0

جرعه اي حديث در باب عفاف و حجاب (مربوط به حديث و روايت)

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

جرعه اي حديث در باب عفاف و حجاب (مربوط به حديث و روايت)

جرعه اي حديث در باب عفاف و حجاب

رسول خدا(ص) فرمود: اي فرزند آدم ، از آنچه خدا حرام كرده اجتناب كن تا از اهل عبادت خدا محسوب گردي.(ارشاد القلوب،ترجمه طباطبايي،ص75)

رسول خدا (ص)فرمود: مي خواهيد بهترين زنان را معرفي كنم؟

گفتند : آري يا رسول الله .

فرمود: بهترين زنان آن است كه با عاطفه و محبت و عفيف و پوشيده باشد، در خانواده اش عزيز و محترم وبراي شوهر متواضع و فروتن باشد. با شوهر شوخ طبع و مزاح گرو نسبت به ديگران (از مردان) مستور و خود دار باشد.(مكارم الاخلاق،ترجمه مير باقري،ج1،ص381)

رسول خدا فرمود: همانا فاطمه عفت خويش را پاس داشت و خداوند متعال ، نسل او را بر آتش حرام گرداند.(كشف اليقين،ترجمه آژير،ص345)

رسول خدا (ص)فرمود: اي علي! چهار چيز است كه در هر كس باشد، اسلامش تمام است: راستي ،سپاسگذاري،حيا و خوي نيك.(كتاب الروضه،ص73،باب3،وصيت هاي پيامبر به امير المومنين)

رسول خدا (ص)فرمود: بهترين زنان شما كساني هستند كه عفيف و پاكدامن هستند و در برابر شوهر تسليم و هماهنگ مي باشند.(مستدرك الوسايل،ج14،ص159)

حضرت علي (ع) به يكي از يارانش فرمودند: شيعيان من ،مردمان شكيبا و دانشمند به خدا و دين خدايند. به طاعت و امر خدا عمل مي كنند ،... نفس هاي عفيف و پاك دارند،...اينان شيعيان پاك منند و برادران گرامي من مي باشند. آگاه باشيد كه چقدر دلباخته و عاشق آنهايم.(ارشاد القلوب،ترجمه رضايي،ج1،ص349)

حضرت علي (ع) فرمودند: حيا و عفت نيكوست و از زنان نيكوتر است.(اشاد القلوب،ترجمه مسترحمي،ج2،ص270)

حضرت علي (ع) فرمودند: زكات زيبايي،عفت و پاكدامني است.(غررالحكم،ص256)

حضرت علي (ع) فرمودند: از علائم ايمان،انجام كارهاي شايسته است و چراغ نوراني آن عفت است.(بحار الانوار،ج1،ص375)

امام باقر(ع) فرمودند: حيا و ايمان ،پيوسته و متصل در يك ريسمانند، هر كدام برود ،آن ديگري به دنبالش خواهد رفت.(تحف العقول،ترجمه جعفري،ص278)

امام صادق (ع)فرمودند: حيا و عفت و كم سخني، از علائم ايمان است،(بحار الانوار،ج2،ص255)

امام صادق (ع)فرمودند : چشم چراني يكي از تير هاي شيطان است. هر كس براي خدا آن را ترك كند نه براي غير خدا، خداوند ايماني كه مزه آن را شخص درك كند جايگزين آن خواهد نمود،(من لا يحضره الفقيه،ترجمه غفاري،ص330)

امام صادق (ع) فرمودند: نسبت به زنان مردم ،به عفت و پاك نظري رفتار كنيد تا ديگران نيز با همسران و محارم شما عفت ورزند و پاكدامني كنند.(من لايحضره الفقه،ترجمه غفاري،ج5،ص334)

امام صادق (ع) فرمودند: مومنين كفو يكديگرند، همسر كفو و هم شان،آن است كه با عفت باشد.(مكارم الاخلاق،ترجمه مير باقري،ج1،ص389)

امام رضا (ع) فرمودند: رسول خدا هفت گروه را لعن مي كردند،يك دسته از آنها مرداني هستند كه از زنان خود غافل باشند.(مستدرك الوسائل،ج14،ص291)

حضرت عيسي (ع) فرمودند: شما را بر حذر مي دارم از نگاه به نامحرمان ،چرا كه بذر شهوت را در قلب انسان مي كارد و او را به هر فتننه و فساد ديگري مي كشاند.(مستدرك،ج14،ص270)

چهارشنبه 30 اسفند 1391  12:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها