0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109
سه شنبه 26 مرداد 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet reza_87
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول sajad2007

از نرم افزار جواب چخبر؟

سلام. همراه گرامی به دلیل تولید و نشر برنامه های اندروید ذاکران، قاریان و واعظان، انتشار نسخه جدید جواب با کمی تاخیر انجام می شود لذا علی الحساب نسخه ای که در دست دارید را می توانید استفاده بفرمایید که ان شا الله این مهم هم میسر گردد.

موفق و پیروز باشید

سه شنبه 26 مرداد 1395  11:44 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام

روش مسابقه روزانه خیلی وقت عوض نشد،چرا؟

سلام.

متاسفانه متوجه سوالتون نشدم. همراه گرامی روش مسابقات روزانه همانطور که از اسمش مشخصه به صورت روزانه ارایه می گردد و می توانید مشارکت کنید.

موفق باشید

سلام .

نخیر.منظورم مسابقه روزانه کیفیت ش پایینه ،اگه این طور ادامه میدهید شرکت بی شرکت!!!

سلام و صبح شما بخیر و شادی. سپاس لذا اگر در جهت بهبود آن پیشنهادی دارید بفرمایید استفاده می کنیم.

سلام .

چن بار عرض کردم ،و هزار بار خواهشی ک کردم متاسفانه به پیشنهاد های من توجه نمی کنید.! همش با جواب منفی میدهید.

موفق باشید

سه شنبه 26 مرداد 1395  5:13 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m reza_87
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام

روش مسابقه روزانه خیلی وقت عوض نشد،چرا؟

سلام.

متاسفانه متوجه سوالتون نشدم. همراه گرامی روش مسابقات روزانه همانطور که از اسمش مشخصه به صورت روزانه ارایه می گردد و می توانید مشارکت کنید.

موفق باشید

سلام .

نخیر.منظورم مسابقه روزانه کیفیت ش پایینه ،اگه این طور ادامه میدهید شرکت بی شرکت!!!

سلام و صبح شما بخیر و شادی. سپاس لذا اگر در جهت بهبود آن پیشنهادی دارید بفرمایید استفاده می کنیم.

سلام .

چن بار عرض کردم ،و هزار بار خواهشی ک کردم متاسفانه به پیشنهاد های من توجه نمی کنید.! همش با جواب منفی میدهید.

موفق باشید

سلام. همراه گرامی نظربه اینکه تاکنون در مورد مسابقات روزانه از جانب حضرتعالی پیشنهادی نشده است لذا اگر هست درخدمت هستیم.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  9:18 AM
تشکرات از این پست
catcat ravabet_rasekhoon reza_87
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول nargesza

با سلام و عرض ادب و احترام

خسته نباشید

ببخشید کسی می دونه دلیل این امر چیه؟ پست هایی که کاربران در تالار تحت مدیریت قرار می دن بعضی هاش اینطوری میشن (وقتی از ایمیل ببینی). اگه اشتباه نکنم عکس هایی که قرار می دن در پاسخ به پست اصلیشون. خیلی هم طولانیه. از همه اینطوره یا مشکل از سیستم منه؟

سلام و عرض ادب.

همراه گرامی در اینجا امتحان شد و مشکلی نبود. لذا لطفا یک ایمیل برای روابط عمومی به آدرس sr.ghoreishi1984@gmail.com ارسال فرمایید که مجدد بررسی گردد. ضمنا از دیگر کاربران هم سوال فرمایید که آیا با این مورد مواجه هستند یا خیر و برای یکی از دوستانتان از کاربران هم ارسال فرمایید که بررسی کنند مشکل دارند یا خیر. سپاس که ما را مطلع می فرمایید.

موفق و پیروز باشید

با سپاس

سلام

ببخشید این مشکل من حل نشد. به ایمیلی که قرار دادید هم پیغام دادم.

توضیحات کاربر محترمی هم که زحمت کشیده بودن و داده بودن متوجه نشدم که حالا باید چکار کرد؟

از دیگر مدیران محترم کسی این مشکل رو داره؟

چهارشنبه 27 مرداد 1395  9:31 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام و صبح بخیر

خوبید ان شاءالله،حالا میگی هیچ نظریه طرح نشده،یادت هست گفتم ساعت بذارید متاسفانه هیچ حرکتی از راسخون ندیدم.....چطور میخای در مورد مسابقه روزانه .......!

موفق باشید

چهارشنبه 27 مرداد 1395  9:33 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nargesza ravabet_rasekhoon reza_87
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

سلام و صبح بخیر

خوبید ان شاءالله،حالا میگی هیچ نظریه طرح نشده،یادت هست گفتم ساعت بذارید متاسفانه هیچ حرکتی از راسخون ندیدم.....چطور میخای در مورد مسابقه روزانه .......!

موفق باشید

سلام.

در فروشگاه نظر به موجودی و شرایط سایت اجناس بارگذاری می گردد و اگر ساعت موجود باشد و شرایط هم اجازه دهد ارایه می شود. در مورد مسابقات روزانه هم اگر پیشنهادی داده شود در صورت امکان لحاظ می گردد.

موفق و پیروز باشید

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
catcat nargesza ravabet_rasekhoon reza_87
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول nargesza

خسته نباشید

ببخشید کسی می دونه دلیل این امر چیه؟ پست هایی که کاربران در تالار تحت مدیریت قرار می دن بعضی هاش اینطوری میشن (وقتی از ایمیل ببینی). اگه اشتباه نکنم عکس هایی که قرار می دن در پاسخ به پست اصلیشون. خیلی هم طولانیه. از همه اینطوره یا مشکل از سیستم منه؟

سلام و عرض ادب.

همراه گرامی در اینجا امتحان شد و مشکلی نبود. لذا لطفا یک ایمیل برای روابط عمومی به آدرس sr.ghoreishi1984@gmail.com ارسال فرمایید که مجدد بررسی گردد. ضمنا از دیگر کاربران هم سوال فرمایید که آیا با این مورد مواجه هستند یا خیر و برای یکی از دوستانتان از کاربران هم ارسال فرمایید که بررسی کنند مشکل دارند یا خیر. سپاس که ما را مطلع می فرمایید.

موفق و پیروز باشید

با سپاس

سلام

توضیحات کاربر محترمی هم که زحمت کشیده بودن و داده بودن متوجه نشدم که حالا باید چکار کرد؟

سلام. همراه گرامی پاسخ در جواب ایمیل ارسالی تان داده شد. مراحل را انجام دهید تا باز بررسی گردد و ان شا الله که رفع گردد.

سپاس گزار

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام و صبح بخیر

موفق باشید

سلام.

در فروشگاه نظر به موجودی و شرایط سایت اجناس بارگذاری می گردد و اگر ساعت موجود باشد و شرایط هم اجازه دهد ارایه می شود. در مورد مسابقات روزانه هم اگر پیشنهادی داده شود در صورت امکان لحاظ می گردد.

موفق و پیروز باشید

تشکر --- منظورم از ساعت ، واسه سایت راسخون  ک بالا قرار می گیرد .( کنار تاریخ  مثلا امروز 27 مرداد)

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام و صبح بخیر

موفق باشید

سلام.

موفق و پیروز باشید

تشکر --- منظورم از ساعت ، واسه سایت راسخون  ک بالا قرار می گیرد .( کنار تاریخ  مثلا امروز 27 مرداد)

خواهش می کنم. ساعت در بالای سایت به دلیل اینکه در تمامی سیستم ها کنار صفحه، ساعت قرار دارد هم چنین از لحاظ گرافیکی شلوغ می شود، مثل سایت های پربازدید دیگر که ساعت وجود ندارد قرار نمی گیرد. 

باز هم سپاس از همراهی تان

چهارشنبه 27 مرداد 1395  11:31 AM
تشکرات از این پست
catcat farshon nargesza ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام و صبح بخیر

موفق باشید

سلام.

موفق و پیروز باشید

خواهش می کنم. ساعت در بالای سایت به دلیل اینکه در تمامی سیستم ها کنار صفحه، ساعت قرار دارد هم چنین از لحاظ گرافیکی شلوغ می شود، مثل سایت های پربازدید دیگر که ساعت وجود ندارد قرار نمی گیرد. 

باز هم سپاس از همراهی تان

بفرما این یکی از کار شما ک قبول نکرد ی!جنابعالی کجاست شلوغه .،4عدد با یه دو نقطه نقل قول ،این شلوغه !دیگه بحث نمیکنم /شما به در خواست کاربران ،تصمیم گرفتید عمل نمی کنید.........در پناه حق

چهارشنبه 27 مرداد 1395  12:27 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول nargesza
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول nargesza

خسته نباشید

سلام و عرض ادب.

موفق و پیروز باشید

با سپاس

سلام

سلام. همراه گرامی پاسخ در جواب ایمیل ارسالی تان داده شد. مراحل را انجام دهید تا باز بررسی گردد و ان شا الله که رفع گردد.

سپاس گزار

سلام مجدد حضور شما. مدیر گرامی گویا این مشکل از سمت سایت و ایمیل راسخون نیست. چون تنها برای شما چنین مسئله ای پیش آمده است. از طرف دوستان فنی هم همین نتیجه حاصل شد. لذا لطفا تنظیمات سیستم، مرورگر و ایمیل خود را بررسی کنید تا ان شا الله مشکل حل گردد.
لذا اگر  تعدادی از پست هایتان این مشکل را داره،احتمالا مربوط میشه به عکسایی که تو پست مربوطه هست. اگه عکس اپلود شده باشه قاعدتا این مشکل نباید به وجود بیاد احتمالا عکسایی که کپی میشه اینجوری نمایش داده میشه. لطفا ببینید تو پستایی که عکس توشون نیست هم اینجوریه یا نه تا مطمئن بشید.

با سپاس از شما

پنج شنبه 28 مرداد 1395  11:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام

آقای قریشی خسته نباشی.خداقوت .کجایی ؟

چرا مسئول فروشگاه تحویل نمی گیرد ؟!

پنج شنبه 28 مرداد 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

سلام

سلام. همراه گرامی پاسخ سوالاتتان در قسمت فروشگاه توسط مسئول مربوطه، ذیل سوالات اشاره شده است.

موفق باشید

پنج شنبه 28 مرداد 1395  11:58 AM
تشکرات از این پست
catcat ravabet_rasekhoon reza_87
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول catcat

سلام

سلام. همراه گرامی پاسخ سوالاتتان در قسمت فروشگاه توسط مسئول مربوطه، ذیل سوالات اشاره شده است.

موفق باشید

علیکم .درسته جوابم داد ولی دیر پاسخ میده ....

پنج شنبه 28 مرداد 1395  6:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها