پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
با سلام
خدمت مدیریت محترم
در روز 5 شنبه 19 دی شاعت 2 ظهر قرار به یاد گذشته تو اتاق دور هم جمع بشیم
خوشحال میشم کارکنان محترم سایت تشریف بیارن
با سلام و عرض خسته نباشید
چون ساعت 12، وقت اداری در آن روز به پایان می رسد اغلب پرسنل در موسسه حضور ندارند ولی بنده إن شاالله در خدمتتان خواهم بود. البته صبح پنجشنبه یه یادآوری کوچک بفرمائید!
میشه آدرسشو بدید ما نیز بیایم؟؟؟؟
سلام
لینک اتاق چت کاربران راسخون:
http://rasekhoon.net/forum/thread/740268/page1
مسیر آن نیز در تالار مطالب عمومی، زر تالار گفتگوی آزاد می باشد.
سلام لطفا این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید :
قصه پیرزن خریدار یوسف پیامبر
نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم
با سلام و تشکر
درخواست شما به مسئول مربوطه داده شد.
سلام یه طرحی قبلا راسخون گذاشته بود اگر درست باشه اسمش طرح اهیا بود...
که درباره اقدامات اولیه کمک انسان ها و...بود
دوباره اجرا نمیشه؟
وبلاگ شیعه 12 امامی
سلام خسته نباشید .میخوام نام کاربری ام تغییر بدم .قسمت ویرایش کاربری رفته ام ولی نمیشه .چی کار کنم؟ با تشکر از راهنمایی تان.
طرح بها (احیاء قلبی ریوی) دو مرتبه اجرا شد. در حال حاضر تصمیمی برای اجرای آن نداریم.
امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد. با یک ایمیل دیگر، می توانید نام کاربری جدید ثبت نام کنید.
پاسخ به:، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
سلام علیکم
نتایج مسابقه مقاله نگاری وقف کی اعلام میشه ؟
لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین
با سلام و احترام
مقالات توسط واحد محتوا در حال بررسی می باشند. به محض اتمام، اعلام خواهند شد.
خسته نباشيد
من تو مسابقه نهج البلاغه شار برنده شدم
چطوري بايد جايزمو بگيرم؟
با سلام و تبریک برنده شدن در مسابقه
فایل مشخصات برندگان را به همراه اسکن کارت ملی یا شناسنامه خود به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید. شارژ به شماره ای که در فرم مشخصات می نویسید، ارسال می شود.
سلام بد نیست به عدم رعایت قوانین تالار ورزش توسط LINDHFVHIDLD نگاهی بیاندازید کار از تذکر گذشته است مدیر ورزش دکتر چندین بار تذکر داده اند اما راههی دیگر از جمله مسدود کردن کاربری هم وجود دارد صلاح با شما
با سلام خدمت هاکان و مسئولین
بنده تا به حال از روز چهارشنبه هفته ی گذشته تا امرزو بیش از 5 مرتبه به ایشون تذکر داده ام . پاسخشون این است که دارند اطلاع رسانی می کنند! اما در هر رزو بیش از 50 پست ایجاد می کنند و نظری هم برای آن نمی دهند ، چیزی که همه ی کاربران تالار ورزش رعایت می کنند. بنده پست های ایشون را پاک کردم. تصمیمات مقتضی دیگر با مسئولین
سپاس
با سلام به همه برادران راسخونی
یه سوال: فرآیند تایید پست ها رو اگه میشه محبت کنید و بگید از مرحله ثبت کاربر تا تایید مدیرا
و اینم بگید که از چه ساعاتی شروع و تا چند ادامه دارد
ممنون از همه مدیرا و بخ خصوص استاد خودم
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.