0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول borkhar 

سلام. احتمال زیاد هوای اصفهان یه کمی گرمتر ا ز روزهای قبل شده ! دوستان انجمنی نیاز به پک زمستونی ندارن پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

واحتمالا مسئولین به فکر پک بهاری هستن !

در ضمن آقا سید یادتون نره ما از صابرین هستیم.خنده

عرض سلام و احترام خدمت شما آبجی بزرگوار.

این جور که معلومه این پک زمستانه برای امسال نیستش و برای سال بعده.

خخخخخخخخخخخ

بله همواره صبر کردیم بازهم روش.خخخخخ

راستی آقای قریشی تو اسفند ماه هفتمین سالگرد راسخونم در پیش داریم که جز پک زمستانه هستشا.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 8 دی 1394  10:14 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh ria1365 borkhar farshon salma57 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام و درود و وقت بخیر حضور همه همراهان و بزرگواران راسخون اعمم از مدیران و کاربران

ضمن عرض تبریک این ایام خجسته میلاد بهتربن ها و روز حماسه غرورآفرین 9 دی ماه باید عرض کنم که همانگونه که اعلام شده بود روز دوشنبه همایش بین المللی دولت، تمدن اسلامی در اصفهان برگزار گردید و سمت روابط عمومی آن همایش هم بر عهده این حقیر بود. که البته نظر به اینکه در سطح بین الملل وسعت داشت از قبل از این زمان پیگیر و مشغول فعالیت بودیم لذا حدود یک هفته قبل از زمان برگزاری و بخصوص روزبرگزاری همایش بیشترین کار وجود داشت به طوری که روز دوشنبه همه اعضای راسخون در محل برگزاری بودند و کسی در راسخون نبود. دیروز هم که میلاد رسول خوبی ها بود. از امروز ان شا الله سایت را راسخ تر همراه خواهیم بود. 

باز هم سپاسگزاریم که همراهیتان مستدام بوده و هست..

موفق و پیروز و شاد باشید

چهارشنبه 9 دی 1394  9:25 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet catcat sayyed13737373 hossein201273 ria1365 borkhar farshon omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat
پشتیبانی راسخون خیلی ضعیف است ،پس کی جوابگوست .......اگه اینطور شد تا جایزه من ارسال نشود دیگه هیچ مسابقه ایی شرکت نمی کنم!!!!!!!!!

سلام و عرض تبریک بر شما
دلیل عدم پاسخگویی واحدهای مختلف راسخون را که عرض کردم. اما جایزه های قرعه کشی هم در فروشگاه و مسابقات در حال بسته بندی و ارسال است. 
سپاسگزارم.
چهارشنبه 9 دی 1394  9:30 AM
تشکرات از این پست
catcat nazaninfatemeh sayyed13737373 ria1365 borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

سلام

لطفا در صورت امکان برنامهء جیوگی را هم برای دانلود در بخش چندرسانه ای قرار دهید.

ممنون

سلام و ممنون از پیشنهادتان. به واحد چند رسانه ای اطلاع داده شد. اگر مقدور باشد بارگذاری خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

چهارشنبه 9 دی 1394  9:34 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 ria1365 borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

نقل قول borkhar 

سلام. احتمال زیاد هوای اصفهان یه کمی گرمتر ا ز روزهای قبل شده ! دوستان انجمنی نیاز به پک زمستونی ندارن پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

واحتمالا مسئولین به فکر پک بهاری هستن !

در ضمن آقا سید یادتون نره ما از صابرین هستیم.خنده

عرض سلام و احترام خدمت شما آبجی بزرگوار.

این جور که معلومه این پک زمستانه برای امسال نیستش و برای سال بعده.

خخخخخخخخخخخ

بله همواره صبر کردیم بازهم روش.خخخخخ

راستی آقای قریشی تو اسفند ماه هفتمین سالگرد راسخونم در پیش داریم که جز پک زمستانه هستشا.

سلام مجدد بر شما بزرگواران راسخونی

همانطور که در پست قبلی هم عرض کردم به خاطر همایش، شرایط به این صورت رقم خورد و هم چنین منتظر پیشنهادات و همراهی همه شما بزرگواران در طرح هم بوده و هستیم. لذا طرح آماده است و ان شاالله پس از ارایه تا پایان اسفندماه به اتمام خواهد رسید.

باز هم سپاس از همراهیتان

چهارشنبه 9 دی 1394  9:41 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh 8pooria sayyed13737373 ria1365 borkhar farshon salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

سلام

پیشنهادی دارم :  برای صندوق پیام  ساعت بگذارید، تا بدانیم پیامی  درچه ساعتی ارسال شد ....؟؟؟

پنج شنبه 10 دی 1394  11:03 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ria1365 borkhar farshon haj114 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060 omiddeymi1368
catcat
catcat
کاربر طلایی1

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی  پیشنهاد : در مورد قرعه کشی (فروشگاه) ، سعی کنید اعتبار حسنه کمتر بدید تا بتوانیم شرکت کنیم ...

پنج شنبه 10 دی 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ria1365 borkhar haj114 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060 omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب؛

ببخشید، معذرت میخوام، روم به دیوارپاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی، این همه مسابقه برگزار شد، ولی نتایجی اعلام نشد. خیلی دیر نشده؟؟؟!!!پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 10 دی 1394  1:37 PM
تشکرات از این پست
ria1365 borkhar ali220h haj114 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060 rasekhoon_m
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سلام و ادب

نتیجه طرح سوگواره کی اعلام میشود؟

جمعه 11 دی 1394  1:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 catcat ravabet_rasekhoon hossein201273 rasekhoon_m omiddeymi1368
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم در مورد مسابقه پاراگراف نهم باید بعرض برسانم روز اول این مسابقه فرهنگی را من اصلا متوجه نشدم و در روز دوم هم لینک قوانین شرکت در مسابقه باز نمیشد که من مطلب نوشتم و در مطلب و قسمت پاراگراف نهم ارسال کردم و در روز سوم متاسفانه به جای پاسخگویی مشاهده کردمحتی لینک پاسخ به پاراگراف نهم را برداشتند و فقط تشکر را باقی گذاشتند ولی در قسمت شرایط پاسخ به سوالات مسابقه در روز سوم باز شد ولی امکان کپی کردن جدول نبود وکسی مثل من که تمام سوالات را نداشت نمیتوانست پاسخگو باشد .دیروز که روز دوم بود هم لینک نحوه شرکت در مسابقه باز نمیشد و سوالات روز اول راهم که نداشتیم یعنی اصلا نمیدانستیم که جدولی برای شرکت کردن وجود دارد چون لینکی باز نمیشد وبا اینکه درخواست کردم ولی متاسفانه ترتیب اثر ندادید. نمیدونم این چه رسمی است اگر منظور برداشت وفهم مطالب به این مهمی است پس این عدم رسیدگی و قفل کردنها برای چیست با این وجود بسیار مسابقه فرهنگی زیبا و قابل تاملی بود ولی متاسفانه تبلیغاتش در سایت کم بود ضمنا خواهشمندم این قبیل شروط را بردارید که اگر کسی روز اول یا روز.... را شرکت نکنه دیگر در مسابقه پذیرفته نمیشه اگر ملاک شما نشر فرهنگ بصیرت زایی است پس نگویید این حرفها را تا کاربران بیشتری مطالب را بخوانند و متنبه بشوند ممنون از زحمتی که در این باره متحمل شدید ماجور باشید ان شاءالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

جمعه 11 دی 1394  1:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon catcat hossein201273 salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول ayeneh
سلام علیکم در مورد مسابقه پاراگراف نهم باید بعرض برسانم روز اول این مسابقه فرهنگی را من اصلا متوجه نشدم و در روز دوم هم لینک قوانین شرکت در مسابقه باز نمیشد که من مطلب نوشتم و در مطلب و قسمت پاراگراف نهم ارسال کردم و در روز سوم متاسفانه به جای پاسخگویی مشاهده کردمحتی لینک پاسخ به پاراگراف نهم را برداشتند و فقط تشکر را باقی گذاشتند ولی در قسمت شرایط پاسخ به سوالات مسابقه در روز سوم باز شد ولی امکان کپی کردن جدول نبود وکسی مثل من که تمام سوالات را نداشت نمیتوانست پاسخگو باشد .دیروز که روز دوم بود هم لینک نحوه شرکت در مسابقه باز نمیشد و سوالات روز اول راهم که نداشتیم یعنی اصلا نمیدانستیم که جدولی برای شرکت کردن وجود دارد چون لینکی باز نمیشد وبا اینکه درخواست کردم ولی متاسفانه ترتیب اثر ندادید. نمیدونم این چه رسمی است اگر منظور برداشت وفهم مطالب به این مهمی است پس این عدم رسیدگی و قفل کردنها برای چیست با این وجود بسیار مسابقه فرهنگی زیبا و قابل تاملی بود ولی متاسفانه تبلیغاتش در سایت کم بود ضمنا خواهشمندم این قبیل شروط را بردارید که اگر کسی روز اول یا روز.... را شرکت نکنه دیگر در مسابقه پذیرفته نمیشه اگر ملاک شما نشر فرهنگ بصیرت زایی است پس نگویید این حرفها را تا کاربران بیشتری مطالب را بخوانند و متنبه بشوند ممنون از زحمتی که در این باره متحمل شدید ماجور باشید ان شاءالله
با سلام و عرض ادب و احترام
همراه راسخونی کاربر گرامی از آنجا که سوال شما مربوط به روابط راسخون است مسئول این واحد پاسخگوی شما میباشد.
همیشه انتقادات سازنده و پیشنهادات ارزنده کاربران راهگشای خیلی از مشکلات بوده و خواهد بود مطمئنا این همان مسیر ی که انجمن راسخون با توجه به کاربر محور بودن آن طی نموده و درهمین مسیر هم قدم برمی دارد. ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما  همین که اصل مسابقه مورد رضایت شما و کاربران است این امر موجب دلگرمی همکاران در مجموعه می باشد لذا به جهت اینکه خیلی از کاربران عزیز به دلایل مختلف تتوانسته اند در این مسابقه شرکت نمایند  بعد از اتمام زمان این مسابقه یعنی (ساعت ده روز شنبه)این مسابقه حداقل 24 ساعت تمدید خواهد شد تا عزیزانی که نتوانسته اند در این مسابقه شرکت نمایند در این جمع حاضر گردند امیدوارم که شما هم به این جمع بپیوندید.
با تشکر از حضور سبز شما

جمعه 11 دی 1394  11:21 PM
تشکرات از این پست
catcat hossein201273 salma57 rasekhoon_m ayeneh nazaninfatemeh omiddeymi1368
catcat
catcat
کاربر طلایی1

س:

ساعتی که برای پست زده میشود، اشتباهه/بایستی درستش کنید یعنی24 ساعته ......مثلا بعد از ظهر اینطور نوشته شود 14:00

نه 02:00  ممنون میشم به پیشنهاد هایم را بررسی کنید.

جمعه 11 دی 1394  11:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hossein201273 salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول catcat

س:

ساعتی که برای پست زده میشود، اشتباهه/بایستی درستش کنید یعنی24 ساعته ......مثلا بعد از ظهر اینطور نوشته شود 14:00

نه 02:00  ممنون میشم به پیشنهاد هایم را بررسی کنید.

با سلام و عرض ادب و احترام:

کاربرگرامی و همراه راسخونی با تشکر از حضور مستمر شما در انجمن راسخون و دقت نظر در ساعت نمایش ،مورد درخواستی شما  پیگیری خواهد شد .

با سپاس

جمعه 11 دی 1394  11:46 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ehsan007060 salma57 rasekhoon_m catcat nazaninfatemeh omiddeymi1368
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام: خواهشا یه کم روال سیستم راسخون را عوض کنید همش جواب نخیر را ندید ،،،،مثلا کاری بکنید اندازه اوتار یه کم بزرگش کنید ،،نام کاربری را عوض کنید ،/ نمیدانم چرا همین عمل ثابت است!
شنبه 12 دی 1394  9:46 AM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام

هنوز جایزه من نرسید نزدیک یه هفته خبری نیست ازش ،علت ارسال نکردن  ؟؟؟

جزء برندگان قرعه کشی آذر ماه

مسئول مسابقات و جوائز پاسخگو نیست

شنبه 12 دی 1394  10:26 AM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها