0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ramiran
ramiran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

عدم دریافت وصول مقاله وقف

سلام و وقت بخیر

ببخشید بنده مقاله ای در مورد وقف ارسال کردم اما بعد چند روز همچنان ایمیل وصول و دریافت مقاله از طرف راسخون به دستم نرسیده !

راه ناتمام ...
یک شنبه 1 دی 1392  7:03 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

سلام

براي برخي از دانلود هايي كه به صورت مجموعه اي و قسمتي هستند لطفا هم قسمت ها رابه صورت جدا گانه براي دانلود بگذاريد و هم به صورت يك فايل كه شامل همه قسمت ها باشد . تا دانلود براي كساني كه سرعت دانلود بالايي دارند سخت نباشد !

مثلا يك مجموعه اي كه شامل 200 فايل و قسمت است دانلود تك تك قسمت هاي آن هم خسته كننده است و هم سخت

مثل برنامه پرسش و پاسخ  اعتقادي راديو معارف . من كلش رو گرفتم ولي خيلي اذيت شدم .

لطفا به اين انتقاد سازنده عمل كنيد .

تشكر

یا صاحب الزمان علیه السلام

دوشنبه 2 دی 1392  4:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

سلام

خدا قوت بده

اگر قسمت تالار  دين پژوهي  رو يك امتياز خاصي براش قائل باشيد اقبال بيشتري پيدا خواهد كرد و باعث آشنائي بيشتر كاربرها با مسائل ديني آنهاست

ما اين كار را از راسخون انتظار داريم كه انجام بده .

چرا كه شايد هدف اصليه اين سايت هم آشنا كردن مردم با مسائل ديني باشه و اين يك فرصت است ...

لطفا جدي بگيريد

تشكر

یا صاحب الزمان علیه السلام

دوشنبه 2 دی 1392  4:29 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

با عرض سلام و عرض ادب یک سوال و یک پیشنهاد دارم من نمیدانم مبنای سطح کاربری شما چی هست چون این سطح برای من ارتقا داده نمیشه دلیلش هم معلوم نیست پیشنهاد میکنم برای کاربرانی مثل من محبت بفرمایید و یک برنامه از سایتتون برای کسانیکه با گوشی و تبلت خدمت شما میرسند تهیه بفرمایید با تشکر از شما
دوشنبه 2 دی 1392  6:41 PM
تشکرات از این پست
mhvarzaneh
mhvarzaneh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 758

سلام

چرا من هرچی موضوع و پست جدید تو انواع انجمن ها میذارم تعدا پست هام بیشتر نمیشه؟

دوشنبه 2 دی 1392  7:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول ramiran

سلام و وقت بخیر

ببخشید بنده مقاله ای در مورد وقف ارسال کردم اما بعد چند روز همچنان ایمیل وصول و دریافت مقاله از طرف راسخون به دستم نرسیده !

با سلام و تشکر

مقاله شما رسیده است.

سه شنبه 3 دی 1392  9:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول komail1012531

سلام

براي برخي از دانلود هايي كه به صورت مجموعه اي و قسمتي هستند لطفا هم قسمت ها رابه صورت جدا گانه براي دانلود بگذاريد و هم به صورت يك فايل كه شامل همه قسمت ها باشد . تا دانلود براي كساني كه سرعت دانلود بالايي دارند سخت نباشد !

مثلا يك مجموعه اي كه شامل 200 فايل و قسمت است دانلود تك تك قسمت هاي آن هم خسته كننده است و هم سخت

مثل برنامه پرسش و پاسخ  اعتقادي راديو معارف . من كلش رو گرفتم ولي خيلي اذيت شدم .

لطفا به اين انتقاد سازنده عمل كنيد .

تشكر

با سلام و تشکر از نظر مفید و به جای شما

پیشنهاد خوبی است اما متأسفانه ما امکان فنی برای این کار را نداریم. اما باتوجه به اینکه لینک های دانلود در سایت راسخون، توسط نرم افزارهای مدیریت دانلود مثل "download manager" قابل شناسایی و دریافت می باشد، شما می توانید کلیه لینک های یک صفحه را یکجا انتخاب و با نرم افزار مذکور دریافت نمائید. در این صورت برای دانلود مجموعه ای که قسمت های مختلفی دارد، هیچگونه اذیت و زحمتی نخواهد داشت.

سه شنبه 3 دی 1392  9:20 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول komail1012531

سلام

خدا قوت بده

اگر قسمت تالار  دين پژوهي  رو يك امتياز خاصي براش قائل باشيد اقبال بيشتري پيدا خواهد كرد و باعث آشنائي بيشتر كاربرها با مسائل ديني آنهاست

ما اين كار را از راسخون انتظار داريم كه انجام بده .

چرا كه شايد هدف اصليه اين سايت هم آشنا كردن مردم با مسائل ديني باشه و اين يك فرصت است ...

لطفا جدي بگيريد

تشكر

با سلام و احترام

قطعاً آموزش و ترویج مطالب دینی و اسلامی از اهداف سایت راسخون می باشد. از طرق مختلفی نیز این راه را دنبال کرده و ادامه خواهیم داد. این پیشنهاد قبلا نیز مطرح شده بود اما باید این کار را به صورت هدفمند و دقیق انجام داد. یکی از راه ها، ایجاد تاپیک ها با امتیاز ویژه و همچنین برگزاری مسابقات در تالارهای مذهبی می باشد که به زودی نیز برنامه دیگری در این بخش اجرا خواهد شد.

موفق باشید

سه شنبه 3 دی 1392  9:27 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi komail1012531 only110
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mgmoheby1
با عرض سلام و عرض ادب یک سوال و یک پیشنهاد دارم من نمیدانم مبنای سطح کاربری شما چی هست چون این سطح برای من ارتقا داده نمیشه دلیلش هم معلوم نیست پیشنهاد میکنم برای کاربرانی مثل من محبت بفرمایید و یک برنامه از سایتتون برای کسانیکه با گوشی و تبلت خدمت شما میرسند تهیه بفرمایید با تشکر از شما

با سلام و احترام
از طریق لینک ذیل می توانید نحوه ارتقاء در سطوح کاربری را ملاحظه فرمائید. سمت چپ تصویر امتیازات و سطوح نوشته شده است.
http://www.rasekhoon.net/user/register
از پیشنهای که ارائه فرمودید مشتکریم. حتماً در این رابطه فایلی جهت معرفی فعالیت های سایت تهیه خواهد شد.
سه شنبه 3 دی 1392  9:40 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mhvarzaneh

سلام

چرا من هرچی موضوع و پست جدید تو انواع انجمن ها میذارم تعدا پست هام بیشتر نمیشه؟

با سلام و تشکر

امتیاز پست های شما و تعداد آن ها پس از تأیید، اضافه می شوند. می توانید با مراجعه به پروفایل کاربری و انتخاب بخش "پست های انجمن" از وضعیت تأیید و امتیاز مطالب خود مطلع شوید.

سه شنبه 3 دی 1392  9:42 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
mhvarzaneh
mhvarzaneh
کاربر برنزی
سه شنبه 3 دی 1392  8:25 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 AliFanoodi
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

با سلام خدمت شما من شنیده ام سایت شما نسخه موبایل داره ولی نمیدونم از کجا میشه اونو دانلود کرد؟و همچنین تعداد کثیری مقاله دارم که اصلا در نت موجود نیست و مایلم اون رو در اختیار دوستان قرار بدم ولی هر چی میگردم نمیدونم از کجا باید اونا رو توی سایت آپلود کنم ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

با تشکر

چهارشنبه 4 دی 1392  10:46 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mgmoheby1

با سلام خدمت شما من شنیده ام سایت شما نسخه موبایل داره ولی نمیدونم از کجا میشه اونو دانلود کرد؟و همچنین تعداد کثیری مقاله دارم که اصلا در نت موجود نیست و مایلم اون رو در اختیار دوستان قرار بدم ولی هر چی میگردم نمیدونم از کجا باید اونا رو توی سایت آپلود کنم ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

با تشکر

با سلام و تشکر از پیام شما

منظور شما را از نسخه موبایل متوجه نشدم. اما قسمت در سایت با عنوان "موبایل" وجود دارد که شامل کلیه نرم افزارها و فایل های صوتی و تصویری برای تلفن های همراه می باشد. بخش ارسال مقاله خیلی وقت است که غیرفعال می باشد و از کاربران مقاله دریافت نمی کنیم. شما می توانید مطالب و محتوای مورد نظر خود را در همین بخش انجمن ها، در تالار مرتبط درج نمائید تا با نام کاربری خود نمایش داده شود.

چهارشنبه 4 دی 1392  11:16 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول mgmoheby1

با تشکر

با سلام و تشکر از پیام شما

منظور شما را از نسخه موبایل متوجه نشدم. اما قسمت در سایت با عنوان "موبایل" وجود دارد که شامل کلیه نرم افزارها و فایل های صوتی و تصویری برای تلفن های همراه می باشد. بخش ارسال مقاله خیلی وقت است که غیرفعال می باشد و از کاربران مقاله دریافت نمی کنیم. شما می توانید مطالب و محتوای مورد نظر خود را در همین بخش انجمن ها، در تالار مرتبط درج نمائید تا با نام کاربری خود نمایش داده شود.

با سلام.

منم درخواست نسخه ی موبایل برای راسخونو دارم. وقتی با موبایل وارد راسخون می شیم، چون صفحه ی موبایل نسبتاً کوچیکه و وقتی می خوایم روی آیکونی کلیک کنیم تا وارد سایت بشیم، لینکای زیادی باز می شه. اگه راسخون نسخه ی موبایل داشت (مثل بعضی فروشگاه های شارژ) صفحه سایت دقیقاً هم اندازه ی صفحه نمایش گوشی می شه و دیگه نیازی به زوم این و زوم آن نیست.

اگه این نکته عملی می شد خیلی خوب می شد.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 4 دی 1392  11:43 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m only110
mhvarzaneh
mhvarzaneh
کاربر برنزی

آیا فروش محصولات خریداری شده از سایت شما شرعا مجاز است؟

چهارشنبه 4 دی 1392  3:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها