با سلام خدمت مسوول روابط عمومی راسخون آقای قریشی
به استحضار می رساند طبق مذاکرات تلفنی بنده با شما در روز چهارشنبه هفته قبل به اطلاع می رسانم :پیرامون فعالیت های دوساله قبلی تالاروبلاگ نویسی راسخون که بسیار برروی آموزش وبلاگ نویسان راسخونی تاثیر گذار بوده ،این روند ادامه دارد وهمچنان پیش می رود .
در 10تیر ماه 94من با دوست ومدیر وهمکار ارجمند ام سید حسین میر اکبری روند همکاری را با هم آغاز کردیم تا بتوانیم تالار وبلاگ نویسی راسخون را فعال تر از گذشته کنیم .
طرح های پیشنهادی بنده بسیار زیاد است ولی فعلا مهمترین طرحی که تاکید دارم از روابط عمومی راسخون مورد تایید واقعا گرددطرح پیشنهادی لیگ برتر راسخون بلاگ هست که این طرح پیشنهادی من بسیار می تواند روی افزایش توانایی وبلاگ نویسان حرفه ای راسخون بلاگ مثمر به ثمر واقع گردد .
پس اطلاع شما می رسانم پیش نویس این طرح را با همکاری سید حسین میر اکبری آماده کردیم وامیدواریم تا پایان روز اداری شنبه 23آبان این طرح را تاییدیه اش را به ما ابلاغ کنید تا در یک نظر سنجی کلی نظر وبلاگ نویسان راسخون بلاگ را جویا شویم واز 22آذر اجرای این طرح را آغاز وکلید بزنیم به امید این که اولین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ مورد استقبال گردد ودومین دوره لیگ برتر راسخون بلاگ هم در سه ماهه تابستان 1395کلید خواهیم زد .
قبلا از بذل توجه شما مسوول محترم تقدیر وتشکر می کنم وآماده خبر تاییدیه این طرح پیشنهادی در همین تاپیک هستم
با سپاس احترام
لطفا به لینک زیر بروید :
طرح پیشنهادی لیگ برتر راسخون بلاگ