نقل قول doctor114
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به اینکه آقای کیانی امروز سه شنبه حضور ندارند، پست اخیر شما که تکه هایی از آن در همین پست وجود دارد ضمن عرض معذرت توسط اینجانب غیر فعال شد تا خود ایشان در ارتباط با نمایش یا عدم نمایش آن تصمیم گیری نمایند، از آنجا که مذاکرات انجام شده بین جنابعالی و آقای کیانی بوده است، بنده از جانب ایشان صحبتی نمی کنم اما لازم به ذکر است در روز گذشته تماسی در این ارتباط با شما گرفتم که تلفن همراهتان خاموش بود.
در ارتباط با تائید نظرات در واحد خبر که از جانب شما موضوعی دامنه دار می باشد، تذکرات لازم از جانب روابط عمومی و واحد محتوا(حاج آقا عزتی) به بخش مربوطه ابلاغ گردید و حتی قسمت هایی از پست های قبلی شما در این ارتباط، چاپ و به مدیریت ارجاع شد و از مسئول مربوطه درخواست ارائه توضیحات شد، اما توجه داشته باشید با توجه به حجم بالای کار در این واحد و تعداد کم نیروی انسانی و بر اساس آئین نامه مرتبط با تائید یا عدم تائید نظرات، امکان عدم تائید برخی نظرات وجود دارد و این موضوع اصلا مربوط به شخص جنابعالی نمی باشد و برای همه کاربران به یک صورت انجام می شود.
باور بفرمایید در برخی موارد فشار کاری و حجم مشغلات به حدی در روابط عمومی زیاد می شود که احتمال دارد سهوا گزینش بهینه برای کلمات یک جمله انجام نشود، اما به هیچ عنوان قصد بی احترامی به کاربران مورد نظر نبوده است.
همواره و همیشه ذکر کرده ایم، شما همراهان عزیز بعنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه های راسخون و زمینه ساز دوام و اعتلای آن هستید و ما پاسخگویی و خدمت به شما بزرگواران را وظیفه اخلاقی و کاری خود می دانیم.
با تشکر
سلام بر مدیر و دوست راسخونی :
پیشاپیش میلاد امام علی علیه السلام رو به شما و دیگر کاربران دوست داشتنی راسخون تبریک عرض میکنم . خدا پدر و مادر شما رو بیامرزه انشاالله. یک متهم رو هم تا تفهیم اتهام نکنند ، مجازات نمی کنند اما بعضی از مسئولین راسخون ، از مقام و مسئولیت و اختیاراتشون غرض ورزانه استفاده می کنند ! دلیل هم دارم. نظر کاملا قانونی بنده - که تصدیق دقیه 90 ، مسئول واحد اخبار هم موید قانونی بودن آن است - تائید نشده ، آن وقت مسئول روابط عمومی راسخون دیروز در پستی اعلام کردند که به گفته ی مسئول مربوطه اصلا شما نظری ننوشته بودید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من سریعا خواستم جواب بدم که متوجه لشتباهشون شدن و پست خودشون رو خودشون غیر فعال کردند !!! خودم هم شخصا وقتی با ایشون تماس گرفتم ، برخوردی نه چندان زیبنده دیدم !!!! این درسته که ایشون بگه پستتو غیر فعال کردم تا وقتی جواب خواستم بدم فعالش کنم ؟! این درسته که ایشون استدلال کنن که چون مثلا بنده منتظر جواب هستم چون صبر نکردم که ایشون جواب بدهند و باز هم در نقل قولی خواستار پیگیری شدم ، پست من پاک بشه ؟! ایشون ادعا کرده بودند که بنده باید اول صبرکنم پاسخ پست اولم بیاد و دلیل کار را جویا بشم و بعد اعتراض کنم ! خب تماس تلفنی بنده هم به همین علت بود، اما درسته که ایشون به عنوان مسئول سه بار بگویند که وقت ندارم توضیح بدهم و داری وقت منو میگری ؟!؟! استفاده از افعال مفرد ایشون در مقابل افعال تماما جمع بنده رو چطور میشه توجیه کرد؟ کاش نوار مکالمه رو هم ضمیمه می کردید تا نوع صحبت هردومون رو مدیریت راسخون بشنوند.
جناب مدیر ارشد انجمن ها و دوست خوب من ، الان خودتون رو ببینید ، پست را غیر فعال کردید ولی دلیلشو هم نوشتید ، می فرمائید که تماس تلفنی هم داشتید با بنده که گوشیم به علت حضور در جلسه کاری خاموش بوده ، اما ایشون هم نمیتونست از " تجربه " و " تخصص" و " توانائی" خودش که به واسطه ی اون شده مسئول روابط عمومی استفاده کنه بهره بگیره و دلیل رو بگه؟! این مودبانه تر و شایسته تر نبود؟
بنده به یک شخصیت مهربان و گرامی روحانی که حق استادی در راسخون بر گردن بنده دارند ، سلام کردم و درود فرستادم چون خیلی وقت بود خبری ازشون نداشتم و در آن خبر عکسشون رو دیدم .. نظرم تائید نشده ، چون پرسنل بخش اخبار گفتند خلاف قوانین بوده !!! بعد اعتراض کردم ، 2 پست بنده را مسئول روابط عمومی غیر فعال کردند و پاسخ دادند که همکاران میگویند دکتر 114 اصلا نظر نداده بوده !!!!!!!! بعد هنوز من جواب نداده بودم و مشغول نوشتن بودم ، پست خودشونو غیر فعال میکنن و به آن طرز خودخواهانه جواب پیگیری تلفنی بنده را می دهند !!!! بعد هم که تماس تلفنی پایان می یابد، می گویند که پرسنل اخبار گفتند نظرشون خلاف قوانینه ولی مسئول اخبار میگویند خلاف قوانین نبوده !!! اگر میخواهی نشونش بدیم یک بار دیگه برو نظر بزار !!!!!!!!!!!
خدا وکیلی شما و دیگر کاربرا هم کلاه خودتونو قاضی کنید و ببینید حق با کی بوده و آیا بنده شایسته ی چنین برخوردی بودم یا خیر.
از نحوه ی نگرش شما به موضوع هم کمال تشکر را دارم .موفق باشید در پناه خدا.
سپاس