0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول haj114

سلام

چرا پست هامون رو تایید نمی کنید؟

همه شون جمع شده اند.

سلام تایید پست ها زمان بره ،چون تعداد بالاست ،قطعا در روزهای آینده توسط واحد نظارت همه ی آن ها تایید خواهد شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 22 آبان 1394  3:06 AM
تشکرات از این پست
amirali123 omiddeymi1368 sayyed13737373 salma57 haj114 rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

طرح پیشنهادی لیگ برتر راسخون بلاگ

با سلام خدمت مسوول روابط عمومی راسخون آقای قریشی

به استحضار می رساند طبق مذاکرات تلفنی بنده با شما در روز چهارشنبه هفته قبل به اطلاع می رسانم :پیرامون فعالیت های دوساله قبلی تالاروبلاگ نویسی راسخون که بسیار برروی آموزش وبلاگ نویسان راسخونی تاثیر گذار بوده ،این روند ادامه دارد وهمچنان پیش می رود .

در 10تیر ماه 94من با دوست ومدیر وهمکار ارجمند ام سید حسین میر اکبری روند همکاری را با هم آغاز کردیم تا بتوانیم تالار وبلاگ نویسی راسخون را فعال تر از گذشته کنیم .

طرح های پیشنهادی بنده بسیار زیاد است ولی فعلا مهمترین طرحی که تاکید دارم از روابط عمومی راسخون مورد تایید واقعا گرددطرح پیشنهادی لیگ برتر راسخون بلاگ هست که این طرح پیشنهادی من بسیار می تواند روی  افزایش توانایی وبلاگ نویسان حرفه ای راسخون بلاگ مثمر به ثمر واقع گردد .

پس اطلاع شما می رسانم پیش نویس این طرح را با همکاری سید حسین میر اکبری آماده کردیم وامیدواریم تا پایان روز اداری شنبه 23آبان این طرح را تاییدیه اش را به ما ابلاغ کنید تا در یک نظر سنجی کلی نظر وبلاگ نویسان راسخون بلاگ را جویا شویم واز 22آذر اجرای این طرح را آغاز وکلید بزنیم به امید این که اولین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ مورد استقبال گردد ودومین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ هم در سه ماهه تابستان 1395کلید خواهیم زد .

قبلا از بذل توجه شما مسوول محترم تقدیر وتشکر می کنم وآماده خبر تاییدیه این طرح پیشنهادی در همین تاپیک هستم

با سپاس احترام

لطفا به لینک زیر بروید :

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 23 آبان 1394  12:41 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 sayyed13737373 borkhar amirali123
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hossein201273

با سلام خدمت مسوول روابط عمومی راسخون آقای قریشی

به استحضار می رساند طبق مذاکرات تلفنی بنده با شما در روز چهارشنبه هفته قبل به اطلاع می رسانم :پیرامون فعالیت های دوساله قبلی تالاروبلاگ نویسی راسخون که بسیار برروی آموزش وبلاگ نویسان راسخونی تاثیر گذار بوده ،این روند ادامه دارد وهمچنان پیش می رود .

در 10تیر ماه 94من با دوست ومدیر وهمکار ارجمند ام سید حسین میر اکبری روند همکاری را با هم آغاز کردیم تا بتوانیم تالار وبلاگ نویسی راسخون را فعال تر از گذشته کنیم .

طرح های پیشنهادی بنده بسیار زیاد است ولی فعلا مهمترین طرحی که تاکید دارم از روابط عمومی راسخون مورد تایید واقعا گرددطرح پیشنهادی لیگ برتر راسخون بلاگ هست که این طرح پیشنهادی من بسیار می تواند روی  افزایش توانایی وبلاگ نویسان حرفه ای راسخون بلاگ مثمر به ثمر واقع گردد .

پس اطلاع شما می رسانم پیش نویس این طرح را با همکاری سید حسین میر اکبری آماده کردیم وامیدواریم تا پایان روز اداری شنبه 23آبان این طرح را تاییدیه اش را به ما ابلاغ کنید تا در یک نظر سنجی کلی نظر وبلاگ نویسان راسخون بلاگ را جویا شویم واز 22آذر اجرای این طرح را آغاز وکلید بزنیم به امید این که اولین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ مورد استقبال گردد ودومین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ هم در سه ماهه تابستان 1395کلید خواهیم زد .

قبلا از بذل توجه شما مسوول محترم تقدیر وتشکر می کنم وآماده خبر تاییدیه این طرح پیشنهادی در همین تاپیک هستم

با سپاس احترام

لطفا به لینک زیر بروید :

سلام و خدا قوت حضور شما و سپاس از طرح بسیار خوب حضرت عالی در جهت رشد و ارتقای راسخون بلاگ. خبر زمان و کیفیت اجرای آن را بزودی به صندوق پیامتان اعلان خواهم کرد.

سپاس از شما. ارادتمند، قریشی

شنبه 23 آبان 1394  9:11 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 borkhar amirali123 ria1365
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

اگر سایت بتواند امتیاز هر بخش رو با اساس سطح کاربر بدهد باعث تشویق کاربران برای فعالیت بیشتر می شود برای مثال امتیاز مسابقه روزانه برای تازه وارد ها 5 امتیاز،برای کاربران برنزی6امتیاز، برای کاربران نقره ای7امتیاز و برای کاربران طلایی8امتیاز باشد

یک شنبه 24 آبان 1394  5:16 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sajad2007

اگر سایت بتواند امتیاز هر بخش رو با اساس سطح کاربر بدهد باعث تشویق کاربران برای فعالیت بیشتر می شود برای مثال امتیاز مسابقه روزانه برای تازه وارد ها 5 امتیاز،برای کاربران برنزی6امتیاز، برای کاربران نقره ای7امتیاز و برای کاربران طلایی8امتیاز باشد

سلام و وقت بخیر همراه گرامی

پیشنهاد شما خوب است لذا باید بررسی شود که در صورت اعمال نظر بهترین نتیجه را در بر داشته باشد و این تغییرات در دست بررسی و اقدام است.

باسپاس از شما بزرگوار

دوشنبه 25 آبان 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh hossein201273 sayyed13737373 sajad2007
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

با سلام و عرض خسته نباشید چند روزی است که نحوه امتیاز گیری با نرم افزار جواب انجام نمی گیرد و ارور می دهد. چرا؟ با تشکر

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

دوشنبه 25 آبان 1394  1:25 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373 salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول kordabadi
با سلام و عرض خسته نباشید چند روزی است که نحوه امتیاز گیری با نرم افزار جواب انجام نمی گیرد و ارور می دهد. چرا؟ با تشکر

سلام و روز خوش.
کاربر بزرگوار این مشکل در دست بررسی و رفع است. اما مسئول وطراح نرم افزار کسالت داشتند متاسفانه نتونستند رفع کنند ان شا الله به زودی رفع خواهد شد.
باسپاس از همراهی شما گرامی.. 
دوشنبه 25 آبان 1394  1:49 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh kordabadi sayyed13737373 salma57
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

سلام

حدود یک هفته است که مشاوره ای حقوقی داشته ام اما هنوز پاسخی به آن داده نشده !!! چند روز یک بار مشاور شما این کار را انجام می دهد؟ میشه لطف کنید و پیگیری نمائید؟

ممنونم

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

دوشنبه 25 آبان 1394  2:55 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mamanema

سلام

حدود یک هفته است که مشاوره ای حقوقی داشته ام اما هنوز پاسخی به آن داده نشده !!! چند روز یک بار مشاور شما این کار را انجام می دهد؟ میشه لطف کنید و پیگیری نمائید؟

ممنونم

سلام و درود حضور شما بزرگوار

بخش مشاوره سوالات را در نوبت پاسخ قرار می دهد و جواب را به صندوق پیام و ایمیلتان ارسال می کند. لطفا چک کنید لذا با این وجود سوال شما با این بخش در میان گذاشته می شود و اگر ارسال نشده باشد ان شا الله به رودی ارسال میگردد.

موفق باشید

دوشنبه 25 آبان 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet salma57 borkhar
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

در رابطه با یکی از بندهای سوگواره عاشورایی که می گوید "

باشد.Jpgحجم عکس‌های ارسالی باید حداقل2 و حداکثر4  مگابایت با فرمت "

اگر حجم عکس مورد نظر کمتر بود تکلیف چیست؟

با احترام

چهارشنبه 27 آبان 1394  9:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در رابطه با یکی از بندهای سوگواره عاشورایی که می گوید "

باشد.Jpgحجم عکس‌های ارسالی باید حداقل2 و حداکثر4  مگابایت با فرمت "

اگر حجم عکس مورد نظر کمتر بود تکلیف چیست؟

با احترام

سلام و درود بر شما بزرگوار

این ویژگی به این خاطر است که کیفیت عکس پایین نیاید. مشکلی نیست ارسال شود ولی نکته این است که چون کیفیت عکس ارسالی پایین است احتمال ورود به یخش داوری بسیار کم خواهد بود. ولی اگر در نهایت راه دیگری وجود نداشت با همان حجم ارسال گردد.

باشد که مقبول افتد...

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام. 

نمیدونم این پست ارسال میشه یا نه! 

مدتی قبل خطایی در سایت پیش اومد که با هر بار رفرش صفحه از نام کاربری خارج میشدیم.با تلاش واحد فنی مشکل رفع شد. 

چند ماهی با ارورهای معمولی خوش بودیم. 

الان چند ساعته که دوباره خطای مزبور رخ میده و نمیشه پستی ارسال کرد. 

بدتر از همه اینکه این خطا درست در اوج وقتی که با خواهران راسخونی گرم صحبت بودیم شروع شد و تا الان (سه ساعت میشه)  ادامه داره. 

درسته صبر ما در مقابل هر خطایی بخاطر ارور وحشتناک حذف یهویی پست ها بالا رفته ولی خواهشا پیگیر این یه مورد بشین زودتر درست بشه. اون دفعه همه خیلی اذیت شدند. هم مسئولین و هم کاربران 

باتشکر 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 27 آبان 1394  6:14 PM
تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 rasekhoon_m
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام آقای قریشی.

مشکل ارورهای سایت یک مشکل اساسی هست که برطرف شدن همیشگی آن برای ما کاربران راسخونی آرزویی دست نیافتنی است :)

نمی دونم مشکل از کجاست ولی این را خوب می دونم که با این اتفاقات کاربران جدید را از سایتتان دل زده  می کنید.

لطفا پیگیری کنید تا مشکل هرچه سریع تر حل بشه

باتشکر از شما و به خصوص مسئولین واحد فنی

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 27 آبان 1394  6:25 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 rasekhoon_m
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام و عرض ادب.

آقای قریشی این چه وضعیه.!!!!خدارو شکر که ما صبوریم.

با گوگل کروم که اصلن نمیشه وارد نام کاربری شد!!!!

خدایا این دلخوشی رو ازما نگیر.laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 27 آبان 1394  8:01 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 amirhossein1392 amirali123 rasekhoon_m
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......ارور ........ارور.......

ببینید خوشتون میاد دیگه من خودم که خسته شدم هی خارج هی وارد شدن به سایت ... یه کاری ... یه اساسی .... یه جایزه ای ... یه هدیه ای ...نه چیز شد اشتب شد ... کجا بویدم .. اره کاری نکیند که با جناب خان بیاییم براتون ها .... عنایت میفرمایین یا بیاییم عنایت بفرماییمتان ...خخخخخ ...

الفرار...........

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 27 آبان 1394  9:10 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 omiddeymi1368 rasekhoon_m sayyed313 amirhossein1392 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها