0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول tehranfilm

سلام و خسته نباشید به تمام کارگروه سایت راسخوان

یه پیشنهاد داشتم که انشا... مورد استقبال قرار بگیرد پیشنهاد می دهم کسانی که در مسابقات شرکت کرده و پاسخ صحیح داده اند غیر از قرعه کشی در مسابقه امتیازاتی برای آنها منظور شود

با تشکر

با عرض سلام و خسته نباشید.

شرکت در مسابقات برای کاربر 5 امتیاز به همراه خواهد داشت چه پاسخ صحیح باشد و چه غلط.

موفق باشید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 4 آذر 1392  1:03 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon AliFanoodi only110 rasekhoon_m rashon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و با تشکر از راهنماییهای جنابعالی.

آیا صرفاً بارگذاری آثار ایشان در سایت، مجاز نمی باشد یا زدن تاپیک توسط کاربران در انجمن ها را نیز شامل می شود؟؟؟

چه خوب بود حداقل، رأی به حذف تاپیک نمی دادید. بنده خیلی گشتم تا این مباحث را که درباره "صهیونیزم شناسی" بود با لینک سالم پیدا کنم. بعضی از آنها را برای خودم دانلود کرده بودم و فرصت دانلود بقیه آنها رو از تاپیک مربوطه پیدا نکردم که با توجه به اقدامی که از سوی شما یا همکارانتان جهت حذف تاپیک، صورت گرفت، مجددا باید به جستجوی آنها بپردازم.

مسئله دیگه اینکه درباره مستند ظهور که کار ترجمه و ادیت آن توسط تیم بیداری اندیشه، انجام گرفته ، این مستند بر روی سایت آپلود شده ولی لینک آن در فهرست عناوین مستندها جهت دسترسی، غیرفعال است. با توجه به طرحی که در پیام ارائه شد، اگر اکران این مستند نیز مجاز نمی باشد، اعلام فرمایید تا اجرای طرح، صورت نگیرد.

توقف بنده نیز در اجرای طرح پیشنهادی به همین دلیل بود. ضمن اینکه از مسئول تیم بیداری اندیشه، مسئله را جویا شدم و بنا به گفته ایشان و یکی دیگر از همکارانشان، صرفاً اجازه انتشار این اثر به موسسه موعود داده شده و این موسسه هیچ حق دیگری در این باره ندارد و خود این اثر متعلق به تیم بیداری اندیشه می باشد و از لحاظ انتشار، مانعی برای آن وجود ندارد.

متأسفانه، با تاپیکی که تحت عنوان "علائم و نشانه های ظهور: گفتگو محور" زدم متوجه شدم، نسبت به مبانی مهدویت [چه رسد به دانستن سایر اصول و وقایع]، کاربران اینجا دچار ضعف هستند، که دلیل آن نبود گفتمان و عدم آشنایی از طریق سخنرایی های اساتید می باشد. نسبت به فتنه های آخرالزمانی نیز اشراف ندارند در حالی که با آن مواجه هستند. قدرت تشخیص ندارند و در ساده ترین حالت نیز نمی توانند به ارائه نظر بپردازند. نسبت به  وقایع جهان پیرامون خود، بصیرت ندارند. مسائلی که خیلی وقته در حوزه مهدویت، گذر از آنها صورت گرفته هنوز برایشان غریب و ناآشناست و نسبت به دانستن آن نیز رغبتی ندارند. الا أیّ حال، به قول یکی از کاربران، صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

فکر نمی کنم صحیح باشد صرف اینکه بنده طرح بزنم که فلان چیز را مثلاً ختم بگیریم ولی به دیدمان و به تعمق در آن کمکی نکند. به عنوان مثال، در مورد طرح فضیلت قرآنی، چه خوب بود به جای اینکه صرفاً بگیم فلان سوره برای چه چیزی خوبه، تفسیر مختصری از برخی از آیات آن سوره را نیز قرار می دادیم تا هم معنای آیات برای کاربران در حین قرائت قرآن، ملموستر باشد و هم به دانش آنها بیفزاید. بنده شخصی را می شناسم که به قرآن بدون ترجمه نگاه می کند و معنی آیه را می گوید، وقت زیادی هم نگذاشته بلکه از طرقی مشابه این روش، به چنین سطحی رسیده. خود من هم بوده در طرح ها شرکت کردم و مطلب گذاشتم، دوستان فکر کردند کپی پِیست کردم، امتیازش برام مهم نبوده، بلکه اینکه فکر می کنند کپی پِیسته برام عجیبه!!!!!! یعنی نگاه سطح پایین و عدم استخراج و استنتاج مطالب توسط افراد، تعجب آوره!! که مطلب دست نویس رو که ساده هم عنوان شده گاهاً از کپی پیست شده تشخیص نمی دن....

تاپیک گفتگو محور فوق به همراه کلیه تاپیکهای احتمالی در تالار مهدویت که حاوی سخنرانی می باشند نیز حذف خواهند شد.

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
-اجازه بارگذاری محتوای مرتبط با ایشان در کل سایت و از جمله توسط کاربران انجمن وجود ندارد.
-واحد نظارت از عدم دسترسی جنابعالی به لینک ها و سایر مشکلاتی که با حذف تاپیک برایتان پیش آمده است بی خبر بوده و مطابق با قوانین، تاپیک را حذف نموده است، البته اینجانب آن را غیر فعال کردم تا شما خودتان در ارتباط با حذف آن تصمیم گیری نمایید که متاسفانه و بدون هماهنگی واحد نظارت آن را حذف نموده است، بر این اساس امیدوارم عفو بفرمایید.
-در ارتباط با لزوم تبیین و تفسیر مباحث مهدویت و فعالیت در راستای افزایش درک مفاهیم و معانی تا اجرای طرح های سطحی حق باشماست، کما اینکه در انجمن نیز سعی شده است هر دو سبک مورد پوشش قرار داده شود، یعنی اگر "ختم آنلاین قرآن کریم" داریم، طرح "طریق بصیرت" یا "آیات دلنشین" نیز اجرا می شود و نمونه های بسیار دیگر.

-دوست عزیز اگر رویه ای برای انتشار محتوا در سایت تعیین شده است مطمئن باشید دلیل و برهان محکمی در ورای آن قرار دارد، دغدغه های فرهنگی و ادراک جنابعالی بر معضلات و چالش های موجود را درک می کنیم اما این را بدانید مسئولین سایت نیز بر این چالش ها واقف بوده و جهت پوشش آنها می کوشند.
در ارتباط با مستند مذکور، لازم است در ساعات اداری فردا مراتب با موسسه موعود هماهنگ شود تا بعد مشکلی پیش نیاید کما اینکه با درخواست این موسسه، مستند ذکر شده از بخش چندرسانه ای حذف گردیده است.
لذا خواهشمندم طرحی که مطرح نموده بودید را در تاپیک "دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون" بطور کامل ارسال فرمایید تا در ساعات اداری فردا با موسسه موعود پیرامون اجرای آن هماهنگی لازم بعمل آید.
-در ارتباط با مطالب ارسالی جنابعالی،  ارزش، اهمیت، کاربرد، کیفیت محتوا، دست نویسی وکیفی بودن و سایر موارد که از دغدغه های فرهنگی جنابعالی بر می آید بر ما روشن است، حال اگر به اشتباه مطلبی حذف شده یا اظهارنظر نادرستی پیرامون آن انجام شده، نباید بر مسیر ارزشمند فعالیت شما خدشه ای وارد سازد، لذا خواهشمندم بیش از پیش و با انگیزه و توان مضاعف فعالیت خود را ادامه دهید، روابط عمومی راسخون نیز آماده انجام هرگونه همکاری با جنابعالی می باشد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
یا حق

دوشنبه 4 آذر 1392  3:13 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313 AliFanoodi only110 rasekhoon_m rashon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام

می خواستم بپرسم که نتایج مسابقه عکاسی شور حسینی در چه تاریخی اعلام خواهد شد؟

آیا عکس های برگزیده ، در سایت برای کاربران دیگر هم به نمایش گذاشته می شوند ؟

از عکس های برگزیده هم برای استفاده در یک کتاب مانند کتاب روایت محرم استفاده میشه یا خیر؟(در کل منظورم اینه که چه اتفاقی برای عکس های برگزیده خواهد افتاد و کجا ازشون استفاده میشه؟)

با تشکر/ موفق باشید

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

ان شاء ا... نتایج مسابقه عکاسی "شور حسینی" تا پایان هفته جاری اعلام می شود، همچنین کلیه تصاویر ارسالی کاربران در سایت بارگذاری شده و در صورت تولید کتب یا سایر انتشارات مرتبط با آثار، از نمونه های برگزیده آنها استفاده خواهد شد.

با تشکر

موفق باشید

دوشنبه 4 آذر 1392  3:19 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h rasekhoon_m rashon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول carcar

سلام

به چه  دلیل نام  کاربری کت کت غیر فعال شد  ؟

پیگری نمائید ممنون می شوم

با سلام وعرض ادب

قبلا چندین مورد تذکر در ارتباط با رعایت قوانین فعالیت در انجمن به کاربر catact داده شده بود و چون هیچ تغییری در فعالیت ایشان ایجاد نشد، نام کاربری نامبرده غیر فعال گردید.

با تشکر

موفق باشید

دوشنبه 4 آذر 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yasbagheri javid1000 rasekhoon_m
mohsenezadi
mohsenezadi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 397

با سلام دو روز می شود که برای وارد شدن به سایت از طریق موزیلا محیط کاربری نمایش داده نمی شود. باید چکار کنم؟

لُپ اخلاق دو کلمه است: مرنج و مرنجان

دوشنبه 4 آذر 1392  9:29 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

خواهشمند است مستندهای ذیل را جهت استفاده کاربران، بر روی سِرور سایت، آپلود نمایید.

لینک تاپیکها:

♦ مستند معبد سلیمان ( Solomon's Temple ) ♦

♦ مستند بازی نهایی (Endgame) با زیرنویس فارسی ♦

♦ مستند ظهور ♦

♦ مستند "پول، عامل بدهی" ♦

با سپاس

دوشنبه 4 آذر 1392  9:44 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mohsenezadi

با سلام دو روز می شود که برای وارد شدن به سایت از طریق موزیلا محیط کاربری نمایش داده نمی شود. باید چکار کنم؟

با سلام و تشکر

موضوع را به واحد فنی انتقال دادیم. جهت بررسی و اصلاح اقدام گردید.

سه شنبه 5 آذر 1392  9:02 AM
تشکرات از این پست
rashon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

خواهشمند است مستندهای ذیل را جهت استفاده کاربران، بر روی سِرور سایت، آپلود نمایید.

لینک تاپیکها:

♦ مستند ظهور ♦

با سپاس

با سلام و عرض احترام

پیشنهادات شما به واحد چندرسانه ای انتقال داده شد.

با تشکر

سه شنبه 5 آذر 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313 rashon
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

لینک تاپیکها:

♦ مستند ظهور ♦

با سپاس

با سلام و عرض احترام

با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و تشکر بابت اقدامات جنابعالی و همکاران واحد چندرسانه ای

با توجه به اینکه تنظیمات صفحه به هم خورده بود و بنده نمی تونستم از دکمه تشکر استفاده کنم، مجبور شدم پست بزارم.

موفق باشید

سه شنبه 5 آذر 1392  12:17 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m rashon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول YaSiN313
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

لینک تاپیکها:

♦ مستند ظهور ♦

با سپاس

با سلام و عرض احترام

با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و تشکر بابت اقدامات جنابعالی و همکاران واحد چندرسانه ای

با توجه به اینکه تنظیمات صفحه به هم خورده بود و بنده نمی تونستم از دکمه تشکر استفاده کنم، مجبور شدم پست بزارم.

موفق باشید

با سلام

کلیه موارد مذکور به جز مستند اول، در سایت موجود می باشد. مورد اول نیز به زودی بارگذاری خواهد شد.

با تشکر

سه شنبه 5 آذر 1392  2:01 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 rashon YaSiN313
amirhmz
amirhmz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 381

قالب جدید مبارک باشه خیلی قشنگ شده از همه زودتر تبریک گفتما!

تاپیک نقد و بررسی بازی های رایانه ای

سه شنبه 5 آذر 1392  3:51 PM
تشکرات از این پست
rashon AliFanoodi mina_k_h carcar rasekhoon_m
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

سلام. قالب جدید بسیار قشنگ و زیباست.

سه شنبه 5 آذر 1392  3:57 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h amirhmz rasekhoon_m
m_erfani
m_erfani
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 52

قالب جدید بسیار زیبا و شکیله روز به روز موفق باشید
سه شنبه 5 آذر 1392  4:19 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h amirhmz rasekhoon_m
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

سلام چرا نام کاربری کت کت را فعالش نمی کنید بعداً با روایط عمومی تماس میزنم هر چی حرف دارم بهش میگم اگه اشتباه کردم ببخشید و مقصر خودم دیگه تکرار نمی کنم
سه شنبه 5 آذر 1392  4:28 PM
تشکرات از این پست
amirhmz
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1004

سلام خسته نباشید به به...قالب جدید سایت مبارک خیلی قشنگ شده
سه شنبه 5 آذر 1392  4:56 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h amirhmz rasekhoon_m