 PM
توسط:AliFanoodi

از راسخون بعید است.

سلام

راسخون قسمت انجمن ها را برای ارائه بحث و تبادل نظر مفید میان کاربران ایجاد کرده و انتظار داریم کاربران نیز در جهت ارتقای سطح معلومات خود از این ساختار استفاده کنند. ما نیز مافق مطرح کردن چنین مباحثی نیستیم. به مسئول مربوطه نیز در این رابطه تذکر داده شد تا کاربران را به مطرح کردن مباحث سازنده هدایت نمایند. البته کاربران خود موظف به رعایت اینگونه مسائل هستند و نباید این طور انتقاد شود: "از راسخون بعید است...." 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 با سلام خدمت جناب کیانی 

اتفاقا  به نظر من بد نیست شما به این تاپیک سر بزنید

در این تاپیک کسی راه تقلب یاد نداده پست ها را بخوانید  در همه جای آن از عواقب تقلب گفته شده است 

اتفاقا برای من جالب بود چند در صد از انسان های متقلب پیشرفت داشته اند

من  با قفل کردن تاپیک مخالفم    

شاید عنوان تاپیک مشکل داشته باشه  اما میتونه مطالب مفیدی داشته باشه 

کاربر ayeneh  چندین در مورد پست هاشون تذکر داده شده  اگر به خاطر تدکرات بنده کدورتی دارند لزومی ندارد به اسم راسخون انتقاد کنند 

متاسفم هستم از انسان هایی  که هم چیز را با عینک بد بینی میبینند 

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

تمام پست ها را مطالعه نمودم. محتوای پست ها بر حسب عنوان آن می باشد. پس قطعاً اگر عنوان تاپیک تغییر یابد، مطالب نیز سمت و سویی دیگر خواهد داشت. به طور مثال: عواقب تقلب ....این عنوان هم بازدارنده است و هم آموزشی. 

در خصوص این تاپیک، به نظر بنده اختلاف نظر پیش آمده و نباید دست به تخریب یکدیگر بزنید. این اختلاف سلیقه را به مسئولین محتوا محوّل نمائید. البته نظرات شخصی شما را شنیده و بررسی می کنیم. همه ما مخصوصاً مدیران و مسئولین باید روحیه انتقاد پذیری داشته باشیم که خداروشکر شما نیز از این ویژگی برخوردار هستید و البته کسانی که انتقاد می کنند نیز باید نحوه صحیح انجام این کار را بدانند. اگر جایی، در کلام تندی صورت گرفت تا حد امکان یکدیگر را به آرامش دعوت کنیم. از حساسیت و توجه شما به مطالب ارسالی تالار تحت مدیریت خود، متشکریم.

با سلام خدمت دوستان و اساتیدم

من باز هم از تایپیکی که زدم  عذر خواهی می کنم و از همه ی شما دوستان تمنّا می کنم  که من را حلال کنید.

واز همه راسخونی ها خواهش می کنم که دیگر این مطلب را ادامه ندهند ومن را بیش از این شرمنده  نسازند.

در ضمن از زحمات همه ی دوستان و مسؤلین  کمال تشکر را دارم

امیدوارم  همه ی راسخونی ها پیروز و سربلند باشند

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
چهارشنبه 8 خرداد 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
farshon tahmores
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

نقل قول tahmores 

نقل قول rasekhoon_m 

نقل قول ayeneh 

سلام علیکم

مسئولین محترم راسخون آیا به نظر شما این رواج گناه نیست و قبح گناه را در سایت فرهنگی راسخون و جامعه اسلامی از بین نخواهد برد که مطلبی با این عنوان وپاسخهای متفاوت در تالار مطالب عمومی و گفتگوی آزاد گذاشته شده؟!!!!!!!!!!!!!

43 6
دوشنبه 6 خرداد 1392   5:46 PM
توسط:AliFanoodi

از راسخون بعید است.

سلام

راسخون قسمت انجمن ها را برای ارائه بحث و تبادل نظر مفید میان کاربران ایجاد کرده و انتظار داریم کاربران نیز در جهت ارتقای سطح معلومات خود از این ساختار استفاده کنند. ما نیز مافق مطرح کردن چنین مباحثی نیستیم. به مسئول مربوطه نیز در این رابطه تذکر داده شد تا کاربران را به مطرح کردن مباحث سازنده هدایت نمایند. البته کاربران خود موظف به رعایت اینگونه مسائل هستند و نباید این طور انتقاد شود: "از راسخون بعید است...." 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 با سلام خدمت جناب کیانی 

اتفاقا  به نظر من بد نیست شما به این تاپیک سر بزنید

در این تاپیک کسی راه تقلب یاد نداده پست ها را بخوانید  در همه جای آن از عواقب تقلب گفته شده است 

اتفاقا برای من جالب بود چند در صد از انسان های متقلب پیشرفت داشته اند

من  با قفل کردن تاپیک مخالفم    

شاید عنوان تاپیک مشکل داشته باشه  اما میتونه مطالب مفیدی داشته باشه 

کاربر ayeneh  چندین در مورد پست هاشون تذکر داده شده  اگر به خاطر تدکرات بنده کدورتی دارند لزومی ندارد به اسم راسخون انتقاد کنند 

متاسفم هستم از انسان هایی  که هم چیز را با عینک بد بینی میبینند 

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

تمام پست ها را مطالعه نمودم. محتوای پست ها بر حسب عنوان آن می باشد. پس قطعاً اگر عنوان تاپیک تغییر یابد، مطالب نیز سمت و سویی دیگر خواهد داشت. به طور مثال: عواقب تقلب ....این عنوان هم بازدارنده است و هم آموزشی. 

در خصوص این تاپیک، به نظر بنده اختلاف نظر پیش آمده و نباید دست به تخریب یکدیگر بزنید. این اختلاف سلیقه را به مسئولین محتوا محوّل نمائید. البته نظرات شخصی شما را شنیده و بررسی می کنیم. همه ما مخصوصاً مدیران و مسئولین باید روحیه انتقاد پذیری داشته باشیم که خداروشکر شما نیز از این ویژگی برخوردار هستید و البته کسانی که انتقاد می کنند نیز باید نحوه صحیح انجام این کار را بدانند. اگر جایی، در کلام تندی صورت گرفت تا حد امکان یکدیگر را به آرامش دعوت کنیم. از حساسیت و توجه شما به مطالب ارسالی تالار تحت مدیریت خود، متشکریم.

با سلام خدمت دوستان و اساتیدم

من باز هم از تایپیکی که زدم  عذر خواهی می کنم و از همه ی شما دوستان تمنّا می کنم  که من را حلال کنید.

واز همه راسخونی ها خواهش می کنم که دیگر این مطلب را ادامه ندهند ومن را بیش از این شرمنده  نسازند.

در ضمن از زحمات همه ی دوستان و مسؤلین  کمال تشکر را دارم

امیدوارم  همه ی راسخونی ها پیروز و سربلند باشند

سلام دوست عزیز

مشکلی پیش نیامده. خودتان را ناراحت نکنید. پست شما ایراد خاصی ندارد وگرنه حتما به شما اطلاع داده می شد. فقط ادامه موضوع را صلاح ندانستیم. شما به فعالیت خود ادامه دهید این صحبت ها بین کاربران و مدیران طبیعی است و خوب است که نظرات و دلایل خود را مطرح کنند. اینکه بی تفاوت باشند و هیچ صحبتی نشود، خیلی بدتر است.

موفق باشید

چهارشنبه 8 خرداد 1392  9:36 AM
تشکرات از این پست
tahmores mey212
eyassalehifr
eyassalehifr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با سلام و احترام

بنده مقاله شرکت در مسابقه مقاله نویسی "تجــلــی حــمـاســه" را برای شما ایمیل کردم تقریبا 1-2 روزی میشه ولی شناسه کاربریم در صفحه لیست مقالات ارسال شده برای مسابقه مقاله نویسی "تجــلــی حــمـاســه"    نیست.خواستم پیگیری کنید.تشکر

چهارشنبه 8 خرداد 1392  10:36 AM
تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi Rasekhoon_M
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول azim88

نقل قول Rasekhoon_M

نقل قول azim88

با سلام

چرا بازیهای آنلاین برای من اجرا نمی شوند؟

با سلام و تشکر

برای اجرای بازی های آنلاین نیاز به فلش پلیر دارید. یا از مرورگرهای جدید دیگری استفاده کنید و یا پلاگین فلش را برای مروگر خود نصب کنید. از طریق لینک ذیل می توانید این کار را انجام دهید:

http://rasekhoon.net/software/show-4197.aspx

سلام

از پاسخ شما بسیار ممنونم ولی وقتی به قسمت دانلود این بخشی که شما فرمودید می روم پیغام زیر را نشان می دهد . به نظرم لینکش خراب است

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailablegh

با سلام و تشکر

لینک ها را بررسی نمودم. مشکلی نداشت.

سلام علیکم

ولی وقتی بنده می خواهم از قسمت زیر دانلود کنم می نویسد فایل مورد نظر یافت نشد:

لطفا این قسمت را هم چک کنید با تشکر

چهارشنبه 8 خرداد 1392  11:41 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi 09303495228
eyassalehifr
eyassalehifr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

نقل قول eyassalehifr

با سلام و احترام

بنده مقاله شرکت در مسابقه مقاله نویسی "تجــلــی حــمـاســه" را برای شما ایمیل کردم تقریبا 1-2 روزی میشه ولی شناسه کاربریم در صفحه لیست مقالات ارسال شده برای مسابقه مقاله نویسی "تجــلــی حــمـاســه"    نیست.خواستم پیگیری کنید.تشکر

کسی برسی نمیکنه پاسخ منو بده؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 8 خرداد 1392  1:35 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi 09303495228
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام خدمت مدیر محترم و ارزشمند 

با تشکر ار رسیدگی خیلی خوبه شما برای جوایز جشن روز پدر 

حقیقتا بعد از دیدن لیست  متوجه شدم که  فقط 7 نفر از عزیزان  مشمول هدیه نشدن  خواستم با اجازه شما از حساب کاربری خودم برای این 7 عزیز که در جشن مولایم علی  حضور داشتند نرم افزار فیض تمام  2  تهیه کنم  تا شما بزرگواران تقدیمشان کنید 

در صورت موافقت  برای پر کردن حساب کاربریم  مرا مطلع کنید

با شکر

چهارشنبه 8 خرداد 1392  2:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M mina_k_h 09303495228 nazaninfatemeh farshon
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول eyassalehifr

با سلام و احترام

با سلام و تشکر

لیست مقالات به روزرسانی شد.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi catcat 09303495228
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول azim88

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول azim88

نقل قول Rasekhoon_M

نقل قول azim88

با سلام

چرا بازیهای آنلاین برای من اجرا نمی شوند؟

با سلام و تشکر

برای اجرای بازی های آنلاین نیاز به فلش پلیر دارید. یا از مرورگرهای جدید دیگری استفاده کنید و یا پلاگین فلش را برای مروگر خود نصب کنید. از طریق لینک ذیل می توانید این کار را انجام دهید:

http://rasekhoon.net/software/show-4197.aspx

سلام

از پاسخ شما بسیار ممنونم ولی وقتی به قسمت دانلود این بخشی که شما فرمودید می روم پیغام زیر را نشان می دهد . به نظرم لینکش خراب است

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailablegh

با سلام و تشکر

لینک ها را بررسی نمودم. مشکلی نداشت.

سلام علیکم

ولی وقتی بنده می خواهم از قسمت زیر دانلود کنم می نویسد فایل مورد نظر یافت نشد:

لطفا این قسمت را هم چک کنید با تشکر

با سلام و تشکر

بله این مورد را مشاهده نکرده بودم. فردا صبح به مسئول آن اطلاع خواهم داد تا سریعاً برطرف شود.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  4:06 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi azim88 09303495228
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

با سلام خدمت مدیر محترم و ارزشمند 

با تشکر ار رسیدگی خیلی خوبه شما برای جوایز جشن روز پدر 

حقیقتا بعد از دیدن لیست  متوجه شدم که  فقط 7 نفر از عزیزان  مشمول هدیه نشدن  خواستم با اجازه شما از حساب کاربری خودم برای این 7 عزیز که در جشن مولایم علی  حضور داشتند نرم افزار فیض تمام  2  تهیه کنم  تا شما بزرگواران تقدیمشان کنید 

در صورت موافقت  برای پر کردن حساب کاربریم  مرا مطلع کنید

با شکر

با سلام و تشکر

برای سایر عزیزان نیز با موافقت مدیریت سایت، نرم افزار باب العلم درنظر گرفته شد تا همه شرکت کنندگان این هدیه را دریافت نمایند. از تلاش خالصانه شما متشکریم.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  4:09 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h 09303495228 AliFanoodi nazaninfatemeh farshon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

با سلام

در لینک زیر گزینه موضوع جدید رو میزنم صفحه اول انجمن ها باز میشه مشکل چیه؟

http://www.rasekhoon.net/forum/show/102/page1/

چهارشنبه 8 خرداد 1392  5:01 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول 09303495228

با سلام

در لینک زیر گزینه موضوع جدید رو میزنم صفحه اول انجمن ها باز میشه مشکل چیه؟

http://www.rasekhoon.net/forum/show/102/page1/

با سلام و تشکر

این تالار به دلایلی از قبل قفل بود. هم اکنون باز شد و امکان درج پست وجود دارد.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  5:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi 09303495228
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721
پنج شنبه 9 خرداد 1392  2:00 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

با سلام خدمت شما بنده در انجمن های ورزش و سیاست چند پست گذاشتم ولی هیچ کدام پست برتر در انجمن انتخاب نشدن
 یا به حساب نیومدن در انجمن ورزش که اصلا مدیرش پیدا نیست که بخواد کاربرای برتر انجمن رو انتخاب کنه
 در انجمن سیاست در مورد خصوصیات رئیس جمهور آینده دو پست فرستادم هر چند دو پست قابل توجه نیست
ولی به نظرم محتوای پستها ارزش بازنگری دارد  اگر برایتان ممکن هستش بازنگری بفرمایید اطلاع رسانی داشته باشید
به هر حال از انجمن راسخون بابت داشتن  محتوای غنی تشکر دارم        با نهایت احترام

پنج شنبه 9 خرداد 1392  3:51 PM
تشکرات از این پست
Rasekhoon_M
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

سلام مجدد خواستم بدونم در استان گیلان به مرکزیت شهرستان رشت

برنامه ای در دست اجرا ندارید بنده هم خیر سرم شرکت کنم هم اینکه از نزدیک به سایر دوستان اشنایی بیشتر پیدا نماین     به امید موفقیت

پنج شنبه 9 خرداد 1392  3:59 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها