پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سلام جمیعا
چرا راسخون طبق روال قبلی برنمیگردد ،قبلا عملکردش خوبه و فعال ...یعنی از لحاظ مسابقات،فروشگاه،جوایز و...دلیل اصلی از کجاست ؟
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
آیا جوایز مربوط به قرعه کشی خردادماه ارسال شده ، اگر نه کی ارسال خواهد شد؟
با تشکر از شما
با سلام
چرا سوالات مسابقه جشنواره کریمانه راسخون غیر فعال شده در حالیکه "
فرصت شرکت در این مسابقه تا پایان روز 13 تیر 95 می باشد.
یعنی تا پایان امروز؟
با تشکر
سلام علیکم طاعات همگی قبول حق ان شاءالله
پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک میگویم . امیدوارم که از این ساعات باقیمانده حداکثر استفاده را ببریم
و جزء رحمت شدگان و آمرزیده شدگان این ماه قرار گرفته باشیم آمین یا رب العالمین
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
با عرض سلام و ادب
چرا مسئول فروشگاه همیشه دیر جواب می دهد و فعال نیست؟،یعنی غیر از این آقا ندارید ،! هزار بار خواهشا حتما در این قضیه همکاری لازم فرمائید.
سلام وخداقوت
لطفا به واحد فنی خبر دهید تا در صورت امکان آدرس ورودی سایت از موتور جستجوگر گوگل را به https://rasekhoon.net تغییر دهند تا تاثیر مشکل وجود آمده کاهش یابد.
و نیز لطفا در فراخوان جشنواره کریمانه لینک قسمت وبلاگ را به https://rasekhoon.net/forum/thread/1174237/page1/ تغییر دهید.
ممنون از توجهتان
سلام و عرض ادب.
صرفا جهت اطلاع
از کلا جستجوهای یک صفحه فقط یک مورد اچ تی تی پی اس هست. مخصوصا صفحه اصلی از قدیم الایام با همین آدرس در جستجو میاد!
گفتین اطلاع بدین من اطلاع دادم والا خیلی وقت پیش (حدود دو سال) متوجه این موضوع شدم!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
باسلام به مدیرمحترم روابط عمومی
می خواستم عرض تشکری داشته باشم بابت منوی کشویی تغییروضعیت نمایش پست آخه قبلا"بایستی این آیتم روانتخاب می کردیم اماالان ثابت شده.راسخون متشکریم
همش نبایستی انتقادکردگاهی هم خوبیهای سایت روگوشزدکنیم.بازم ممنون
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
سلام
سعی کنید محصول mp3 player در فروشگاه فرهنگی بذارید ،چونکه خیلیا طرفدار این محصول را دارن،لطفا پیگیری کنید؟
سلام و عرض ادب
در صفحه اصلی انحمن، گزینه جستجو، عبارت رو که میزنم و جستجو میزنم برام فیلتره.
میخواستم ببینم این مشکل فقط برای من هست یا بقیه هم همین مشکل رو دارند.
ممنون میشم پیگیری کنید.
باتشکر