0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول hossein201273

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

سلام آقای قریشی

اینطور که به نظر می رسد اعلام برگزیدگان سوگواره عاشورایی راسخون همزمان قرار است با سایت جدید اعلام شود cheeky

سلام و عرض ادب.

مگه شک داشتین؟

رونمایی سایت جدید = به زودی

اعلام نتایج سوگواره = به زودی

در نتیجه؛

اعلام نتایج سوگواره = رونمایی از سایت جدید...

البته 

به زودی شامل موارد دیگر هم میشه که موضوع بحث نیست. laugh

سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما آجی مهربان

چرا آجی می دونستم اومدم مقدمات کودتا را فراهم کنم ،چون دیگه دارد صبر تموم میشه همه چیز شده به زودی :-) .تغییر در مسابقات به زودی ،تغییر در قرعه کشی ماهانه به زودی ،همه چیز به زودی ،همینطوری به زودی به زودی دارد دیر میشه مثل پاسخگویی به کاربران در سایت اعم از فروشگاه ووبلاگ وپل ارتباطی از بس زود جواب می دهند آدم هنگ می کنه،فکر کنم در آینده از سریال به زودی رونمایی خواهد شد cool

سلام بر همه عزیزان راسخونی

بزودی های زیادی اعلان شده و البته خوشبختانه بسیاری از اون ها به نتیجه هم رسیده و ارایه شده و مطمئن باشید همانگونه که قبلی ها به نتیجه رسید دیگر به زودی ها هم منتج به نتیجه خواهد شد. 

قصد این نیست که تکرار مکررات بشود لذا شایان ذکر است رونمایی سایت جدید در حیطه واحد برنامه نویسی و فنی است و مجموعه روابط عمومی جهت رفع دغدغه شما کاربران عزیز پیگیر این موضوع و به محض رسیدن خبری مبنی بر فرارسیدن زمان رونمایی سایت جدید اطلاع رسانی خواهد شد. سوگواره نیز چون استقبال کم نظیری را شاهد بود و آثار بسیاری ارسال شد و حیطه آثار ارسالی هم گسترده بود(مسابقه، عکس، فیلم، متن، شعر، وبلاگ و ...)  مطمئنا نیاز به داوری و بررسی دقیق دارد که همانگونه که استحضار دارید تمامی جشنواره ها و سوگواره ها مدتی برای داوری و اعلان نتایج زمان نیاز دارد. پس شما را به مشارکت بیش از پیش در طرح های جاری انجمن و مسابقات دعوت کرده و سپاس که ما را دوستانه و بزرگوارانه همراهید...

موفق و پیروز باشید

دوشنبه 28 دی 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 ehsan007060 adiat110 catcat hossein201273 borkhar nazaninfatemeh ayeneh sayyed13737373 saeidfarajpour mhzahraee
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

سلامتی شما آرزوی ماست...

سه شنبه 29 دی 1394  3:54 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh saeidfarajpour mhzahraee
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام آقای قربشی خسته نباشین.

میگم تو انجمن چه مسابقه در مسابقه ایی شده !!!دستتون درد نکنه بعد از یه مدت که اصلن مسابقه ایی در کار نبود این یکی دوماهه واقعا شگفت زده شدیم !!

اینقدر آقای قریشی ما این یه مدت تو مسابقه شرکت کردیم که سایت رو که باز میکنیم احساس میکنیم تو مسابقه ایی چیزی شرکت کردیم و داریم مسابقه میدیم.خنده.

حالا غرض از مزاحمت :  کاشکی لابه لای این مسابقاتتون یه چندتایی رو هم جایزه ی ویژه براش میزاشتین . که همه ی مسابقات به امتیاز ختم نشن.

آخه آقای قریشی همه جوایز هم شده امتیاز و یا نرم افزار!!.یه بار هم شده جایزه ها رو متنوع تر کنین.تا خستگی این همه مسابقه دادن از تن کاربران هم بره.خنده

ممنون از زحمات شما.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 29 دی 1394  4:47 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya salma57 hossein201273 rasekhoon_m mhzahraee
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول borkhar

میگم تو انجمن چه مسابقه در مسابقه ایی شده !!!دستتون درد نکنه بعد از یه مدت که اصلن مسابقه ایی در کار نبود این یکی دوماهه واقعا شگفت زده شدیم !!

اینقدر آقای قریشی ما این یه مدت تو مسابقه شرکت کردیم که سایت رو که باز میکنیم احساس میکنیم تو مسابقه ایی چیزی شرکت کردیم و داریم مسابقه میدیم.خنده.

حالا غرض از مزاحمت :  کاشکی لابه لای این مسابقاتتون یه چندتایی رو هم جایزه ی ویژه براش میزاشتین . که همه ی مسابقات به امتیاز ختم نشن.

آخه آقای قریشی همه جوایز هم شده امتیاز و یا نرم افزار!!.یه بار هم شده جایزه ها رو متنوع تر کنین.تا خستگی این همه مسابقه دادن از تن کاربران هم بره.خنده

ممنون از زحمات شما.

سلام و عرض ادب.

در ادامه پیشنهاد آجی برخوار پیشنهاد میکنم جوایز احتمالی برای کاربرانی که به طور مداوم در طرح های مختلف انجمن شرکت میکنند، در نظر گرفته شود. (حالا یا بر اساس قرعه کشی و یا میزان مشارکت)

باتشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 29 دی 1394  5:52 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar saeidfarajpour mhzahraee
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

سلام... اجازه بدین فعلا هزینه جوائز مسابقه ی سوگواره ی عاشورایی از بالادست ها برسه! فعلا دستشون در حد امتیاز بازه! ک البته امتیازم محدودیت داره!

دو ساله عضوم، قیمت همه چیز نجومی بالا رفته الّا امتیاز پستا... کماکان فقیرانه مونده!

پس کجاست دولت تدبیر و امید:)

سه شنبه 29 دی 1394  6:23 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_m borkhar namebaran saeidfarajpour mhzahraee
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول nargesi

سلام... اجازه بدین فعلا هزینه جوائز مسابقه ی سوگواره ی عاشورایی از بالادست ها برسه! فعلا دستشون در حد امتیاز بازه! ک البته امتیازم محدودیت داره!

دو ساله عضوم، قیمت همه چیز نجومی بالا رفته الّا امتیاز پستا... کماکان فقیرانه مونده!

پس کجاست دولت تدبیر و امید:)

سلام وعرض ادب.

خیلی وقت بود پستی از شما ندیده بودم. خوشحال شدم اسمتون رو دیدم.

طبق شنیده ها طرح سوگواره، فعلا در مرحله داوری هست. (انصافا داوری سخته. مخصوصا برای مسابقاتی که جواب و آثار متنوع باشند.

قرعه کشی های راسخون، به اندازه کافی نبود جوایز برای مسابقات رو جبران میکنه. ما هم فعلا دنبال امتیازیم بریم قرعه کشی شرکت کنیم.

سه شنبه 29 دی 1394  6:36 PM
تشکرات از این پست
nargesi sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_m borkhar saeidfarajpour mhzahraee
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

نقل قول salma57

شما لطف دارین خواهر خوبم

شنیدن کی بود مانند دیدن(محض مزاح) ب قول یکی از دوستان، اندکی صبر سحر نزدیک است؛ کلی توش حرف هستا:)

ان شالله همواره سلامت باشید. ب قول امام با تغییر: امید کاربرا ب شماست. در پناه حق

سه شنبه 29 دی 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_m borkhar namebaran saeidfarajpour mhzahraee
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب.

یه وقت هایی چشم پوشی از خطای بعضی افراد، نه به سود فرد و نه به سود یک مجموعه هست.

کاربری با نام کاربری catcat از امروز بعد از ظهر نزدیک به بیست پست در اتاق چت ارسال کردند.

پست هاشون هم تکراری و.... 

برای نمونه 15 پستشون غیرفعال و بقیه را حذف کردم. برای مسئولین قابل مشاهده هستند.

با توجه به اینکه قصد و غرض ایشون مشخص هست تقاضا دارم این نام کاربری به همراه تمام نام کاربریهای این آی پی مسدود گردد.

سابقه قبلی ایشون نشون داده که با تذکر راه به جایی نمیرسه.

با تشکر

سه شنبه 29 دی 1394  8:23 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nezarat_ravabet hossein201273 carcar nazaninfatemeh rasekhoon_m fatemeh74 borkhar shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

یه وقت هایی چشم پوشی از خطای بعضی افراد، نه به سود فرد و نه به سود یک مجموعه هست.

کاربری با نام کاربری catcat از امروز بعد از ظهر نزدیک به بیست پست در اتاق چت ارسال کردند.

پست هاشون هم رمز جدولی هست که در تالار معصومین در حال برگزاریست. 

برای نمونه 15 پستشون غیرفعال و بقیه را حذف کردم. برای مسئولین قابل مشاهده هستند.

با توجه به اینکه قصد و غرض ایشون مشخص هست تقاضا دارم این نام کاربری به همراه تمام نام کاربریهای این آی پی مسدود گردد.

سابقه قبلی ایشون نشون داده که با تذکر راه به جایی نمیرسه.

با تشکر

با سلام، بنده همین الان پست هاشون رو حذف کردم و فردا خودم این موضوع رو حتماً پیگیری می کنم .

با سپاس

سه شنبه 29 دی 1394  8:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hossein201273 carcar nazaninfatemeh rasekhoon_m fatemeh74 borkhar shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام آقای قریشی

من دیگه دارد اعصاب ام به عنوان یه کاربر می ریزد گله هم :این کاربر angrycatcat بدجوری رو مخ هست :تواتاق چت هعی می نویسد :هههه وخخخخخ /پشت سر هم می نویسد ابن الرضا ،امام رضا /تو تالار وبلاگ هم دوبار تو آموزش اصول وبلاگ نویسی ثبت نام کرده ودوباره اومده پاک کرده :من دیگه دارم دیوونه میشم :یه اقدامی صورت بدید دوماه پیش هم با یکی از کاربران خواهر درگیری لفظی داشتند ،ول کن نیستند

به خدا ما هم یه صبری داریم
sad

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 29 دی 1394  8:40 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet salma57 carcar nazaninfatemeh rasekhoon_m fatemeh74 borkhar shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول hossein201273

سلام آقای قریشی

من دیگه دارد اعصاب ام به عنوان یه کاربر می ریزد گله هم :این کاربر angrycatcat بدجوری رو مخ هست :تواتاق چت هعی می نویسد :هههه وخخخخخ /پشت سر هم می نویسد ابن الرضا ،امام رضا /تو تالار وبلاگ هم دوبار تو آموزش اصول وبلاگ نویسی ثبت نام کرده ودوباره اومده پاک کرده :من دیگه دارم دیوونه میشم :یه اقدامی صورت بدید دوماه پیش هم با یکی از کاربران خواهر درگیری لفظی داشتند ،ول کن نیستند

sad

با سلام

کاربر مذکور فعلا غیر فعال شد تا فردا درموردش تصمیم گیری بشه

با سپاس

سه شنبه 29 دی 1394  8:42 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 salma57 carcar nazaninfatemeh rasekhoon_m fatemeh74 borkhar shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

سلام علیکم :

آقای قریشی این برادر تحمل نمی کنه حرف از خودش میگه !!!! نمیدونم  چرا همش داستان برا من مینویسه ................. خواستم  پیگیری جایزه بشم ولی متاسفانه  هیچکس جوابم نداد به همین خاطر نوشتم ههههه  خخخ وغیره //// من با هیچکس درگیر لفظی نکردم ...چونکه من با رفتار و اخلاق خوب با شما بودم، اینطور میگی@ خواهر دیگه کیه عجب!!!

------------------------------------------------------------

در مورد مسابقه رمز جدول :  فک کردم تموم شده  به همین خاطر جوابو مطرح کردم و خواستم بگید درسته یانه ...انسان نباید اشتباه کنه ،چرا هیچکس راهنماییم نکرده واسه  مسابقه .....!!!

دیگه ازحرف جایزه  پست  نمیزنم و از کلمات الکی ، نامفهوم ارسال نمیشه و تکرار نمیکنم . 

حالا در مورد پست تکراری ،بعضی وقتا نتم ضعیف میشه و گزینه ارسال مطلب زیاد میزنم .....اخه دست من نیست اینطور میشه مشکل از بارگیری.  میخای باور کنید یا نه میل خودتونه

شرمنده .شرمنده.شرمنده

باآرزوی موفقیت.روابط عمومی راسخون

(catcat)

سه شنبه 29 دی 1394  11:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar hossein201273 shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول borkhar

ممنون از زحمات شما.

سلام و عرض ادب.

در ادامه پیشنهاد آجی برخوار پیشنهاد میکنم جوایز احتمالی برای کاربرانی که به طور مداوم در طرح های مختلف انجمن شرکت میکنند، در نظر گرفته شود. (حالا یا بر اساس قرعه کشی و یا میزان مشارکت)

باتشکر

سلام بر شما عزیزان همراه.

همانطور که خودتون اشاره فرمودید طرح ها و مسابقات روابط عمومی در تعداد و سطح قابل توجه در حال برگزاری است و به لطف الهی تا قسمتی به اهدافمون که رفاه حال کاربران و ارتقای کمی و کیفی سایت هست نزدیک تر شدیم و ان شا الله این راستا فعال تر و بیشتر هم خواهد شد.

نکته ای که شایان ذکر است اینکه همراهی بیشتر و بهتر همه شما بزرگواران را نیز می طلبد که این مهم میسر گردد. جوایز هم تا کنون بسیاری از مسابقات داشته است و سعی شده از جوایز مناسب و مفید و فرهنگی در زمینه مسابقه مربوطه استفاده گردد. اما مهم این است که این حرکت فرهنگی آغاز شده  با کمک همدیگر به سرمنزل مقصود یرسد ان شا الله... 

تداوم طرح های روابط عمومی با مشارکت همه عزیزان بیشتر و بهتر است و اگر همه عزیزان در طرح ها با جایزه یا بی جایزه شرکت کنند دلگرمی ما بیشتر است و اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد.

لازم به ذکر است که چند مناسبت در بسته زمستانی را ان شا الله به صورت طرح ویژه ارایه خواهیم داد. فقط از همه مدیران و کاربران گرام خواهشمند است که با مسئول انجمن ها همراهی بیشتری داشته باشید و هر کدام یک موضوع از موضوعات ارایه شده در بسته زمستانی را تا پایان سال در قالب یک تاپیک و با مدیریت خودتان به ایشان پیشنهاد دهید تا تعامل دوطرفه ای که مر نظر بوده شکل گرفته باشد.

سپاس گزارم. ارادتمند، قریشی

چهارشنبه 30 دی 1394  9:01 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar hossein201273 saeidfarajpour mhzahraee
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام آقای قریشی

sad

سلام و سپاس از شما و دیگر دوستان بابت این دغدغه ای  که دارید. با این کاربر صحبت شده و عذرخواهی ایشان را هم دیدید در صندوق پیام هم ایشان عذرخواهی کردند اما به دلیل نارضایتی بسیاری از شما عزیزان و درخواست های مکرر، این نام کاربری غیرفعال شد و تا اطلاع ثانوی اینگونه خواهد بود.

موفق و پیروز باشید.

چهارشنبه 30 دی 1394  9:12 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh fatemeh74 borkhar hossein201273 sayyed13737373 shayesteh2000 saeidfarajpour mhzahraee
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

دیگه نمیخام فعال شود همه نام کاربری های من راغیر فعال  کنید من دیگه صبرم تموم شد و تا ابد نمیام راسخون  الان خارج شدم و دیگه راسخون بازدید نمیکنم و هر چه دوست دارید، بمن حرف بد بگید........ داستانم تموم شد میرم سایت دیگر///!!!

علامت ضربدر قرمز زدم.

چهارشنبه 30 دی 1394  11:26 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ali_kamali sayyed13737373 shayesteh2000 amirali123 saeidfarajpour mhzahraee moonj59
دسترسی سریع به انجمن ها