پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
با سلام، جوایز ویژه برنامه های سالروز تولد راسخون را کی ارسال می کنید؟
لُپ اخلاق دو کلمه است: مرنج و مرنجان
عرض سلام و ادب حضور شما. با احترام جوایز قرعه کشی ارسال گردیده و جوایز سالروز تولد در حال ارسال است و نهایتا همین هفته ارسال خواهد شد.
سپاس از همراهی مستدامتان...
سلام :ساعتی ک فرستادید خیلی خنده داشت ....این همه زحمات و با یه کارتن بزرگ بخاطر یه کاردستی ساعت دیواری گذاشتی داخل اون، ن چندان کیفیتی بود ....خجالت نمی کشی....من کیه ام اینقدر مسخره میکنی ......اصلن تشکر نداره و علکی حسناتم رااز دست دادم.....دستتون درد نکنه نام کاربری راغیر فعال کردید هههههه
با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب معلم هستم و انتظاری که از سایت راسخون داشتم این است که امروز مصادف با روز معلم بود را بیشتر ارج می نهادند و کارت پستال های مرتبط با این روز را بر روی سایت می گذاشتند. و یا بین معلمانی که در مسابقه شرکت نمودند یک نفر را به قید قرعه برنده اعلام می نمودند.
با تشکر
عرض سلام و ادب و احترام حضور شما معلم بزرگوار
ضمن تبریک مجدد به شما و همه معلمان عزیز بخصوص اعضای محترم راسخون فرمایش شما متین است لذا شایان ذکر است تاپیکی که به مناسبت روز معلم فعال شده بود بابت ارج نهادن به مقام شامخ شما و همکارانتان بود و مطمئنا امتیازی که تعلق می گیرد به شرکت کنندگان در این تاپیک هم به پاس زحمات شما بزرگواران بود که می دانیم در این تاپیک شرکت کرده اند. در صفحه اصلی هم ویژه این روز پیامک ها قرار داده شده بود در بخش کارت پستال سایت هم ویژه روز معلم یک مجموعه قرار داده شده بود.
ضمنا علاوه بر این طرح های از میلاد امیرالمومنین تا مبعث پیامبر رحمت فعال است و همه عزیزان می توانند در آن مشارکت فرمایند.
سلام و خدا قوت حضور شما. ضمن تبریک به مناسبت برنده شدن حضرت عالی و ابراز خرسندی از اینکه جایزه به دستتان رسیده است.
با آرزوی بهترین برای جناب عالی.
با سلام . من در پیش بینی مسابقات لیگ برتر برنده شده ام فرم برندگان را از کجا باید بگیرم؟
دیگه احترام تموم شد ،اگه سه نام کاربری من را فعالشون نمی کنید ،همه چیرو خراب میکنم و سایتو بهم میزنم و دوستتون ندارم ،نمیخوامتون تا ابد ،،،شوخی بی شوخی!!!!نحوه کارتون فهمیدم.......دو سه روز نیست اخه .....چقدر افکارتون منفیه و احساس ندارید .....لجبازی کار خوبی نیس ....... برید درس اخلاق و رفتار را یاد بگیرید ، میبینیم در اینده چه عکس العملی دارم.........
سلام و روز بخیر حضور شما همراه بزرگوار
کاربر گرامی طبق قولی که چندین بار در گذشته داده بودید و متاسفانه علی رغم تذکرات بسیار عمل نکردید نام کاربری های غیرفعال شده ی شما دیگر فعال نمی شود. لذا خواهشمند است با همین نام کاربری که فعال هستید فعالیت آرام و متین خود را مثل دیگر کاربران انجام داده و امتیاز کسب کنید.
موفقیت شما آرزوی ماست
عرض سلام حضور شما.
همراه گرامی جهت نحوه دریافت جایزه به لینک زیر مراجعه فرمایید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
من ایمیل زدم ول هنوز ایمیلی برای من ارسال نشده است تا کی باید صبر کنم؟؟؟
عرض سلام حضور شما. همراه گرامی مدارک شما به مسئول مسابقات رسیده و پس از ثبت در دستور کار و ارسال قرار خواهد گرفت. اگر سوالی هم بود با مسئول مربوطه آقای بمانی در ارتباط باشید
موفق و پیروز باشید